|
Навіщо ці пересмикування? Покажіть мені на форумі людину, яка б домагалась "знищення" російської мови! Серед українців дурнів немає... Всі за те, щоб було стільки мов, скільки їх є і в рівній повазі, але державною повинна бути одна і вона ж повинна стати в нашій державі (в не далекому майбутньому) мовою міжнаціонального спілкування... А за двох державних мов цілком ймовірне знищення першої державної в силу багатьох причин, про які тут вже безліч разів було сказано (читайте)... Розуміють це і апологети другої державної, а тому за різними каналами проштовхують це питання... Все це стане на ноги за нормального політичного становища в Україні (в Прибалтиці це питання вже вщухло), а не грі на протиріччях... Ось Вам відповідь і на питання, чому стільки років не вщухає безперспективна і нікому (з народів) непотрібна внутрішня боротьба... Вона потрібна ідеологам розбрату (розвалу) і політикам, що збирають свій "урожай" на нивах електорату...
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Якщо Вам не потрібна друга державна, це не означає, що вона не потрібна іншім. Чому мовою міжнаціонального спілкування має бути саме українська? Зараз вже є така мова - і це російська. Навіщо розбазарювати державні гроші, щоб змінити це становище - яке, власне, нікому не шкодить. Та ще й змушувати велику кількість громадян йти на певний дискомфорт у побуті, роботі та дозвіллі (так. для нас дивитися фільм українською мовою - це диискомфорт!!!) ДО речі, причин знищення першої державної я у ваших постах не помітила - можна детельніше, дуже цікаво?
І ще, хочу повторити питання яке вже не раз з"являлося на форумі: кому нашкодить друга державна. Цікавлять саме люди, яким це завдасть шкоду - тому будь ласка не треба про державність, національну гідність та інші чисто теоретичні поняття.
уффф, тяжеленько украинский-то использовать, после стольких лет перерыва.....
Последний раз редактировалось Mawpa; 26.03.2010 в 10:08.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
І що Вас знову хтось примусив це зробити?? Так Вас же не знудило, все гаразд? І я кажу, що знання української мови нікому не завадить, а от учити її чи ні - вибір кожного, хто не є державним службовцем... Не бачив я ще фактів примусу розмовляти на тій, чи іншій мові (не знаю, може Вас хтось і примусив писати)...
Социальные закладки