Timmy2000, доказательства про Зиги, избиение иностранных студентов есть? или так, для красномовного словечка?
| ||
Timmy2000, доказательства про Зиги, избиение иностранных студентов есть? или так, для красномовного словечка?
И Президент бандит и пиво дорожает
Как я с Вами солидарна! Но плюсомет дымит пока!
Нужно их немного пожалеть. Ведь бывает же так, что человеку нечем гордиться - своих достижений нет, образование - "а - баба - галамага", тут как раз великая идея подворачивается. И этот человек счастлив. Он знает, что он по происхождению "избранный" и горд собой. За эту идею "великого я" он пеной исходит, что мы и наблюдаем на форуме.
http://www.youtube.com/watch?v=W5klXAu-LDU
еще надо?
тут и расизм и зига на лицо.
и еще много-много фотографий ваших соратников.
Весна забыла, что есть осень
14/88
Який то дупи прапор??? Ганчірка катів україського народу!!!!! Ти знаєш скількі Потоцькі лиха наробили????? Це ж заклятий ворог Б. Хмельницького був, а тепер Ви "пишаєтесь" його родовим стягом!!!! Ганьба!!! Теж мені українець. Про таких як Ви Шевченко так казав. Скаже німець ви моголи, ТАК!! моголи, моголи. Самого Тамерлана онучата голі. Скаже німець Ви українці, ТАК!! укрАїнці, українці, славних прадідів своїх ОНУКИ ПОГАНІ!!!!!!
Весна забыла, что есть осень
14/88
Вот еще одно подтверждение того, что я говорила - пацан на лестнице, огромное желание выделиться из толпы, а - нечем. Скудная речь (причем, язык-то русский у данного националиста), внятности, что же сделали мерзкого на его земле "наглые пришельцы", нет. Надеюсь, подворотней это и закончится.
І ЩО МЕНІ ВАШ ЗАКОН ЗРОБИТЬ??? Да, нічого він не зробить!!! Облизня спіймає. "Ваш закон" може отримати партизанську війну, з глибокими рейдами до Карпат!!!! У мене всі в родині були партизаними-розвідниками. І якщо "Ваш закон" захоче щось таке зробити, до вам нагадають що таке козацька матір!!!!!!! По Ковпаківські!!!!!
Тогда все национальноосвободительные движения назовите предательскими!!! Зря Ленин, Сталин и КПСС на них упор делали, оказывается, что сплошь предатели???
Или это когда против интересов СССР, то предатели, а когда за, то совсем ничего, даже хорошо (временами)... Какую огромную помощь оказывали... Вот интересно, если б Бандера начал вооруженную борьбу против панской Польши где-нибудь в 1936-1938 годах.., наверное первым другом Сталина стал бы, "добровольцев" послали б, оружием подмогнули б на первых порах, а потом (в 1939 году) расстреляли б, как и тех поляков, что позже убили...
в очередь,плиз
сначала на мои вопросы пусть ответит.....
за кого,а потом-против кого...
https://forumodua.com/showpost.php?p=11196617&postcount=8131
schumacher,твой минус радует...
Еще 1 цитата с форума "сволоты":
Кстати мне кажется или видишь будет мовою - бачишВидиш, брате, ще не вечір.
А громадянської війни не буде. Маскалям дуже хочеться повоювати.
А війна з маскалем, то не громадянська війна, а війна з окупантом.
Вся біда в Україні та і в усьому світі - це жиди. Ці створіння не дають життя народам світу уже протягом тисячоліть. Зверніть увагу та проаналізуйте чому впали Рим, Російська імперія, 3 Рейх, Радянський союз? Тому що на якомусь етапі до влади в цих імперіях прийшли жиди. Або прямо до влади або опосередковано, через гроші. Тому, я вважаю, в нашій дкржаві ніколи не буде жити добре народ доти поки при владі будуть Абрамовичі і їм подібні. Біда в тому, що з ними боротися немає кому, а саме головне як. Тому, що як тільки десь на жида скажуть жид, як уже півсвіту тобі готові оголосити війну і стерти тебе з лиця землі. Ось за рахунок чого вони виживають-"ВЗАЄМОВИРУЧКА.ОДИН ЗА ВСІХ". Чого на жаль так не достає нам Українцям. Сумно браття,сумно.
Социальные закладки