| ||
http://www.youtube.com/watch?v=mEMkAgRS8ko&NR=1
я понимаю электорат Тимошенко-а мне ,до слез обидно,что такая красивая женщина и не дура ,стала заложницей собственных амбиций.Пусть уже пойдет и выспится,наконец и успокоится.
Прекрасная жизнь начинается с прекрасных мыслей!
Условия размещения рекламы на форуме
Все вопросы по рекламе решаются только в рабочие дни с 10:00 до 19:00.
Это невозможно! - сказала Причина.
Это безрассудство! - заметил Опыт.
Это бесполезно! - отрезала Гордость.
Попробуй... - шепнула Мечта.
Условия размещения рекламы на форуме
Все вопросы по рекламе решаются только в рабочие дни с 10:00 до 19:00.
Это невозможно! - сказала Причина.
Это безрассудство! - заметил Опыт.
Это бесполезно! - отрезала Гордость.
Попробуй... - шепнула Мечта.
РБК жжет )))
"Также в субботу с победой на выборах В.Януковича поздравил действующий глава украинского государства Виктор Янукович."
вот подробное описание суда:
http://www.pravda.com.ua/articles/2010/02/20/4794038/
избранное:
Тимошенко розповіла про те, що пережила в останні дні.
- Я така сама людина, як інші. Мені важко долати емоції. Коли оголосили результати виборів, я могла відійти в сторону і сказати: "Хай буде як буде!" Але я знайшла сили й далі виборювати справедливі вибори! Повірте, це непросто, коли оголошують результати, лунають привітання, а тобі треба іти проти течії...
Прем'єр виступала немов на програмі Шустер Live. Тільки замість аудиторії перед нею сиділи судді. Хоча вага їх підсумкового голосування була значно вище, ніж на ток-шоу. Тимошенко намагалася переконати, що вибори супроводжувалися системними порушеннямиСуд залишив Тимошенко на трибуні - вона мала відповісти на питання членів ЦВК і представників Януковича. Слово взяв регіонал Вадим Колесніченко, який спробував довести, що недосконалий реєстр виборців - це якраз результат бездіяльності підлеглих самої Тимошенко.
- Юлія Володимирівна, чи відомо вам, які саме органи наповнювали даними Державний реєстр виборців? І кому вони підпорядковуються? - звернувся він до прем'єра.
- Це робили місцеві органи влади, - не розгубилася Тимошенко, - саме вони подавали дані в реєстр. А також до цього були залучені МВС та Мінюст...
- Відповідь отримана, - намагався зупинити Тимошенко представник суду, але це було не так просто.
- ... і вам не треба роз'яснювати, як розподіляється влада в цих органах, тому зрозуміло, що...
- Дякуємо, відповідь є! - ще раз спробував він навести порядок.
- Я хотів би поставити уточнююче запитання, - перекрикуючи суддів та Тимошенко, наполягав Колесніченко, - Як ви прокоментуєте те, що в регіонах, де перемогла Тимошенко, на дому голосували 6%, а там, де більшість взяв Віктор Янукович - лише 4%?
- Але в мене суттєве зауваження, - перейшла на крик Тимошенко, не реагуючи ні на суддів, ні на Колесніченко.- Це дуже суттєве зауваження!... Я хочу нагадати, що на виборах до Верховної Ради 2007 року на дому проголосувало 900 тисяч людей, а на президентських 1 мільйон 300 тисяч... Це ж про щось каже!
Коли в засіданні оголосили годинну перерву на обід, Олександр Лавринович вибіг із залу в числі перших.
- Її виступи - як завжди, немов сеанс гіпнозу. Думав, спеціально візьму ручку і запишу її аргументи. Вистачило мене на чотири перших речення..
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
http://www.utro.ua/ru/politika/yanukovich_prezident_sovershit_pervyy_vizit_v_moskvu1266685233Янукович-президент совершит первый визит в Москву
По инициативе российской стороны сегодня состоялся телефонный разговор президента России Дмитрия Медведева с избранным президентом Украины Виктором Януковичем. Как сообщает пресс-служба Кремля, президент России еще раз поздравил В.Януковича с полной и окончательной, юридически оформленной и международно признанной победой на выборах президента Украины.
Д.Медведев и В.Янукович, обменявшись мнениями о перспективах двустороннего взаимодействия, договорились о проведении в ближайшее время, в первой декаде марта 2010 г., визита президента Украины в Москву.
Да, это не Рио-де-Жанейро!
Интересно, до проФФесора с первого раза не доходит ???
Медведев решил, что Януковича стоит еще разок поздравить
ht tp://vsyapravda.com/news/id20966
Хорошо. Я одессит, голосовал за Януковича. Именно потому, что помню, что мой род никогда не говорил по-украински и перекрашиваться не собираюсь. Скажете, что я без роду, без племени, без семьи, если хочу сохранить в своей семье язык моих предков?Не надо расписываться за всех одесситов - Новодворская охарактеризовала лишь Януковича и его сторонников
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Социальные закладки