| ||
Бр.....
Где нашли этого Бузину для прямого эфира?
Вместо того, чтоб раскатать фарионшу на атомы - он просто превратился в "базарную бабу", став с фарионшей на один уровень.....
ПР должны более разумно подбирать участников "баталий" в прямом эфире.
Иначе победа на идеологическом поле боя будет оставаться за фариошками....
Да, это не Рио-де-Жанейро!
Ех, Avaddon, ну добре, скажімо, поїде моя сестра з племінником в Одесу... Малий україномовний, дивиться мультики як на українській мові, так і на російській. Не завжди всі російські слова розуміє... Я йому пояснюю, як виникає проблема. Даю йому читати казки як на українській, так і на російській (до речі його бабуся - росіянка, але за весь час, що вона жила в нас, ні разу не чула на свою адресу, що вона "москалька", я б такого не допутив особисто). Допомагаю йому з англійською, хочу, щоб в майбутньому йому було легше спілкуватися з різними льдьми...
А тут такий "деятель" як ви скаже йому "говори по-русски"... Я не буду описувати, що буде далі...
Ви, Вітренко і "иже с ними" провокуєте нас на не зовсім адекватні дії.
Знаєте, це тільки початок правління іншої політичної сили. Я боюся навіть прогнозувати, що буде далі. Ви за місяць "перещеголяли" всі так звані "перегибы" помаранчевих. Якби не Фаріон, то вам взагалі б не було чим крити...
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Если честно, то я в полном шоке. Бузина разумен и интеллигентен, ему бы понапористее быть. Фарион со своей базарностью клыкастой затараторила его. Почему не было со стороны ПР крепкой поддержки и для меня великая тайна. Плюс неадекватная, на мой взгляд, незрелая аудитория. Так мы все баталии продуем.![]()
Если не мы, то ... мы.(с)
Если не мы, то ... мы.(с)
Социальные закладки