|
Партія регіонів
"Блок Юлії Тимошенко"
Блок "НАША УКРАЇНА"
Соціалістична партія України
Комуністична партія України
Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція"
"Народний блок Литвина"
Партія "Віче"
"Громадянський блок ПОРА-ПРП"
Інший варіант
Блок Юлії Тимошенко или Блок НАША УКРАЇНА меня эти партии устраивают ....
Она у меня очень искаженная. Прекрасно запоминаются факты, а не лозунги.![]()
Эстетическая компетентность есть функция воспитания.
Сьогодні голова ЦВК Давидович оприлюднив дату до якої політичні партії повинні подати заявки про участь у виборах. Цікаво хто перший з коаліції побіжить подавати заявку? Я ставлю на комуністів, вони по-моєму "слабое звено" в сьогодняшній ситуації в коаліції, адже вони майже нічого не втрачають, а навпаки мають шанс набрати більшу кількість голосів.
Alexandr
Я был бы рад за Вас, если бы дело было только в этом. И все же рекомендую обратиться к первоисточникам.
Осташ правий , опитування повністю не відповідає дійсності і радше підійшло до виборів березня 2006 року ,
По-перше : БЮТ та Наша Україна підуть разом ( я впевнений , що без гарантій того Тимошенко протягне до парламенту 80-90 людей Ющенка він би просто не ризикнув розпускати парламент, бо саморстійна НУ максимум протягнула б 30-40 депутатів , а це дуже мало) і це буде такий собі Блок демократичних сил , + як варіант це приєднання до нього відомої " Української правиці" , я думаю що Костенко , Тягнибок та кампанія не втратять шансу повернутися під купол.
По-друге існує варіант : Блоку Юрія Луценка "Народна Самооборона" куде і війде ПОРА , і частина ПРП , і люди з НУ і ще відомі політики( той самий Йосип ВінськиЙ) , мета цього заходу проста зіграти ( як кажуть журналісти) на електоральному полі соціалістів , та частини помаранчевого електорату , яка ще 5 років тому чітко знала що "Юля крала разом з Лазаренко" , а Ющенко якому вони стільки років вірили , виявився безпорадним перед бандитами , вони можуть просто не піти на вибори , і тоді їх голоси будуть і за ПР і за Вітренко , тому Блок Луценко тіж самі від 21 до 33 мандатів депутатів ( які отримають замість вибувших з гри соціалістів)
Да, Луцика в опросе не хватает. Хотя, врят ли много за него будет.
Осташ правий
Я знаю що правий.
Вибирайте "інший варіант".
Тут могла бути ваша реклама
Ющенко пішов на той крок не тому, що мав гарантії від Тимошенко щодо єдиного списку, а тому що не зроби він цього - він би втратив і те що має. Тимошенко зовсім не вигідно на своєму іміджі протаскувати до парламенту НУ, та й кола "любих друзів" такої співпраці не надто воліють.
Инша справа, що НУ задля збільшення свого електорального поля може запросити до списків НРУ, УНП, Пору, і таким чином взяти охопити ще й більш правий електорат. Я прогнозую, що БЮТ піде окремо, а НУ з (можливо) Українською правицею - самостійно.
Цікавий варіант... Дійсно, створення проекту "помаранчеві соціалісти" було б вдалим із стратегічної точки зору. Тільки от наскільки висока ймовірність застосування цього варіанту...
Це не просто вдалим , це радикально змінило Верховну Раду і привело до перемоги демократичні сили.
Що ми зараз маємо , дуже рейтинговий БЮТ десь приблизно 140-150 мандатів в долонях лідерки .
Не дуже рейтингова Наша Україна -40-50 мандатів .
І на межі рейтингового прориву -команда тих , хто не встиг забруднити себе пустими електоральними обіцянками , так як це зробили більш досвідчені Юлія Володимировна та Віктор Андрійович .
Вони зараз в опозиції і ще не мали реальної влади , а ті що мали , можуть свої не вдачі скинути на своїх керівників , що трималися їх позиції .
Вони вільні в своїх словах , їх не що не тримає.
Юрій Луценко та Ко . можуть реально зірвати банк в 50-60 мандатів , за рахунок збору голосів соціалістів , та тих хто вже не віре БЮТ та НУ , і навіть тих розчарувався в Партії Регіонів .
Юля опять "юлит". Костенко "здав" Тимошенко, яка не хоче мегаблоку
От этого все беды. Юля (да и остальные тоже) не хочет делиться. С этого все началось год назад. Боюсь, как бы этим все не закончилось сейчас. Это проблема всех "постсоветских демократов".
---
- Почему женщин не берут в армию?
- Потому что армия не может состоять из одних главнокомандующих! (с)
Гармонично недоразвитая личность
Carthago delenda est
Позиція Тимошенко тут якраз зрозуміла: будучи по суті головою соціал-демократичного блоку, своєю позицією вона змогла зібрати майже весь правий протесний електорат, що не задоволений слабкими та половинчистими діями НУ. А зараз вона чомусь має ділити знов цей електорат з тою самою НУ? На яких підставах?![]()
А от нашоукраїнці якраз діють як політичні попрошайки: в часи свого розквіту, вони високомірно "запропонували" правим силам (УНП, НРУ) увійти, а по суті - влитися в їх блок, як це зробив КУН. Проте зараз, коли вони своєю бездіяльністю втрачають підтримку своїх прихільників, вони вже закликають до об'єднання. А ті, націонал-демократи, як наївні дівчиська, вірять в гарячу любов "любих друзів" і погоджуються на це...
Свого часу, коли після президентських виборів "Наша Україна" тільки формувала блок "Народний союз Наша Україна" існував варіант формування двох блоків: ліберально-демократичного (НУ, ПППУ, ПРП) та націонал-демократичного (КУН, УНП, НРУ, ХДС). Таким чином вони б справді змогли охопити і ту і иншу частину електорату. Але коло "любих друзів" (Порошенко, Червоненко і Ко), виступила проти такого варіанту, і в результаті був створений єдиний блок НСНУ, що сів на два стільця одночасно - і на право-центристський і на правий. В результаті, НРУ і УНП викинули за борт парламентського човна, а КУН і ХДС розчинився в меґаблоці. Таким чином, НУ виступила якраз своєрідним руйнівником націонал-демократичної частини політичного спектра українського політикуму, і зараз пожинає плоди своїх дій.
Социальные закладки