|
Я знаю то, что многие те, кто хотели, и с нашими советскими дипломами, которые нигде в мире безапелляционно не признаются, прекрасно устроились и работают по специальности. Так что, мой вопрос никогда не утратит смысл.[/QUOTE][COLOR="YellowGreen"]
Так непогано , але Ви забули додати, що їм потрібно було там закінчити спец. курси.
Там ( за кордоном) навіть наші водійські права не мають жодної ваги, не те що дипломи( крім міжнародних)
Ближе к сабжу.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Ужас какой. Курсы - это ужасно. Человеку с высшим образованием их ни за что не потянуть!Ксеня-;10640283
Так непогано , але Ви забули додати, що їм потрібно було там закінчити спец. курси.
Там ( за кордоном) навіть наші водійські права не мають жодної ваги, не те що дипломи( крім міжнародних)![]()
Б_Рысь женской сущностью владеет
И волновать она умеет
Мужские грубые сердца,
Не вдохновляя лишь скопца. (с) minor
Як би Вам того не хотілось, але діти почали вчитися.
А зазубрити на екзамен набагато легше ніж на тест- менше путанини , цифрочок : конкретне запитання і довга зазубрена відповідь з книжки , без зміни жодного слова, жодної коми. Пряме цитування упорядника підручника. Ось що насправді страшно.
Потрібним дітям може й допомагають, не знаю, бо наші діти пишуть роботи в обласних школах. Той кого протягнуть так і тягнутеметься усе життя: спершу до атестата, потім до влади. Учнів завжди тягнули, особливо на випускних екзаменах у рідній школі. Це було масове явище. набагато масовіше, ніж на тестах.
Б_Рысь, мались на увазі не розумові дані, а вартість нашого диплома за кордоном.
несколько преувеличено
на бюджет?
на контракт вообще без экзаменов нужно брать.плачу-учусь ИМХО
В тім то й справа, що платили за вступ на контрактне навчання. На сході й в центрі поступити набагато легше, а на Заході кожна доярка хоче диплом з вищою освітою. Багато дітей з нашої школи поступають в Київ без проблем, тому , що тут їм без грошей місця не було. Зараз стало набагато легше поступити тим, хто немає чим дати хабара.
Социальные закладки