Тема: Партия "Свобода" и Тягнибок

Ответить в теме
Страница 411 из 4515 ПерваяПервая ... 311 361 401 409 410 411 412 413 421 461 511 911 1411 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 8,201 по 8,220 из 90292
  1. Вверх #8201
    Живёт на форуме Аватар для schumacher
    Цитата Сообщение от Timmy2000 Посмотреть сообщение
    Тягнибоківці також посміхаються як дурні. ні, не як дурні, а як повні довбури.
    "справжні герої" це хто? ці, м'яко кажучи, недобрі люди, що воювали на стороні німецьких загарбників? чи може герої ті мільйони людей, що полягли за свою країну, за своє майбутне.
    ви хочите сказати що СС герої, а мій дід, якого такий покидьок убив, не герой?
    про що ще з вами можна розмовляти, крім як про погоду...
    Друже, покажи мені, хто тут заперечує, що твій дід герой? інакше кажучи, роль Червоної армії в перемозі над нациською Німеччиною? Нащо ти розпалюєш ворожнечу?
    Про СС героїв, то ти про СС Галичина? То їх ніхто героями не визнавав. Якеі питання? Хоча й Нюнберг їх не засудив, але це окрема розмова.
    Не будь провокатором.
    И Президент бандит и пиво дорожает

2. Вверх #8202
    Толераст Аватар для Сын полка
    По-перше, який я тобі друже? я українофоб, тому националістів друзів не маю.
    по-друге, якщо це окрема розмова, то ті не визнаешь результати післявоенного суду, отже ти не вважаешь їх зрадниками.
    по-трєте, ніякої провокації не було. провокує завжди меншість, а в даному випадку (надіюсь назавжди) в Одессі вас меншість.
    Весна забыла, что есть осень
    14/88

3. Вверх #8203
    Як Тягнибок говорить на шустер лайв... ото б Україна вся почула.

4. Вверх #8204
    По-перше, який я тобі друже? я українофоб, тому националістів друзів не маю.
    по-друге, якщо це окрема розмова, то ті не визнаешь результати післявоенного суду, отже ти не вважаешь їх зрадниками.
    по-трєте, ніякої провокації не було. провокує завжди меншість, а в даному випадку (надіюсь назавжди) в Одессі вас меншість.
    Ну хоч зізнався, що українофоб)) Молодець, тут купа й досить це намагається приховати)
    Я тобі скажу, що СС Галичина не була засуджена, то для тебе сьогодні відкриття має бути. Й доси ветерани спокійно собі живуть)
    Меншість, це ти про кого? не треба записувати мене до якись лавр.

5. Вверх #8205
    Толераст Аватар для Сын полка
    Цитата Сообщение от schumacher Посмотреть сообщение
    Як Тягнибок говорить на шустер лайв... ото б Україна вся почула.
    ололо ваш тягнибок
    Весна забыла, что есть осень
    14/88

6. Вверх #8206
    User banned
    Суд звільнив активістів "Свободи", затриманих на виставці про жертв УПА
    Київ, Сьогодні, 10:34

Суд звільнив активістів ВО "Свобода", котрих затримали за підозрою у розгромі виставки "Волинська різня": польські і єврейські жертви ОУН й УПА". "Свободівці" кажуть, що їх затримали необґрунтовано.
    Шевченківський районний суд Києва після десятигодинного засідання закрив справи про адміністративні правопорушення відносно представників Всеукраїнського об'єднання "Свобода", затриманих напередодні в "Українському домі".
    Всі вони звільнені.

Як повідомляє прес-служба "Свободи", тепер вже "громадські діячі та журналісти звернуться до суду з позовом до правоохоронців, які проводили протиправні затримання і перешкоджали виконанню професійних обов'язків".

На думку партійців, під час інциденту в "Українському домі" правоохоронці порушили ст. 5 Закону "Про міліцію", відповідно до якої при затриманні зобов'язані представитися, зачитати п'ять статей Конституції України і озвучити звинувачення.

За версією ВО "Свобода", міліція прямо на прес-конференції необґрунтовано затримала заступника голови партії Андрія Мохника і близько десяти активістів "Свободи".

"Свободівці" розповіли, що "напередодні прес-конференції, яку проводив з нагоди відкриття виставки народний депутат Вадим Колесніченко та поляки", прийшли і зачитали заяву про те, що розцінюють виставку як кримінальний злочин

"Народний депутат Вадим Колесніченко наказав міліціонерам вивести із зали всіх, хто оприлюднив дані речі. Люди стали скандувати "Ганьба", невідомі в цивільному підскочили до Мохник, до інших, штовхнули Героя України Левка Лук'яненка ... Мохника та Ігоря Мірошниченка виштовхали з залу ... Все це відбувалося без пояснень", - повідомив керівник прес -служби "Свободи" Юрій Сиротюк.

"Людей на вулиці били по нирках, по печінці. Жодних пояснень про підстави, чому їх спочатку вивели із залу, а потім затримали, не було", - додав він.

ht tp://tsn.ua/ukrayina/zvilneno-aktivistiv-svobodi-shcho-rozgromili-vistavku-pro-zhertv-upa.html

7. Вверх #8207
    User banned
    Вопрос.А что делала Свобода на той выставке.Правильно.Боялась правды.Не я начинал героизацию УПА.Процесс пошел.Теперь время принять закон (как в Германии) о запрете профашистских партий.

8. Вверх #8208
    Цитата Сообщение от Fakt Посмотреть сообщение
    Вопрос.А что делала Свобода на той выставке.Правильно.Боялась правды.Не я начинал героизацию УПА.Процесс пошел.Теперь время принять закон (как в Германии) о запрете профашистских партий.
    Уважаемый, хоть речь не о Свободе, но вам скинуть фото маршей как вы выразились, профашистских организаций (хотя тема о партии политической - ваша недосколналість) ? Может откроются глаза, АКАК ЖЕ ОНО В ГЕРМАНИИ.

9. Вверх #8209
    User banned
    Если вы про партию РОДЫНА , то это обсуждают в соседней теме !

10. Вверх #8210
    Постоялец форума Аватар для alonso590
    А якщо українці приїдуть до Ізраїля та почнуть робити подібні виставки,де їхніх героїв висвітлюють як терористів та катів палестинського народу, то їх за це по голові погладять?
    Українці самостійно розберуться хто є героєм,а хто ні.А коли до нас приїжджають усякі покидьки з інших країн(таких як Польща та Ізраїль) та починають повчати нас,то це викликає обурення у всіх українців,а не тільки членів ВО "Свобода".
    З подібними антиукраїнськими виставками тільки й так треба поводитись.

11. Вверх #8211
    User banned
    Уважаемый, хоть речь не о Свободе, но вам скинуть фото маршей как вы выразились, профашистских организаций (хотя тема о партии политической - ваша недосколналість) ? Может откроются глаза, АКАК ЖЕ ОНО В ГЕРМАНИИ.
    Можете скидывать,можете нет.Но закон, таки да ,будет принят.Ходить ,может и будут свободовцы и околосвободовцы,но уже с опаской.Может и уйдет в небытие такое действо,как кидаться на экспонаты выставок.Болезнь запущена.Или или.Или лечить начинать,или фат.

12. Вверх #8212
    User banned
    Цитата Сообщение от alonso590 Посмотреть сообщение
    А якщо українці приїдуть до Ізраїля
    А что, у бандеры были такие планы? Он ведь по матери польский еврей!

Пока думаю правильным то, что некоторые евреи приехали на Украину озвучить свое презрению еврею бандере!))))

13. Вверх #8213
    Постоялец форума Аватар для alonso590
    Цитата Сообщение от Асмен Посмотреть сообщение
    А что, у бандеры были такие планы? Он ведь по матери польский еврей!

Пока думаю правильным то, что некоторые евреи приехали на Украину озвучить свое презрению еврею бандере!))))
    Найкращий спосіб дискредитувати будь-якого націоналіста - це назвати його євреєм.Більшість людей на таку брехню вже давно не ведеться.Так що можете навіть не старатися

14. Вверх #8214
    Можете скидывать,можете нет.Но закон, таки да ,будет принят.Ходить ,может и будут свободовцы и околосвободовцы,но уже с опаской.Может и уйдет в небытие такое действо,как кидаться на экспонаты выставок.Болезнь запущена.Или или.Или лечить начинать,или фат.
    Ви пишаєтись тим, що люди, в яких інша думка від владної, мають ходить с опаской? Оце так досягнення. слава януботу.
    Я припускаю, до чого б тут звела моя така заява за часів Ющенко.

15. Вверх #8215
    User banned
    Цитата Сообщение от alonso590 Посмотреть сообщение
    Найкращий спосіб дискредитувати будь-якого націоналіста - це назвати його євреєм.Більшість людей на таку брехню вже давно не ведеться.Так що можете навіть не старатися
    Бросьте. Какая брехня. Вы не знаете генеалогическое дерево своего кумира?

Ах, ну да, вы же, все как один, потомки орийской цивилизации, а святая бандера прилетела из космоса на астероиде...)))
    Последний раз редактировалось Асмен; 10.04.2010 в 01:34.

16. Вверх #8216
    User banned
    Ви пишаєтись тим, що люди, в яких інша думка від владної, мають ходить с опаской? Оце так досягнення. слава януботу.
    Я припускаю, до чого б тут звела моя така заява за часів Ющенко.
    А то ,конечно слава.Толку то от вашей организации.Токо провокации ,да неадекват.То на экспонаты кидаетесь,то на памятники,то на людей(я имею ввиду презервативы ,наполненные майонезом).

17. Вверх #8217
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Тягнибоківці також посміхаються як дурні. ні, не як дурні, а як повні довбури...
    Пробачте, а що таке "довбури"?? Бовдури я чув, а "довбури" ще не мав нагоди...

18. Вверх #8218
    User banned
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Пробачте, а що таке "довбури"?? Бовдури я чув, а "довбури" ще не мав нагоди...

Довбури, то дубові бовдури. По тягнибоку що , не видно, чи що?)))

19. Вверх #8219
    User banned
    :
    Цитата Сообщение от shmidt-ua Посмотреть сообщение
    Если вы про партию РОДЫНА , то это обсуждают в соседней теме !
    нет. про во"СВОЛОТА"
    более профашистской просто нет
    Последний раз редактировалось Философ; 10.04.2010 в 07:01.

20. Вверх #8220
    User banned
    Тягнибоківці та "герої" з братерства Корчинського і воякі ОУН-УПА, досі тремтять від прізвища Ковпак

Ответить в теме
Страница 411 из 4515 ПерваяПервая ... 311 361 401 409 410 411 412 413 421 461 511 911 1411 ... ПоследняяПоследняя