|
А гасла каурівців тобі зрозумілі? Я он, наприклад, 21-го числа бачив у "ґіперправославних" бабусь плакат з написом "Одесса для одесситов. Лимита - вон из города." Може поясниш що б то значило? Надто, що якраз у них на мітингу були студентики ПТУ, що заробляли грошики і явно не були корінними одеситами.![]()
А раз не можеш уявити гасла націоналістів - то приходь на мітинґ: все сама побачиш.![]()
А я не про українофобство казав. А про "Тюбітєйкістан". Тепер, гадаю, нарешті зрозумієте?
Дотепно! Гідно справжнього українофоба. Це як росіяни дітей лякали страшними УНСОвцями, то ти такими гаслами російських діточок лякатимеш.![]()
До речі, Observer, ти мені обіцяв навести приклади великої залежности України від якихось позаросійських сил зла. Ну типу такого: приїджає якийсь американський міський голова - ну Вашинґтону чи Нью-Йорку - і, виступаючи в, скажімо, Львові офіційно заявляє, що питання перебування Львівщини у складі України є спірним. Уявив собі таку картину? А мені вона слабо уявляється, бо після такої заяви слідували б офіційні перепрошення МЗС США і санкції (як мінімум - моральні) для того міського голови... А от мер російської столиці щодо Криму робив такі заяви - і нічого, навіть персноною нон-ґрата ще не оголосили його. То хто від кого залежить, га?
Помиляєшся. Бо у нас не було жодного антиросійського гасла. Бо ми виступаємо не проти російської чи якоїсь ще мови, а за українську. Не віриш - подивися.
Я не рахував, тому точну цифру співвідношення не назву. Але, на мою персональну думку, бабусь було більше - бо вони то безкоштовно стояли, бо розуміють, що боряться проти світових сил зла, самого диявола в особах вчительок української мови і професорів навчальних закладів, що стоять по той бік барикад під українськими прапорами... А студентики безграмотні - таких ґлобальних речей не розуміють - їм платити за антидиявольську боротьбу треба.![]()
В цій темі вже йшлося, що за участь в акціях "Я ґоворю по-русскі" людям пропонують гроші. І я вже питав, чи хтось чув, аби "націоналісти" теж гроші пропонували? Мені справді цікаво. Але, нажаль, ніхто такою інфою не поділився.
А ті бабусі в житті не підуть під бандерівські прапори - то ж гріх який, свят-свят-свят.![]()
Опять предположения... Простите![]()
Сторонники укр. м. - молодые, красивые, высокого роста, прилично одеты, глаза умные, в руках цветы и мороженное...
Сторонники рус. яз. - совковые старики с коммунистическими выражениями лиц, с охриплым голосом, мешками под глазами, в руках держат российские флажки и томики А. С. Пушкина.![]()
НЕНАВИЖУ УКРАИНСКИЙ ЯЗЫК.....блин вся ОДЕССА на РУСКОМ ГОВОРИТ пару человек на украинском на которых косяться в маршрутках когда они разговаривают и т.д. и т.п.
ПРЕДЛОГАЮ два языка в одеся сделать это РУССКИЙ и Английский так как мы портовый город много туристов и так далее
А каналы какого переводить с руского на украинский это вобще бред ТОЛЬКО при нашей власти это возможно....
Кто голосовал за СПАНЧбоба "МОЛОДЦы"
Последний раз редактировалось D_work; 28.03.2007 в 14:26.
- Яндекс знает :)
Ой, треба наступного разу уважнішим бути, на мене як з`ясувалося всі косяться, а я і не бачу ж, розмовляю собі далі, людям тільки настрій псую.![]()
Я тобі предлОгаю вивчити для початку російську.
А як не подобається українська, то закривай собі вуха, а не комусь рота.
Більше того, я вже одного роздивися в твоїй особі ще до мітингу навіть.Сообщение от Че Бурашка
Ти доречі не помічав інших?![]()
Тут могла бути ваша реклама
Социальные закладки