Дормео есть в СЦ и на Ген.Петрова точно, про остальные магазины сказать не могу.
|
Дормео есть в СЦ и на Ген.Петрова точно, про остальные магазины сказать не могу.
С моих слов записано верно и мною прочитано.
Помощь детям отделения ОнкоГематологии нашего города
Если вы думаете, что приключения опасны, попробуйте рутину - она смертельна
Лампа продолжает интересовать)))))
А с яйцами-объясните, плиз, причину ажиотажа на грани истерики-я вот спокойно их везде нахожу и везде они лежат и никто за них не дерется.
Может, я не те яйца беру-добытые с трудом вкуснее?
Не ищите ответа, он найдет вас, когда вы будете готовы
Раз я пообещал,то с завтрашнего дня по 30.05.2012 снижение цены на Domestos,Cif,GLORIX и Timotei.)))))))))
P.S. Ну и чай Lipton тоже
ну так себе...50/50.... но за коньяком, конфетами, миндалем и соком я всетаки схожу![]()
МожноПолюбитьДушу,НеЗнаяТела,А ПотомСходитьСума,ПрикасаясьКтелуЛюбимойДуши.
17 травня 2012 року на копчену, солену, в'ялену рибу буде діяти знижка 20%!
ПАНДЕмия!
Обратили внимание?
Купуйте засоби для прання ТМ Ariel, Dreft, Gala, Lenor і Tide з 25 квітня до 25 жовтня 2012 року включно в будь-якому супермаркеті «Сільпо».
Використовуйте на касі «Сільпо» картку або брелок програми «Власний Рахунок» та накопичуйте кілограми/літри акційних засобів для прання від P&G на своєму рахунку протягом усього періоду дії акції.
Стежте за кількістю накопичених кілограмів/літрів на своєму рахунку, користуючись персональною сторінкою учасника програми. Перевіряйте баланс у чеках та на своїй персональній сторінці в будь-який час!
Отримуйте знижки на майбутні покупки: у розмірі 15 грн за покупку 4 кг/л або більше акційних засобів; у розмірі 30 грн за покупку 7 кг/л або більше акційних засобів; у розмірі 45 грн за покупку 10 кг/л або більше акційних засобів.
ПАНДЕмия!
Социальные закладки