| ||
А я вредный, я вспомню!
Причем по делу не столь давнему - передаче танков грузинскому мишико саакашвили от храброго пчеловода виктора андреевича ющенко.
Вам ли составит сложность привести рапорт передачи стволов и патров, как вы изволили выразиться.
Ждёмс рапорт в студию, я затарюсь пивком и с наслаждением буду ждать.
Вы же любите конкретику? Вот и начните с себя, требуется всего лишь один простой документ!!!
Ага. Вот боровца, к примеру, наказали - картошки не оставили на одном из складов. А потом свои же дружно руки не подали!
И бандерку наказали - аж сладкого не дали к кофейку в один из вечеров. И потом свои аж дружно выслали "ссучившегося" у Эвропу! Отдыхать!!!
А уж шушкевич как пострадал - вообще жуть, зарплату шуцмана на неделю задержали, а потом и свои в самый нужный момент отомстили - не захотели шоб их шушкевич грохнул и за дохлятинкой припряталси, не захотели ради вожака подыхать.
От падлюки-ж!
Ну никаких связей с немцами, совершенно никаких. Вот эти вот руки ничого нэ кралы, ну век воли не видать!!!![]()
Есть такая работа - несгораемые шкафчики поджигать.
Голой жопой на ежа садиться.
Жевать сквозь слёзы кактус.
Почту разносить, в пух и прах.
Крокодилов на мотыля ловить.
Ну и бандеришковую шушеру воспевать - как же шкафчики, ежики, кактусы и крокодилы без этого?
А, я совсем забыл - кое кто может прочесть страничку-другую в Википедии, для общего развития.
Ну, и последняя обитель обиженных и угнетенных - фанатский Львовский Форум, откуда свидомые хлопцы с энтузиазизьмом стругают клонов и периодически высаживаются на этот ресурс, не понимая, почему всё не так, вроде всё как всегда, то же небо, опять голубое, ну а кое кто не вернулся из боя![]()
Последний раз редактировалось RJK; 25.05.2010 в 23:55.
Та почитайте:
http://memorial.kiev.ua/content/view/539/149/Розпочалась активна робота зі збору матеріалів і свідчень, які б дозволили обґрунтувати тезу про причетність "Нахтігалю" та Оберлендера до нацистських злочинів у Львові.
Цією справою зайнявся Комітет німецької єдності, що базувався в Німецькій демократичній республіці. Усі докази зібрали блискавично швидко – протягом листопада 1959 року, набралося їх лише дев'ятнадцять.
При перегляді даних обвинувачувальних матеріалів в очі впадає одна деталь – свідків шукали по всьому світі, тільки не у Львові, де "Нахтігаль" з Оберлендером мали чинити свої "злочини". З усіх знайдених свідків лише троє до війни були корінними мешканцями Львова, – усі інші опинилися в місті випадково, тимчасово, проїздом тощо.
Можливо побоювалися що свідки-львів'яни зможуть згадати не тільки вбитих у липні євреїв та поляків, але десятки тисяч замордованих НКВД українців, залишених в тюрмах Західної України після відступу Червоної армії.
Зібрані свідчення швиденько було передано до суду, який в підконтрольній Москві Східній Німеччині міг бути тільки "найгуманнішим", а тому заочно визнав Оберлендера винним і присудив йому довічне ув'язнення.
Наступним етапом мало бути проведення процесу у ФРН. Збором доказів у Західній Німеччині зайнялась Асоціація жертв нацизму.
Але ніяких нових документів знайти не вдалося, а ті, що вже були знайдені, не визнавалися західнонімецьким правосуддям. Тоді їх сфабрикували радянські спецслужби, які представили "свідчення" кількох вояків "Нахтігалю".
Згодом в рамках інформаційної кампанії вони були опубліковані в окремій брошурі "Криваві злочини Оберлендера".
6 квітня 1960 року ці "докази" були перекладені німецькою мовою і відправлені до штабу Асоціації жертв нацизму в місто Людвігсбург. Асоціація подала документи до суду.
У звинуваченні мовилося, що батальйон "Нахтігаль" нищив євреїв і поляків у Львові, Золочеві, Сатанові, Юзвині, Міхалполю, а в ніч з 3 на 4 липня українські легіонери нібито розстріляли сотні польських інтелектуалів.
Західнонімецький суд провів детальне розслідування і в жодному випадку не знайшов достатніх доказів для підтвердження злочинів, що приписувалися "Нахтігалю". Слідчими було встановлено, що "більшість членів "Нахтігалю", хоча й знали про жахливі вбивства проведені енкаведистами, а серед замордованих були і члени родини деяких солдатів, як правило, дотримувалися взірцевої дисципліни".
На суді працювала спеціальна слідча комісія, яка переслухала 232 свідків і визнала, що закиди проти формування "Нахтігаль" й офіцера Оберлендера, цілковито позбавлені підстав.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
да мне насрать чего вы там вспомните![]()
аналогии не вижу. там прошло уже больше полувека, архивы открыты. секретности нету... почему доков маловато???
как дети малые, таки правда.
собсно, Боровец из другой парафии, к ОУН очень мало отношения имеетзнать бы уже пора.
и отношения его с немцами были очень нелегки и извилисты.
а Шухевич... покончил со своими связями с немцами вместе с окончанием службы в 201-м батальйоне.
[MOD] Хамство
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 26.05.2010 в 20:58.
Ну что же,на сегодня пожалуй хватит,а то некоторые ночью спать не будут.Тренируйтесь ребята.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Ваш самый правдивый пост - уважаю за честность!
Так по казочкам упавцев это же самый отважный борун из всех борунов с немцами, и этот борун очень гордился что не пролил ни капли немецкой крови!
Ну я ж говорю - задержали наемнику получку немцы, вот негодяи, представляете? Обидели хлопчика, а он так старался, прислуживал!!!
Ну негодяи!!!![]()
Так, месье Zigfrid_, даю фору до утра - на все вопросы поклонников его величество "I Like To move it move it" ответит ЗАВТРА!
Социальные закладки