|
Такого украинского даже Википедия не знает : http://ru.wiktionary.org/wiki/чеснота
Так, так, але це і є просто!
Скільки разів можна повторювати – УКРАЇНСЬКОЮ!Записуй, бо набридло вже повторювати!
Так в тому і справа, коли зустрічаємось, то у кого що болить, той про те і говорить, а болить у нас всіх одне – діючі норми законодавчих актів, колізія норм права та застосування цього всього лайна на практиці, таким чином, щоб саме ви не постраждали.
Практика застосування норм права у різних регіонах різна, обмін досвідом, та завдяки цьому аналіз норм законів, котрий ніколи не буває зайвий, це основна мета зустрічей, а участь у нарадах, семінарах та конференціях, це привід, нажаль не більш, бо знов таки науковці висловлюють своє ставлення, котре теж інколи не збігається з думкою законодавця. Так що, не важко здогадатися про що буде спілкування, коли залишаєш роботу, родину, їдиш на ці зустрічі, щоб поспілкуватися про що - про коханців, мужа падлюку та дітей засранців, або вихвалятися як все добре?
Я не маю на меті щось комусь з вас доводити, бо з людською обмеженістю та загальною необізнаністю маю справу шість днів на тиждень, а у даному випадку це ні зачіпляє ні чиїх прав та інтересів, тому вважайте як бажаєте, бо хамство, тупість та грубість це у будь-якому випадку ще далеко не всі пороки людства...
Так зрозуміло?
Хоча щось мені підказує що все одно - ні...
А мені байдуже, тоді давай ще жовчі, звісно на 3:![]()
НЕ шукаю клієнтів на форумі. Прохання з цього приводу не звертатися!
Социальные закладки