Сообщение от
Істинко
Я не в рівнних з моїми опонентами умовах, бо самі влучні мої повідолення вдаляються модераторами з погрозою мене забанити. Але я керуюсь Християнським, біблейським "Ми не шукаємо слави від людей, ні від вас, не від інших." (1 Сол. 2; 6) Тому лякати мене цим даремно. Я надсилаю вам моє повідомлення "Адміністратору" і модераторам форуму ВО "Свобода" п. О.Тягнибока. Але звертаю увагу, що на мій погляд ці обидва форуму керуються з одного антилюдського центру. Як що форумчани цього форуму побажають, то надішлю і інше своє повідомлення до модураторів форуму ВО"Свобода". Ось копія 1 повідомлення: Істинко
17/4 – 2010 р. /Володимир Мамонтов/
Істинко
Написане: 06 вересня 2009, 15:31
"чорному Адміністратору!"
Добрий день пане "Адміністратор" форуму ВО "Свобода" !
Поясніть мені, пересічному Українцю східняку, з яких таких причин, на мій погляд, саме фундаментальні, основні і головні мої повідомлення без всяких пояснень безцеремоно вилучаєте? Як саме і останє наприклад до пана "Вельд". Чому : Чому зневаги з Вашого боку проявляються до розумного, Християнського, справедливого, наукового Націоналізма? Ви практично захищаєте "соціальний націоналізм" який серед значної більшості Українського народу і нродів світу, справедливо асоціанірується з Гітлєровським фашизмом . А коли вже і народи Європи визнали нацизм тотожним сталінізму, і не спобігнуть визнати тотожним і сам комунізм! А Ви пане "черний" блукаєте між "більшим злом і меншим злом" тобто перебувєте в злі. Тому і пишите, що Гітлєр був непоганим дядьком для Галичини, бо для Вас і м. Львів чомусь "лямберг", виставляючи себе таким чином проти Українського народу, цілосності і єдності Київської Русі – України! Я бажаю і вчусь стати і бути Християнином в істині, тобто і не католиком, і не греко – католиком, і не православним. Хіба Господь Ісус Христос не вчить людей бути братами по між собою, особливо по роду і крові? Тому я пересічна, звичайна людина Українець, не подам Вам руки для привітання! Бо Ви пане "чорний " оточили себе "любими друзями", як ото п. президент В.А.Ющенко першою п'ятіркою з "Нашої України", так і Ви "бригадою", а точніше кублом, створеного на інтернет форумі ВО "Свобода" п. О.Тягнибока, бо так само як і п. Президента В.А.Ющенко і тим більш п. О.Тягнибока не піднімете його рейтинг поваги до нього Українького народу, а тільки зовсім навпаки!
Протверізіться і зрозумійте: "Кого ти поругав, зневажив, підняв голос і глянув гордима очима?" (Ісая: 37; 23). Хіба не на Бога свого? Комуністам і фашистам, я нагадую: "З кого ви смієтеся? На кого розявляєте рота, висоплюєте язик? Чи ж ви не діти непокори, не кубло ложі?" (Ісая: 57; 4).
Слава Київській Русі –Україні !!!