|
Это лехко))) А ещё надо выучить лозунги и научиться их красивенько выкрикивать, эмоционально. Пароль в Криивку я знаю, но это не главное... Чтобы приняли за своих, надо обязательно поливать кАкой Януковича, Герман, Табачника.. Главным критерием в отношении к кому-либо должна быть его национальность. И ещё - всем носить вышиванки - это беспроигрышный вариант даже, если мы не будем балакать на мове.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Гляньте кто на губернатора поставлен - будут вам и вышиванки и балакание на мове.
Не ставь точку там,где сердце ставит запятую.
Матвійчу́к Едуа́рд Леоні́дович (*27 квітня 1963, Великі Лучки) — член Партії регіонів; ВР України, член фракції Партії регіонів (з 11.2007), член Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин (з 12.2007).
Народився 27 квітня 1963 (с.Великі Лучки, Мукачівський район, Закарпатська область); дружина Євгенія Дмитрівна (1968) — домогосп.; дочка Аліса (1993); син Марк (2004).
Освіта: Ужгородський держ. університет, фіз. факультет (1986), «Фізика».
1980-81 — учень, Ужгород. торговельно-кулінарне училище. 1981-86 — студент, Ужгород. держ. університет. 1986-88 — учитель фізики, Ясінянська СШ Закарп. обл. 1988-89 — учитель фізики, СШ № 8 м. Ужгорода. 1989-95 — інспектор, ст. інспектор, Чопська митниця. 1997-98 — президент, Футбольний клуб «Верховина», м. Ужгород. 2000-02 — шеф-редактор газети «Євро-Центр», ТОВ «Євро-Прес», м. Ужгород.
З квітня 2002 по березень 2005 — Народний депутат України 4-го скликання, обраний за списками виборчого блоку Ющенка «Наша Україна». З 28.11.2003 — Член депутатської фракції Партії регіонів
Народний депутат України 5-го скликання з квітня 2006 по листопад 2007 від Партії регіонів, № 102 в списку. На час виборів: нар. деп. України, член ПР. член Комітету з питань европейської інтеграції (з 07.2006), член Комітету з питань Європейської інтеграції (з 07.2006), член фракції Партії регіонів (з 05.2006).
Народний депутат України 6-го скликання з листопада 2007 від Партії регіонів, № 131 в списку. На час виборів: нар. деп. України, член ПР.
Небольшое дополнение
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 382/2010
Про призначення Е.Матвійчука головою Одеської обласної державної адміністрації
Призначити МАТВІЙЧУКА Едуарда Леонідовича головою Одеської обласної державної адміністрації.
Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ
18 березня 2010 року
И что? Признайтесь сразу, это хорошо или плохо?))
а тут пишут, что ему сегодня 43 года...Хотя мне без разницы.
http://ua-reporter.com/novosti/84264
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Вряд ли он националист, глядя на биографию и "трудовой путь" - скорее бизнык. Вот и решил расшириться и за счёт Одесской области.
Социальные закладки