анально я взагалі нічого не сприймаю. брр
не люблю коли пальцями лазять по статевим губам- мене то тільки дратує. також не отримую кайфа від "трахати пальцем". шо там приємного від того, шо мені туди пальця засунуть- я не уявляю.
років в 16 мала коханця на 12 років за мене старшого,сволатч, звабив мене саме фістингом(руку засунув). сподобалося)))
фільм "вагіна дентата" бачила. надто надумано, до того ж, зуби з"являлися тільки коли дівчина була налякана )))
Jednakże gdy cię długo nie oglądam,сzegoś mi braknie,kogoś widzieć żądam..
тю, про що думає дівчина в 16 років? )))
я й сексу тоді, скажімо так.. "не розуміла". добре, що коханець такий попався, краще за мене розумів, як зробити мені приємно, бо я тоді хоч і не була цнотливою,але все ще соромилася чомусь самого процесу.
не знаю як туди взагалі могла рука влізти, але я тоді настіііільки розслабилася...відчуття були неперевершені. жоден член ТАК мене не торкався![]()
ой та коли то було ))
приємно було КУДИ він мене торкався. я сама так свого тіла не знаю. а він торкався в мені таких місць, що я таааку феєрію почуттів переживала..уух))) в принципі, думаю, що я б те саме відчула і при звичайному статевому акті, лише підібравши відповідну позу, але досі мені такого повторити не вдавалося саме через статевий акт)))
Нет, не думаю, только о себе любимой))))) каждый сам должен набиратся опыта а не учится на чужих ошибках!![]()
Сложно быть хорошей девочкой, принцессой-ромашечкой с характером Сталина.
На то они и авторские, чтобы не делиться, да и учеников пока не вижу достойных)))
Недавно говорили с другом, с форума, на эту тему, продвинутый парень, но не понимает, и почему то у всех ассоциации с рукой по локоть, ногу по колено, и ваще, где то видел фотомонтаж, как вагину на голову лысому мужику натягивают, так вот, господа, не впадайте в крайности, все аккуратно, с головой ,а лучше с мозгами и по любви. Если кому то надо будет, подскажу и подкорректирую.
Социальные закладки