|
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Тоді ви сами собі заперечуєте, кажете що він талановитий письменник, а тепер, що він паскудаМене завжди веселили націоналісти бо вони завжди тримаються вітра
Гадський-папа Пій 12 закликував Сполучені Штати: після "вдалого" випробування атомної бомби у Японії, "випробувати" її на СРСР!!!!!! Пій 12 співпрацював з нацистами!!!!
Последний раз редактировалось Iskander; 17.05.2010 в 09:23.
Я цього не писав і не писатиму ніколи. Кожен з них виконував свій обов'язок, це була війна. І я жодних претензій до регулярних військ не маю.
Ось цікава стаття про Ковпака вустами онука одного з його побратимів:
Як Ковпак Діду Данилу життя рятував
У ній зокрема і є спогади про те, що ковпаківці співпрацювали з УПА у боротьбі з фашистами на початках війни, а потім рука сталіна дала іншу відмашку.
Досттньо було прочитати перше речення, щоб зрозуміти, що це за "документ": 1)На відміну від радянських партизан, бандерівці – переважно місцеві уродженці. 2) Ну і на відміну від радянських партизан, які втікаючи в лісові нетрі із легкістю залишали місцеве населення наодинці із карателями, бандерівці за контрольовані ними території билися відчайдушно, даючи можливість поселянам-землякам із родинами, скарбом та скотиною переховуватися в лісах та горах. мій другий дід по лінії батька загинув у 1944 році під Брестом в бою з карателями!!!! До 1960 року його вважали пропавшим безвісти, поки нашу родину не знайшов його товариш і розповів як він загинув. 3) Брехня: І тоді упівці влаштували радянським колегам показову головомийку, добряче потріпавши декілька ковпаківських авангардних загонів. На щастя у Ковпака вистачило розуму не дослухатися до порад деяких своїх заступників, а в першу чергу комісара Руднєва **, котрі фактично пропонували війну на два фронти – і проти німців, і проти націоналістів, і він відправив до бандерівців парламентарів. Саме Руднєв запропонував перемови з бандерівцями під час переходу Збручу. (Вершигора "Люди з чистою совістю", часть друга "Карпатський рейд")
Последний раз редактировалось Iskander; 17.05.2010 в 09:38.
Перший аргумент: Розідка, або як тут сказано авангард, складалася з 10-20 чоловік з легким озброєнням!!! Дуже цікава "головомійка"Зєднання Ковпака складалося з рот. Незначущі перемоги над невеличкими гарнізонами полками СС, ні не СС щуцманшафт які розбігалися при першому пострілі, а СС - елітні частини!!!! Які були розставлені напівколоком на шляху Ковпака!!!! Коли зєднання проходило напівколо замикалося!! Коли зєднання ввійшло у карпати, там воно зіткнулося з гірсько-стрілецькими підрозділами "Едельвейс", які були розтрощені
Теж невеличка перемога правда? А вші "патріоти" сиділи тихо у схронах
Чомусь проти них не використовували регулярні частини? Німець не дурень, знав як воювати з партизанами. У Скалаті операцією керував генерал Крігер!!!! Йому навідь 2-х дивизій було недостатньо для остаточного знищення Ковпака, з його півторатисячним загоном
І якщо ваші "молодці" складали таку силу десь біля 40000 вояків, то чому ви тихо у схронах сиділи? Невже бити німця немогли, та вичистити усю ЗУ до самого Овруча
Які вони до дупи патріоти, лайно вони тай годі!!!!!
Последний раз редактировалось Iskander; 17.05.2010 в 10:06.
У Ваших рашистських кругах так заведено, коли аргументації приходить кінець, переходити на образи?! Ви мене, друже, образили, назвавши нацистом, бо я таким ніколи не був і не буду. Це Вас не красить.
Ви - невихована особа!
P.S.: Ім'я кожної відомої людини доводиться вперше чути, навіть відомої.
Нацизм і націоналізм це одне і теж!!!! НСДРП - націонал соціалістична робітнича партія (N.S.D.A.P.). Ось вам і похіднаА стосовно С.А. Ковпака той мій дід з ним лічно спілкувався, мій дід був у розвідці зєднання Ковпака!!! Та особисто його знав!!! У 1945 році мого діда виключили з партії за доносом провокатора, бо він відмовився виконати наказ підпілля у 1944 році: підірвати цукровий комбінат, який й досі стоїть!!!! Потім на мого діда почали навішувати собак, але узяти не змогли ні як, тому що С.А. Ковпак став на його захист особисто!!! До речі мого діда звали Іваном!!! Збірка вашого "правдоруба" складається з окремих випадків з особистого життя різних людей ні як не повязаних один з одним!!! До речі С.А. Ковпак терпіти не міг (казенку)
![]()
Последний раз редактировалось Iskander; 17.05.2010 в 10:35.
Социальные закладки