|
Перестаньте нас спасать (с)
"Мы - россияне и давно живем в Украине. Не надо нас спасать!", - в соцсетях стартовал флешмоб против оккупации Украины.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Вы знаете что такое трензель или гитара в токарном станке? Знаете какие бывают квалитеты чистоты поверхности? Будете поднимать Украину вращая языком как пропеллером или получите реально необходимую и нужную профессию и пойдете на завод? А то все у нас тут юристы, менеджеры и т.д.
Ненависть- это конечно проще всего. Обвинить кого-то в своих проблемах и потом ждать пока поможет заграница- пришлет денег, построит заводы и передаст в полную собственность.
Не понимаю, зачем Порошенко и Кличко убегать? У Порошенко крупный бизнес, и все правительственные должности для него только лишний гембель, по-моему. И, кроме связи с ПР, на него нет мало-мальски весомых компроматов. А когда он на саммитах легко шпарит по-английски, я вспоминаю нашего бывшего през. с его получасовыми паузами на любом языке, и я не против, чтобы такие люди были у власти, хотя бы в период кризиса, т.к. лучших просто нет.
А Кличко неудачный политик, да, но он один из тех, кто заставил украинцев гордиться, что они украинцы. Зачем ему уезжать, он и так гражданин мира практически...
Генерал-полковник Держприкордонслужби Михайло Коваль повідомив, що в Ялті його викрали бійці повітряно-десантних військ Російської Федерації, які спрацювали на "відмінно".
Про це він повідомив журналістам на прес-конференції в Держприкордонслужбі у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.
“За цю спецоперацію я б поставив цим хлопцям оцінку «відмінно». Все почалося з того, що нас заблокували біля в'їзду в Ялтинській загін морської охорони... Коли мою машину зупинили, перші слова, які я почув - "де цей бандерівський генерал". Я вийшов з машини і буквально через секунду отримав удар по корпусу і слова - "нехай знає генерал бандерівець, як б'є старшина ВДВ", - повідомив генерал-полковник.
Коваль повідомив також, що російські військові змушували його встати на коліна, але він цього не зробив, за що його побили.
За його словами, "одні демонстрували дику агресію, інші у мене на руках висіли, а треті зривали погони. Я їм сказав: мужики, що ж ви робите, для офіцера дорожче погонів нічого немає”, - сказав Коваль.
Потім, за словами Коваля, його посадили в автомобіль і мали намір вивезти за межі Криму. Водночас, Коваль зауважив, що ті, хто планував таку операцію, не врахували одного, що "я солдат і вони солдати, а солдат з солдатом взаєморозуміння завжди знайде".
Нагадаємо, що Михайло Коваля, якій очолює оперативну групу Держприкордонслужби по ситуації в АР Криму, викрали 5 березня поблизу Ялтинської дивізії морської охорони. Група у складі близько 40 осіб оточила Коваля, який був ще з декількома людьми, відтіснили його від цих людей і “силоміць посадили в позашляховик”. Пізніше його відпустили.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
опять беспредел в Севастополе! )))
https://www.youtube.com/watch?v=jek_QKlsM3Q&feature=youtu.be
А тут на форуме вы не в состоянии обсудить например это: Меркель: Украина и ЕС подпишут политическую часть СА "в ближайшие дни", что думаете на это счет?
Социальные закладки