| ||
14 сентября в Купи ракушку крупную свежемороженную скумбрию покупала по 167, сейчас глянула 333. За три месяца в два раза подорожала. Холодного копчения сегодня 495. А такая хорошая точка была по ценам.
Красиво жить не запретишь. Но помешать можно.
Перевірте в АТБ на вулиці Героїв Оборони Одеси, 60А (колишній кінотеатр "Зоряний").
Я не маю можливості побачити касу зсередини, щоб оцінити, наскільки вона стара чи нова (так як в "Траші" на касі самообслуговування).
Але стикався з цим декілька разів з різними касирами.
Є таке. Але упаковки у них купують рідко - це не "Метро", не "Ашан" і навіть не "Ідеал".
Але навіть після того, як я піднімав упаковку води на стіл касиру - вона просила мене принести ще одну пляшку, щоб вона відсканувала її 6 разів.
Сканувати штрих-код упаковки категорично відмовлялася.
Тож тут скоріше щось з персоналом, а не з касами (це для leshiy_odessa)
Скоріше в перший раз була акційна знижка 50%.
Последний раз редактировалось Rus; 11.12.2025 в 13:51.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
в фоззи скумбрия холод копчения 599 (
Зимние 1000 гривен можно теперь потратить в магазинах на продукты. Первыми станут сети Fozzy Group(Сильпо, Фора, THRASH, Fozzy).
Для этого нужен смартфон с NFC.
БЛОГЕР - JAFAR
Скумбрия копченая в Сильпо по цене красной рыбы)
Вон у Светули была 200 грн штучка копченой скумбрийки ,не знаю как на вкус ,не пробовала.
Вчера читала в новостях ,что рождественский стол будет обходиться в 1300 грн)Узвар на 2 литра 118 грн)))Это как?Бражка чтоли?)
Как ни крути ,а в Сильпошках их копчения рыба вкусная!
Стерво? Та трошки да
Видимо сначала нужно было привлечь максимум покупателей и "заработать авторитет".
Теперь, когда люди на неё "подсели", можно и повысить цены до общего уровня.
---------- Сообщение добавлено 11.12.2025 в 15:14 ----------
Как-будто эту тысячу каждую неделю выдают!
И к чему эти сложности, если можно рассчитаться за коммунальные не выходя из дома.
Последний раз редактировалось passerby16; 11.12.2025 в 15:16.
Програмному забезпеченню - пофіх. Касир сканує штрих-код - в чек додається відповідний товар та його ціна.
На воді є штрих-код упаковки, теоретично - магазин може зробити упаковку дешевше (або дорожче), ніж 6 окремих пляшок води, але в АТБ цим не користуються, і 1 упаковка коштує так само, як 6 пляшок (це я виявив вже після декількох різних покупок).
Каси самообслуговування в цьому АТБ немає.
Якраз зараз в ТГ пишуть, що кореспондент "Суспільного" намагався розрахуватися в якомусь "Сільпо" - виникли проблеми.
Бо картка національного кешбеку має обмежений перелік послуг (товарів), за які можна нею розрахуватися. І код каси в магазині та товарів, які ви купуєте, мають збігатися з цими кодами.
Последний раз редактировалось Rus; 11.12.2025 в 15:38.
Думаю що не пофіг, треба дивитись законодавство чи може магазин при наявності у магазині для продажу пляшок поштучно продавати упаковками. У Таврії наскільки я пам'ятаю упаковками ніхто не продає, коли ти скануєш упаковку то у чеку з'являється не упаковка одна штука, а пляшка - х шт. І це повинно робити програмне забезпечення бо бухгалтерії магазину не цікаво потім перероблювати бухгалтерію коли в магазин прийшли пляшки, а продались упаковки котрих взагалі немає у наявності. Так що для того щоб просканувати упаковку то упаковка повинна бути у наявності чи в чеку повинна з'явитись кількість товарів в пакуванні.
В бухгалтерії (зокрема 1С) облік ведеться в базових одиницях - пляшках (вода/олія/горілка), кг (ваговий товар), пачках (сигарети), штуках (решта товару).
При цьому кожна окрема операція (як прихід, так і реалізація) можуть виконуватися в будь-якій іншій одиниці вимірювання - упаковки води, тони яблук, блоки сигарет.
Це питання вирішено (і технічно, і законодавчо) приблизно 20 років тому і не становить якоїсь проблеми.
Питання не в цьому, а в тому, що деякі магазини (мережі) штучно ускладнюють життя або покупцям, або касирам, хоча можуть цього не робити.
Фото в реальном времени?
В 12 там был аншлаг возле дешёвого балагана. Публику заманивали двумя синабонами по цене одного и подарками каждому на выходе.
Интернетчик, огорчу тебя, но сосиски даром не раздавали.
Социальные закладки