| ||
Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
(с) Флобер
Граждане что я нашел, нашел я воспоминания учасника УПА, которые перевернули вверх ногами все мои убеждения:
Виктор Чивокуня псевдо "Мах" рассазывал о УПА следующее: "я потрапив туди випадково, так як мене спідбив на це наш мясник, казав що будемо боронити наших людей від німці та совьєтів (я ж не знав тоді правди про радянську владу), а насправді вийшло зовсім інше, там в упа були спражні кати "бандерівці" для них не було кращого задоволення, ніж піймати якогось мирного мешканця села та знущатися над ним, різати по шматочках, або смажити в мідному казані на повільному вогні, а як хто огонь сильніший розводив то його карали. Потім після смаження найголовніші бандеровці його їли. Особливо вони полюбляли їсти москалів, готували їх з додаванням картоплі, квасолі та молодої цибулі. Отакі вони були людожери. Євреїв їли сирими та лише в піст, казали що вони кошерні.
А якось аони напали на поляків та по наказу командира позабивали в когжного поляка не менше сотні цвяхів.
А коли нікого не могли впіймати, то тоді вони гризли смереку, бо дуже вже були люті та кровожерні
ИМХО самая трезвая мысль за все 475 страниц.
PS. Вот вам ава в качестве приза, а то Ваша "адресу" не соответствует:http://i077.radikal.ru/1003/5a/d7e362d41e31.jpg![]()
Социальные закладки