| ||
Теперь "Вiн працюе":
Президент Віктор Янукович за два останніх дні підписав 224 розпорядження і два укази.
http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/16/4940334/
А где же реформы?
Не надо мне делаtь нервы
Більшість законів прийнятою ВР комуносоціальною більшістю, і останіх прийнятих КС.
Які реформи? Він катається по світу та роздає (зауважте, навіть не розпродає) Україну направо та наліво. На реформи часу немає. Нафіга надо? Там уран віддав, там ГТС... Ну то й що? Зато до нього ставитися стали краще - посміхаються, руку потискають, а він себе "президентом" відчув, а не зеком неосвіченим. "Авторитет" Президента збільшився нібито. Голий босий буде, але авторитетний! Мрія дрібного уркогана.![]()
От така {censored}, малята...
Ви, як то кажуть, зрітє в корень. Не доросли ми ще до демократії. Це називається за що боролись, на те і напоролись. Вибачте за надлишок афоризмів, але коли в державі охлос править бал, не вистачає слів, щоб дати цьому оцінку. Не думаю, що імпічмент Януковичу буде у найближчий час загрожувати. Поки що надії на це примарні. Це, звичайно, не означає, що цього не треба прагнути. Бо чекати 5 років, поки це популістське анти-українське чудо піде з арени, це занадто.
От така {censored}, малята...
В том то и дело, что "не сделала". Я критично отношусь к новой власти по фактам её деятельности, по фактам лжи на выборах, по фактам невыполненных обещаний. И буду дальше критиковать, если будет за что. Потому, что умываться мочёй и причмокивать от радости здесь есть кому - таких как вы хватает. Надеюсь, вы в итоге распробуете, что то, чем поливают - это, всё-таки, не компот.
Не надо мне делаtь нервы
Социальные закладки