Сообщение от
Істинко
" Dema", дозвольте мені відповісти на ваше питання: "Так ты за объединение России Украины и Белоруси?" По перше в мене мова йде зараз тільки про об'єднання одного і єдиого народу Русічів, Руських і Русинів, як однієї і єдиної нації і націо-нальності, перебуваючих на теренах сучасної України, як незалежної, самостійної, сувереної, унітарної держави. Зрозуміло, що спочатку треба об'єднати народ внутрі держави. І ви не менш мене знаєте і розумієте по яким причинам і від яких наслідків відбувається розділення і навіть ворожнеча між одним і єдиним народом, бо і самі приймаєте для його розділення активну участь. Про це свідчать порівняння моїх повідомлень і ваших. Про яке об'єднання можно говорити не визнавши і неустановивши остаточно, хто і як, і коли, і з якою метою і навіщо поділили один і єдиний народ на 3 (частини)??? І знову запитую: З якою головною метою і навіщо в сучасних умовах нового покоління Русічів, Руських і Русинів продовжувати ворожнечу поділеного на 3 (три) частини одного і єдиного народу.? І коли я визнаю факт створення розділеного на 3 (три) частини одного єдиного народу, але не можу і ніколи не визнаю цей факт розумним і законим!!! Так само визнаю факт існування сучасних 3х незалежних, суверених держав: Росії, України і Білорусі, але не можу визнати їх розумним і законим створенням з 3х (трьох) частин одного і єдиного народу!!! Томуо я полягаю наі об'єднання 3х частин одного і єдиного народу для створення єдиної могутньої, незалежної, сувереної і самостійної держави. Чому це так важливо? Тому що створення на підставах об'єднання 3х (трьох) держав: Росії, України і Біларусі в одну і єдину державу, ми помимо волі своєї виключаємо з цього процесу головну основу, народу свого, і внесемо всі пороки Комунофашистської ідеології диктаторського толітаризму, замість Християнських, загальнолюдських ціностей! Друге, і не менш
Важливе: Ми не повині ніколи забувати, а навпаки пам'ятати в духі, серці і ро-зумі своєму, визнати не розумним і не законим розділення нашого одного і єдиного народу і поділення його між 3х держав! І 3 (третє) саме головніше, зберегти і обновити нашу землю Святу Християнську Київську Русь!!!
Социальные закладки