| ||
Тема: Ваша національність
Мінор, можно довго і нудно переливати з пустого в порожнє і вести гарячу полеміку на тему "що таке Україні і чи існує вона взагалі", але особисто я лишаю цю тему невдахам і політичним романтикам.
А факт лишається фактом - Україна - це Україна, як Франція - це Франція, а Германія - це Германія.![]()
Тут могла бути ваша реклама
Сказал Йоко и степенно потянулся к селектору правительственной связиале особисто я лишаю цю тему невдахам і політичним романтикам.
..или арабский шеф зашел ?![]()
Ви здається просили приклади коли ви в дитинство впадаєте.
Ось вам чергове посиляннячко в блокнот.![]()
https://forumodua.com/showpost.php?p=1144785&postcount=383
Я не великий ніякий, а щодо вас коментувати не буду, може вам і видніше.
І давайте якщо віку своєму відповідати важко, то хоча б спотворювати чиїсь слова не будемо?
Ваші слова:
https://forumodua.com/showpost.php?p=1139644&postcount=1470
Про дитячий садочок, надо полагать примеров нет.
До речі, згадав реальну історію про національність і православ'я... Свого часу, "ґаспадін" Дмитро Табачник, що за Кучми був головою сумнозвісної Адміністрації Президента, а нині є віце-прем'єром з гуманітарних питань, так от він свого часу, заповнюючи документи перед черговими виборами в графі "національність", аби не вказувати свою справжню національність (аби не демаскувати себе) написав національність - православний. Ось такі в нас можновладці...![]()
Да, весело живется... Новую национальность изобрел! Кстати, таких и в Москве полно.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Ну, это ладно... Все же не имеет отношения к религии, но к бывшей Бессарабии.
Я уже писал, что у моего сокурсника в пспорте национальность беломор - отец белорусс, мать - мордвинка.
Зачем ее вообще ставили?
Бугага ! Йоко,Ваша фамилия не Сусанин ? Талант блудить в трех постах !Ваші слова:
https://forumodua.com/showpost.php?p=11...postcount=1470
Цитата:
Про дитячий садочок, надо полагать примеров нет.
После "садочок" запятую видите ?Вот сейчас и попробуйте по смыслу всю нашу беседу осознать, а не комментировать два ВАШИХ же слова....
Попробуйте начиная с этого....
щоб видалити з української мови ВСЕ, що не відповідає РОСІЙСЬКОМУ мовному походженню.Кто так говорил,когда ? Примеры,ссылки.Чтобы ВСЕ !!!!
ALKA
Приймається, значить я не так зрозумів.
minor
Думка українофобів стосовно цього приводу мене не цікавить.Не пробовал рассказать об этом факте севастопольцам?
Такі є не тільки в Криму. Не доводилося зустрічати їх на форумах?
Вони навіть в інфі інколи пишуть в графі
"Откуда" : Киев, (Россия). Измаил, (Россия), Одесса(Россия).
Социальные закладки