|
капец.
этак выбегает в 44-м году из сданного села навстречу советским войскам гражданин в немецкой форме, и еще издалека, подняв руки, кричит на чистом русском:
- Братцы, не стреляйте, я свой! я за вас теперь буду.
- какой же ты свой, если ты вон немцам служил?! только что в нас же стрелял.
- так то когда было? 41, 42 годы... сами разве не знаете? да и опыта поднабраться надо было. а там меня готовили, хорошо готовили.
Сергей, иногда когда ты говоришь, такое впечатление, что ты бредишь.
Привет Фэй! Рад что Вы снова зашли со своими "неординарными познаниями" в истории ОУН и УПА.
Ну что же,начнем...
Перл №1 "А находились они в это время в батальонах "Нахтигаль" (бандеровцы), "Ролланд" (мельниковцы), а потом и бандеровцев и мельниковцев объединили в 201 батальоне Шума..."
Милая Фэй,батальоны "Нахтигаль" и "Роланд" никакого отношения к Мельнику не имели.Они были укомплектованы исключительно из бандеровцев.Переговоры о их создании были начаты за два месяца до начала войны личным представителем Бандеры,Р.Ярым. Это первый контакт ОУН(б) с немцами.
Перл №2 "У большинства из "героев" ОУН-УПА период с 1941 по 1943, как корова языком слизнула.. Где были, что делали?.."
Привожу навскидку первый поапавшийся документ из так вами любимого Бундесархива:
Уривок із донесення айнзацгруп поліції безпеки і СД про діяльність і ситуацію в СРСР № 1
Берлін, 31 липня 194! р.
Начальник поліції безпеки і СД. (...)
Секретна справа Райху!
В. Економічна ситуація.
(...)На Західній Україні були виявлені несподівано великі за¬паси збіжжя. Зате на Сході Червона армія знищила його над¬звичайно велику кількість. (...)
Г. Поводження національних груп.
(...)
Україна
Національна ситуація на Україні в даний момент неспокійна через вимоги активістів Бандери. Організація Українських Націо¬налістів (ОУН) Степана Бандери є найважливішим фактором боротьби в українському політичному житті. (...)
Друга група під керівництвом полковника Андрія Мельника, у наслідок войовничої політики Бандери, все більше і більше втра¬чає підґрунтя як серед українців на Україні, так і серед тих, хто перебуває на території Райху. Група Мельника загалом має характер емігрантської організації й мало пов'язана з етногра¬фічною українською територією.
Мета групи Бандери — створення незалежної Української держави з повністю націоналістичним урядом; Бандера хотів би бачити на чолі цього уряду особистість, яка б не належала до жодної відомої політичної групи й особисто пережила у краю епоху поневолення. (...)
Пропаганда людьми Бандери незалежності, що продовжуєть¬ся в певній мірі, не залишилась без наслідків. Порив до незалеж¬ності проявляється у всіх колах, особливо серед міського насе¬лення. Під час проголошення незалежности в багатьох містах були самочинно створені органи управління (мери й управителі районів) без будь-якого погодження з німецькими органами влади. При тому поширювано також нелегальні газети, в яких надруко¬вано звернення, передані публічно через радіостанцію Львова (проголошення створення крайового уряду). Айнзацкоманди зму¬шені були неодноразово вживати заходів проти поширення цих газет ОУН і т. ін.
Айнзацкоманди розформовують зараз постійно служби по¬рядку, що їх створила ОУН, й займаються організацією нової міліції. (...)
Ill / Inland 431 f. 39, 49, 50, 52.
31 июля 41 года Фэй.
Перл №3"То, что немцы создавали УПА не вызывает никаких сомнений хотя бы потому, что и 201 батальоном и УПА командовал Шухевич.."
Ну это я даже комментировать не стану.![]()
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
А попался он- ОТСЮДА?
Там еще и из кровавых архивов Лубянки "докУменты" попадаются..Такие вот,например:
Секретний наказ Г.Жукова та Л.Берії про виселення всіх українців з України.
"Совершенно секретно"Приказ № 0078/42
Это что-то.
По моему, шкаф отдыхает
Камрад, это песец, согласисьУРИВОК ІЗ ДОНЕСЕННЯ ПРО ПОДІЇ У СРСР № 126 БЕРЛІН, 29 ЖОВТНЯ 1941 P.
Секретна справа Райху! Начальник поліції безпеки і СД. (...) II. Політичний огляд. Окуповані території Генеральне Губернаторство. Комендант поліції безпеки і СД у Львові доповідає: Група Бандери у листі до Львівського гестапо, підписанім ОУН, знову відстоює політичну самостійність і незалежність України. Лист пояснює, що Гітлер обманув Україну і що Сполучені Штати Америки, Англія і Росія дадуть змогу створити незалежну Україну від ріки Сяну до Чорного моря... Далі лист ставить під сумнів закінчення війни на користь Німеччини і проголошує, що Німеччина не зможе виграти війну без України. Крім того, лист вимагає звільнення усіх арештованих українців. (...)
Bundesarchiv (BA).- Koblenz / R 58/218 f. 323.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Последний раз редактировалось bobbob; 12.08.2010 в 13:22.
та ну...
вот
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=ua
и ошибки те же )))
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
ну и ? что происходило то ? вы называете это борьбой ?.хихи....кстати бандера в это время был еще на свободе...немцам надоела самодеятельность,пса посадили на цепь.Фарс окончен.
ваши перлы 1 и 3 неинтересны...число 201 совсем не магическое чтобы вокруг него танцевать...или словами склифа выяснять какого сорта гавно нехоцца...
Фэй,Вы наверное заметили номер документа-№1. Мне что запостить вам все документы по 43 год включительно?
Вы как дети ей Богу...Фэльду например не приходило в голову,что документы могут переводиться на украинский,как этот например.Он переведен на украинский в 1993 году с французкого,при переиздании книги "Украіна в Другій світовій війнй." Париж-Нью Йорк-Львів 1993 р.
Эх вы,спорщики...
Скиф, и ты туда же?Вы с этими подхватцами вашими не на того напали.
Нашла коса на камень,как говорится.
Наберите в поисковике:В.Косик "Украіна в Другій світовій війнй." Париж-Нью Йорк-Львів 1993 р и читайте-наслаждайтесь.Подлинность всех документов подтверждена неоднократно,в том числе госкомиссией при правительстве Украины.
Учитесь...
А у Бандеры другая проплешина в биографии)
У него в официальной биографии полностью отсутствуют сведения, где он провел время начиная с 1944 года, освобождения из лагеря, и выныривает только в 1947 году в Германии...
И где он три года болтался?
Не в Кракове ли в тренировочных лагерях Абвера, где немцы собирали разбежавшихся по всей Европе УПА-шников..
Последний раз редактировалось Фэй; 12.08.2010 в 13:42.
Социальные закладки