Сообщение от
Істинко
Думаю цієї відповіді до "Фей" достатньо. Шановна пані Фей! Ви привели класичний приклад з ртутю. Для Вас: "Это какая-то подспудная интуиция совместного проживания, и это не подходит под описания сепаратизма и который вы пытаетесь приписать, по крайней мере, половине населения Украины, если не больше..." Я для себе цю проблему розрішив таким чином. Спочатку була Русь, потім Християнська Київська Русь, єдиний і один народ цієї землі називали себе дехто Руськими, дехто Русічами, дехто Русинами. А 1240р. землю цього народу завоювали татаромонголи. Завойовник завжди розділяє і владствує. І саме з цього моменту і починається фальсіфікація історії Київської Русі. Ми втрачаємо не тільки ім"я назви своєї держави Київська Русь, спочатку на назву "Золота Орда", потім на "Росія", а з цим втрачаємо ім"я свого народу, нас вже називають "малоросами", "українцями", "хохлами" , "білорусами", а декого величають вже і " великоросами"! Змінивши ім"я держави на "Росію", потім на "Російську імперію", "СССР", і на сучасну "Російську Федерацію" в якій до свого часу оставляють ім"я Руські?! А інших " малоросів – українців і біларусів" Російські царі і найбільш комуністично - більшовицька, тоталітарна "радянська влада" і особливо диктутора Сталіна знищувала мільонами. І ця довговічна стратегія і тактика: розділяй і впаствуй розділивши на шматки один і єдиний народ, який і знищував практично сам себе! І це очевидний історичний факт! Ось саме чому єдиний і один народ - Руські, Русічі і Русини об"єднаються, бо це єдине одне ціле, і в ньому для них спасіння!
Слава Київській Русі - сучасній відроджуємій Україні!!!
28/4 – 2010 р. /Володимир Мамонтов/
Социальные закладки