Ну в общем общаться не с кем. Подождем адекватных собеседников.
|
Ну в общем общаться не с кем. Подождем адекватных собеседников.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Ти ображаєш, друже, гідність своїх опонентів.
Для прикладу, я не нацист. А те, що відстоюю альтернативну твоїй думку, не дає тобі права на образи.
Це було не по темі...
А по темі, то спробуй не погодитись зі мною, що якби існували у КДБ документальні підтвердження про злочини Бандери, то їх вже б увесь світ читав, щей приправи б додали. А так, тільки здіймається хвиля пропаганди, тай усе.
Де є докази наказів різати дітей, батьків та вагітних сестер своїх у Західній Україні? Де докази співпраці з фашистською Німеччиною (так, і Нюрнберг пригадаю, а як інакше)? Де це все? А натомість Ви наводите світлини з художніх фільмів та фотографії без вказання джерела, де було б вказано їх походження.
От Вам і Ваша доказова база - мильна булька, ффффффффффф...
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
главная ваша проблема, господа апаненты, что вы считаете Бандеру альфой и омегой того времени. и понять не можете, что кто-то думал иначеотсюда и истерика про предателсьво, сотрудничество с врагом и так далее...(С)Zigfrid
З.Ы. И исходя из этого, жесточайшая война с собственным народом за контроль над ним..
Последний раз редактировалось megawatt; 27.05.2010 в 17:20.
Это про Сталина?И исходя из этого, жесточайшая война с собственным народом за контроль над ним
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Социальные закладки