Тема: Степан Бандера - герой Украины

Ответить в теме
Страница 784 из 1530 ПерваяПервая ... 284 684 734 774 782 783 784 785 786 794 834 884 1284 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 15,661 по 15,680 из 30592
  1. Вверх #15661
    User banned
    Цитата Сообщение от at3s Посмотреть сообщение
    Перемога над коричневою чумою величезна заслуга попередніх поколінь, бо жертви українців у цьому сягають 44% від усіх жертв СРСР, але злодіяння червоної - неменша біда!
    Тоді мій дід червоний бандит, тому що воював у зєднанні С.А. Ковпака?? Так? І супроти бандерівців теж воював, у складі першої партизанській дивізії!!!!

2. Вверх #15662
    Постоялец форума Аватар для at3s
    Цитата Сообщение от Iskander Посмотреть сообщение
    Якого потім вбили націоналісти, дуже доречний приклад!!!!!!Ярослав Галан погиб 24 октября 1949 в своём рабочем кабинете в квартире на улице Гвардейской во Львове в результате нанесения одиннадцати ударов топором. Убийство писателя украинскими националистами Михаилом Стахуром и Иларием Лукашевичем, связанными с ОУН, было совершено вскоре после выхода в свет его антиклерикальной сатиры «Плюю на Папу!», бывшей ответом на отлучение Галана от церкви папой Пием XII. После убийства Галана были ужесточены меры против националистической Украинской повстанческой "армии", продолжавшей вооружённую борьбу против Советской власти.
    От бачите, навіть вбивці відомі! І Бог йому вже суддя за плювки на Папу!

А скільки безневинних пропало безвісти силами НКВС і їм подібним потворам, родини досі їх шукають, але марно, бо, мабуть, кістки їх у вічних мерзлотах нашої молодшої сестри. Вічна їм пам'ять!
    "Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)

3. Вверх #15663
    User banned
    От бачите, навіть вбивці відомі! І Бог йому вже суддя за плювки на Папу!

А скільки безневинних пропало безвісти силами НКВС і їм подібним потворам, родини досі їх шукають, але марно, бо, мабуть, кістки їх у вічних мерзлотах нашої молодшої сестри. Вічна їм пам'ять!
    Тоді ви сами собі заперечуєте, кажете що він талановитий письменник, а тепер, що він паскуда Мене завжди веселили націоналісти бо вони завжди тримаються вітра Гадський-папа Пій 12 закликував Сполучені Штати: після "вдалого" випробування атомної бомби у Японії, "випробувати" її на СРСР!!!!!! Пій 12 співпрацював з нацистами!!!!
    Последний раз редактировалось Iskander; 17.05.2010 в 09:23.

4. Вверх #15664
    Тоді мій дід червоний бандит, тому що воював у зєднанні С.А. Ковпака?? Так? І супроти бандерівців теж воював, у складі першої партизанській дивізії!!!!
    Я цього не писав і не писатиму ніколи. Кожен з них виконував свій обов'язок, це була війна. І я жодних претензій до регулярних військ не маю.

Ось цікава стаття про Ковпака вустами онука одного з його побратимів:
    Як Ковпак Діду Данилу життя рятував
    У ній зокрема і є спогади про те, що ковпаківці співпрацювали з УПА у боротьбі з фашистами на початках війни, а потім рука сталіна дала іншу відмашку.

5. Вверх #15665
    Тоді ви сами собі заперечуєте, кажете що він талановитий письменник, а тепер, що він паскуда Мене завжди веселили націоналісти бо вони завжди тримаються вітра
    Цікаво коли це і де Ви вичитали, що я його назвав талановитим?! Я писав "геніального" письменника у лапках, читайте, у відносному сенсі.

А щодо якогось там вітру, то Ви загнули однозначно, вже тільки виходячи з Вашого помилкого попереднього твердження.

6. Вверх #15666
    User banned
    Цікаво коли це і де Ви вичитали, що я його назвав талановитим?! Я писав "геніального" письменника у лапках, читайте, у відносному сенсі.

А щодо якогось там вітру, то Ви загнули однозначно, вже тільки виходячи з Вашого помилкого попереднього твердження.
    Досттньо було прочитати перше речення, щоб зрозуміти, що це за "документ": 1)На відміну від радянських партизан, бандерівці – переважно місцеві уродженці. 2) Ну і на відміну від радянських партизан, які втікаючи в лісові нетрі із легкістю залишали місцеве населення наодинці із карателями, бандерівці за контрольовані ними території билися відчайдушно, даючи можливість поселянам-землякам із родинами, скарбом та скотиною переховуватися в лісах та горах. мій другий дід по лінії батька загинув у 1944 році під Брестом в бою з карателями!!!! До 1960 року його вважали пропавшим безвісти, поки нашу родину не знайшов його товариш і розповів як він загинув. 3) Брехня: І тоді упівці влаштували радянським колегам показову головомийку, добряче потріпавши декілька ковпаківських авангардних загонів. На щастя у Ковпака вистачило розуму не дослухатися до порад деяких своїх заступників, а в першу чергу комісара Руднєва **, котрі фактично пропонували війну на два фронти – і проти німців, і проти націоналістів, і він відправив до бандерівців парламентарів. Саме Руднєв запропонував перемови з бандерівцями під час переходу Збручу. (Вершигора "Люди з чистою совістю", часть друга "Карпатський рейд")
    Последний раз редактировалось Iskander; 17.05.2010 в 09:38.

7. Вверх #15667
    Досттньо було прочитати перше речення, щоб зрозуміти, що це за "документ": 1)На відміну від радянських партизан, бандерівці – переважно місцеві уродженці. 2) Ну і на відміну від радянських партизан, які втікаючи в лісові нетрі із легкістю залишали місцеве населення наодинці із карателями, бандерівці за контрольовані ними території билися відчайдушно, даючи можливість поселянам-землякам із родинами, скарбом та скотиною переховуватися в лісах та горах. мій другий дід по лінії батька загинув у 1944 році під Брестом в бою з карателями!!!! До 1960 року його вважали пропавшим безвісти, поки нашу родину не знайшов його товариш і розповів як він загинув. 3) Брехня: І тоді упівці влаштували радянським колегам показову головомийку, добряче потріпавши декілька ковпаківських авангардних загонів. На щастя у Ковпака вистачило розуму не дослухатися до порад деяких своїх заступників, а в першу чергу комісара Руднєва **, котрі фактично пропонували війну на два фронти – і проти німців, і проти націоналістів, і він відправив до бандерівців парламентарів. Саме Руднєв запропонував перемови з бандерівцями під час переходу Збручу.
    Друже, де я писав, що це документ - це спогади простого ковпаківця, котрому довелось повоювати і в рядах УПА проти кориченевої чуми та загонами НКВС тощо. Доречі, автор статті з Харківщини. Це так, між іншим.

8. Вверх #15668
    User banned
    Друже, де я писав, що це документ - це спогади простого копавківця, якому довелось повоювати і рядах УПА проти кориченевої чуми та загонами НКВС тощо. Доречі, автор статті з Харківщини. Це так, між іншим.
    Він такий Ковпаківець, як Бандера-герой!!!!! Брехня на брехні сидить, та брехнею поганяє!!!!

9. Вверх #15669
    Политический аналитик
    Спокойно,
    уже никто никуда не идет
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: хороший бандеровец.jpg
Просмотров: 18
Размер:	241.5 Кб
ID:	1136630
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

10. Вверх #15670
    Він такий Ковпаківець, як Бандера-герой!!!!! Брехня на брехні сидить, та брехнею поганяє!!!!
    Я іншої аргументації і не очікував

11. Вверх #15671
    User banned
    Я іншої аргументації і не очікував
    Перший аргумент: Розідка, або як тут сказано авангард, складалася з 10-20 чоловік з легким озброєнням!!! Дуже цікава "головомійка" Зєднання Ковпака складалося з рот. Незначущі перемоги над невеличкими гарнізонами полками СС, ні не СС щуцманшафт які розбігалися при першому пострілі, а СС - елітні частини!!!! Які були розставлені напівколоком на шляху Ковпака!!!! Коли зєднання проходило напівколо замикалося!! Коли зєднання ввійшло у карпати, там воно зіткнулося з гірсько-стрілецькими підрозділами "Едельвейс", які були розтрощені Теж невеличка перемога правда? А вші "патріоти" сиділи тихо у схронах Чомусь проти них не використовували регулярні частини? Німець не дурень, знав як воювати з партизанами. У Скалаті операцією керував генерал Крігер!!!! Йому навідь 2-х дивизій було недостатньо для остаточного знищення Ковпака, з його півторатисячним загоном І якщо ваші "молодці" складали таку силу десь біля 40000 вояків, то чому ви тихо у схронах сиділи? Невже бити німця немогли, та вичистити усю ЗУ до самого Овруча Які вони до дупи патріоти, лайно вони тай годі!!!!!
    Последний раз редактировалось Iskander; 17.05.2010 в 10:06.

12. Вверх #15672
    Перший аргумент: Розідка, або як тут сказано авангард, складалася з 10-20 чоловік з легким озброєнням!!! Дуже цікава "головомійка" Зєднання Ковпака складалося з рот. Незначущі перемоги над невеличкими гарнізонами полками СС, ні не СС щуцманшафт які розбігалися при першому пострілі, а СС - елітні частини!!!!
    Людина, котра писала цю статтю, доволі відома. Пропоную написати усі зауваження йому особисто і спростувати саму статтю як таку!

Але ж ні СС, ні НКВС не були залізними, і вони гинули від куль.

13. Вверх #15673
    User banned
    Людина, котра писала цю статтю, доволі відома. Пропоную написати усі зауваження йому особисто і спростувати саму статтю як таку!

Але ж ні СС, ні НКВС не були залізними, і вони гинули від куль.
    Відома людина? Я його у перше чую, може у ваших нацистських кругах вона і відома Валерій Семиволос, для УП

[MOD] Неуважительное отношение к участникам форума
    Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 17.05.2010 в 15:33.

14. Вверх #15674
    Відома людина? Я його у перше чую, може у ваших нацистських кругах вона і відома Валерій Семиволос, для УП
    У Ваших рашистських кругах так заведено, коли аргументації приходить кінець, переходити на образи?! Ви мене, друже, образили, назвавши нацистом, бо я таким ніколи не був і не буду. Це Вас не красить.
    Ви - невихована особа!

P.S.: Ім'я кожної відомої людини доводиться вперше чути, навіть відомої.

15. Вверх #15675
    User banned

Ні, ні, в жодному разі! З німцями співпрацювали практично всі, навіть ті, хто потім проти нього воював: Англія, Франція, Польща, СРСР тощо. Гадаю, Ви це знали і про це й писали, а я лишень конкретизував?!
    Вот тока не надо включать дурку, плз... Вы прекрасно понимаете, что я говорил о военном сотрудничестве...

Так воевали венгерские фашисты на стороне Гитлера или нет?

16. Вверх #15676
    User banned
    У Ваших рашистських кругах так заведено, коли аргументації приходить кінець, переходити на образи?! Ви мене, друже, образили, назвавши нацистом, бо я таким ніколи не був і не буду. Це Вас не красить.
    Ви - невихована особа!

P.S.: Ім'я кожної відомої людини доводиться вперше чути, навіть відомої.
    Нацизм і націоналізм це одне і теж!!!! НСДРП - націонал соціалістична робітнича партія (N.S.D.A.P.). Ось вам і похідна А стосовно С.А. Ковпака той мій дід з ним лічно спілкувався, мій дід був у розвідці зєднання Ковпака!!! Та особисто його знав!!! У 1945 році мого діда виключили з партії за доносом провокатора, бо він відмовився виконати наказ підпілля у 1944 році: підірвати цукровий комбінат, який й досі стоїть!!!! Потім на мого діда почали навішувати собак, але узяти не змогли ні як, тому що С.А. Ковпак став на його захист особисто!!! До речі мого діда звали Іваном!!! Збірка вашого "правдоруба" складається з окремих випадків з особистого життя різних людей ні як не повязаних один з одним!!! До речі С.А. Ковпак терпіти не міг (казенку)
    Последний раз редактировалось Iskander; 17.05.2010 в 10:35.

17. Вверх #15677
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от Lexa2007 Посмотреть сообщение
    Вот тока не надо включать дурку, плз... Вы прекрасно понимаете, что я говорил о военном сотрудничестве...

Вплоть до 8-го мая, самые верные союзники.
    Впрочем, и бандеровцы клялись, ага
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: самостійна україна.jpg
Просмотров: 27
Размер:	108.1 Кб
ID:	1136825
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

18. Вверх #15678
    User banned
    Цитата Сообщение от sklif Посмотреть сообщение
    Вплоть до 8-го мая, самые верные союзники.
    Впрочем, и бандеровцы клялись, ага
    Вложение 1136825
    Не-не, я жду ответа от at3s... вместе со ссылкой на осуждение их в НТ...

19. Вверх #15679
    Цитата Сообщение от Lexa2007 Посмотреть сообщение

А до чого тут угорські фашисти?! А роль папуаських племен у Другій Світовій Війні не цікавить?

Сталін співпрацював з Гітлером у військовій сфері дуже активно, а з 1939-1941 був його союзником.

20. Вверх #15680
    User banned
    А до чого тут угорські фашисти?! А роль папуаських племен у Другій Світовій Війні не цікавить?

Сталін співпрацював з Гітлером у військовій сфері дуже активно, а з 1939-1941 був його союзником.
    Згідно з пактом про не напад!!! Чому ж ви мовчите про співпрацю Англічан з Гітлером та період "странной войны" під Дюнкерком!!! Чому мовчите стосовно Судецькій області???

Ответить в теме
Страница 784 из 1530 ПерваяПервая ... 284 684 734 774 782 783 784 785 786 794 834 884 1284 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права