|
Партія регіонів
"Блок Юлії Тимошенко"
Блок "НАША УКРАЇНА"
Соціалістична партія України
Комуністична партія України
Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція"
"Народний блок Литвина"
Партія "Віче"
"Громадянський блок ПОРА-ПРП"
Інший варіант
YOKO, треба було трошки актуалізувати список партій і блоків. Бо громадянського блоку "ПОРА-ПРП" вже немає і не буде - ПРП влилося до БЮТ і окремо не піде, надто з "Порою". Натомість є "Українська правиця" (УНП + НРУ), якій соціологи обіцяють до 3,5 % виборців, тобто дана політична сила може доволі суттєво вплинути на розстановку сил в парламенті.
Проголосував за "Інший варіант", бо голосуватиму за якийсь з національно-патріотичних блоків ("Українська правиця", "Свобода" чи "Рух за націю" - в залежности від позиціонування цих сил).
Расстановка сил на сегодня
http://www.korrespondent.net/main/185131/
отдам голос противникам оранжевых.
Дані соцопитувань: "оранжевих" в Україні все більше і більше. Причина: "голубі" не розмножуються.![]()
Пойду на Выборы и поставлю галку возле "Не поддерживаю ни одну политическую партию"
Одесский Жеребец
выбрал бют, но может бы и за ну на реальных выборах проголосовал-просто считаю, что чтобы чего-то добиться на выборы должны идти одним блоком
А мого найкращого кандидата "проти всіх" немає.
Чекатиму...
Навіть найкращі стають згодом катами
Зараз не той час щоб голосувати проти всіх
можливо помаранчеві не оправдали всі очікуваня але зміни відбулися. Згадай вибори 2004 коли по мас-медіа не сходила фізіономія проФФесора, згадай кучмізм, державне майно роздавали своїм за безцінь, залякували журналістів, нагло фальсифікували вибори з участю східних громадян,
Нет, как раз самое время протв всех голосовать. Скептик, автор темы попроисл добавить "протв всех" в опрос.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
ууф, победу оранжевым!! полную и безоговорочную! чтоб обгадились в глазах народа раз и навесегда!
а вообще, лучше б на Троицу какой-нить праздник для людей сделали за те же деньги, что выкинут на этот очередной(или внеочередной) фарс
Бледные норны шепчут: на север,вы в сером,вы звери
WhiteJo_[ZLO], считай это криком отчаяния. надоела уже эта тягомотина. если оранжевые с Юлькой не возьмут, что им нужно, это никогда не закончится. они будут баламутить народ, пока еще есть желаюющие покричать на Майдане в их поддержку.
Результаты впечатляют. Всё меньше и меньше людей хотят этой "стабильности"
....
Блювайты, может и до вас это дойдёт.... когда-нить.
Мне не 40, мне 18+22 года опыта :)...
WhiteJo_[ZLO]_, вот поэтому я и хочу этой самой оранжевой жопы, чтоб потом в эту жопу воткнуть некоторые носы и спросить: "Это то, что вы добивались?". иначе никак! нужно единство, а происходит форменная травля низов сверхуРезультаты впечатляют. Всё меньше и меньше людей хотят этой "стабильности"
....
Блювайты, может и до вас это дойдёт.... когда-нить.
Вот и образчик "правильного пацанского" менталитета... "ботинки целовать" и потом - всех несогласных "напалмом", чтоб барин были довольны
...
Мне не 40, мне 18+22 года опыта :)...
Социальные закладки