|
Так оттого мне и странно, что то обычные пользователи это поддерживают.
Прямо напомнило - все взять и отобрать, у этого ноги растут из далекого прошлого.
---------- Сообщение добавлено 18.01.2024 в 17:51 ----------
Можно предсказать, это не такая уж тайна. Все давно уже предсказано.
Вам бы с этой молодой юристкой скооперироваться, вы эксперты одного уровня -
разжигания.
Так ведь если государство само себя не спасет, не напряжет все силы, то оккупанты все равно все уже отберут и "убедят", как уж умеют, несогласных ,что у нас уже высшее гражданское общество, а несогласные будут в земле Сандармоха и Соловков, а флюгера, умеющие выживать, все одобрят и поддержат от имени народа
Последний раз редактировалось Тимофей24; 18.01.2024 в 16:55.
Ну шо кому давала наша держава за цi роки?
А теперь она хочет такой нехиленький аванс получить.
Если реально смотреть на вещи, то после победы в Украине останется чуть больше 20млн людей. А собственно, что такое - можно же мигрантов завезти.
Я не то чтобы поддерживаю тот образ мысли, но его несложно предсказать.
Государство все эти годы бессовестно брало у народа аванс. За исключением пожалуй одного срока.
Про присягу можна повторювати скілько завгодно раз, але карна стаття за неявку в ТЦК для відправки до війська після успішної медкомісії досі існує.
І від того, як саме ми будемо до цього ставитися, нічого не зміниться.
І якщо що, я і далі буду "ображати та принижувати" тих, хто згоден зустрічатм русню з квітами , аби тільки не захищати Україну.
73% обрали того, хто серед інших "пройобів" не зміг забезпечити справедливу мобілізацію, то тепер ось ці 73 % нехай піздують воювати за законами, які впроваджують ті, кого вони обрали.
До мене в цьому випадку які запитання?
Kill off all my demons, and my angels might die, too.
Звичайно, ухилянти перекрили собою і тих, хто здав південь, і тих, хто краде гуманітарку та військову допомогу вагонами. У нас в країні як у того наркомана, було багато проблем -став колотися - залишилася одна проблема "де дістати", інші проблеми його покинули.
Так і в нас. Залишилася одна проблема, що обсмоктується і спеціально НЕ вирішується - ухилянти.
"Шляхетна людина висуває вимоги до себе, а низька висуває вимоги до інших"
А давай зовсім припинимо мобілізацію та здамося русні. Як тобі таке?
Ти наразі можеш якось впливати на дії влади? Я теж не можу, бо зараз не 2013 рік.
Як зручно кивати в бік влади, але самим ніхуя не робити та ставати схожими на цю владу.
Фронт це не тільки Марьїнка та Авдіївка.
Фронт повинен бути всюди.
В Одесі, Львові, Чернівцях....
Якщо це не усвідомити, то портрети хуйла таки з'являться і в Одесі, бо ті хто зараз на нулі просто не витримають.
Мій син зі своєю бригадою зараз на ротації.
Йде доукомплектування бригади. Херово йде. Ніким доукомплектовувати.
Їм почекати, поки лисий з кварталу прийде до ТЦК добровольцем?
Последний раз редактировалось Цепной Кот; 18.01.2024 в 17:58.
Социальные закладки