Результаты опроса: Как назвать эту тему?

Голосовавшие
17. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Тема для флуда, флейма и оффтопа...

4 23.53%
  • Кулуары

5 29.41%
  • Разбор полетов

2 11.76%
  • Свой вариант

6 35.29%

Тема: Кулуары...

Закрытая тема
Страница 967 из 1030 ПерваяПервая ... 467 867 917 957 965 966 967 968 969 977 1017 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 19,321 по 19,340 из 20589
  1. Вверх #19321
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от Good++++ Посмотреть сообщение
    опилки-сопилки его задымились...
    О каком МЕДВЕДе идёт речь???
    <много думал>
    Вот-вот

2. Вверх #19322
    Не покидает форум Аватар для Good++++
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    Вроде на первый взгляд грубо а потом понимаешь, человек то заботится...чтобы не опоздал софорумник на работу...Или никакой это не камент а бессильная злоба ?
    Никакой злобы - одна забота! За психику твою переживаю...
    Петрусь Бабенка
    Записки с девятого километра

ТРАКТАТ АБ ЛЖЕ "ПСIХНАВУЦЫ"

"Псiхiка" не мае малекулярной, бiо-электрычной сутнасцi, структуры. Яна не мае уваходных каскада, датчыкаў-сiгналiзатароў, не мае i выхаднога каскада, праiзводнай як малекулярнай, бiоэлектрычнай дзейнасцi. "Псiхiку" нiхто не бачыў у мiкраскоп, не аперкраваў, не рэгiстравав прыборамi. Гэта фiкцыя, ахiнея, туфта, мiф прыдуманы лже"псiхнавукоўцамi", каб вешаць лапшу на вушi пакорным падаткаплацельшчыкам, забяспечывая сабе i псiхрвачам цёплыя мясцечкi ля благадзецельнай дзяржаўнай кармушцы, а зараз такой вельмi дыравай.

Лже "псiхнавўкоўцы" талдычаць: "душевнобольной". А хiба душу хто бачыў? Няма яе. Гэта, таксама, ахiнея, мiф прыдуманы царкоўнiкамi, каб вешаць лапшу на вушi нявежным людзям, шкада што i Ельцыну!

Разумней, магiчней казаць: Зрозумаз'ехаўшы", борозум - гэта выхадны каскад, проiзводная малякулярнай, бiо-электрычнай дзейнасцi матэр'яльнай нервовай сiстэмы, яна мае i ўваходныя каскады, датчыкi-сiгналiзатары: вочы, вушы, нос, рот. Агiдны цi кепскi будзе ўваходный сiгнал - у такiм становiшче будзе арганiзм чалавека; добры, прыемны будзе сiгнал - падобны вобразам адрэагiруе на яго нервовая сiстэма.

Паталогiя нервовай сiстэмы дзелiць люд на 3 тыпа:

1. Неўменяемыя [з поўнай паталогiяй (i розума, канешне) нервовай сiстемы];

2. Дзебiлы [з частковай паталогiей (i розума) нервовай сiстэмы]; Неўменяемые i дзебiлы - гэта смiрэнныя авечкi, iснуючыя ў сваiм, нiкому не вядомым, супокойным блаженным царстве. У iх ёсць два iнстынкта-патрэбы: гэта добра паесцi, можна i са сметнiцы i добра паспаць, не абавязкова на мяккiм, - можна i на халоднай бетонке карыдора, "забора", максiмоўнага iнтэрната-гулага, або, ян ваўсю гнаяць 4 гады на голай шпонке 2 аддзялення псiхзасрення Вiцьбы Вiцебску (без падушкi, нават). Яны не здольны зрабiць нiякога злачынства, бо нiякiя турботы жыцця iх не хвалююць, наадварот iх у псiхустановах (псiхзасценках, iнтэрнатгулагах) здзекваюць (i ахоўнiкi, таксама) i апiдарашчваюць блатныя ўблюдкi, бо не здольны абаранiцца, цi заявiць аб гэтых iзуверствах тупорылым начальнiкам, стварыўшым падобныя iзуверскiя ўмовы iснавання людзей.

3. Нармальные людзi, з iх мiзэрнай часткай эпiлепсiкаў i з церебральным паралiчом, але iх трэба лiчыць нармальнымi людзьмi - яны гэта даказалi ў мастацтве, працi i спортапаборнiцтвах.

Дэградацыя нервовай сiстэмы не паяўляецца з нарадженнем чалавека, яна прагрэсiруе ад кепскiх сацыяльна-бытавых умоў жыцця, празябання чалавека. Дэградацыя нервовай сiстэмы мае толькi адзiн дыягназ (у адрозненна ад шматлiкiх "псiхдыягназаў", накурочаных лже"псiхнавукоўцамi" каб отрымлiваць доктарскiя i кандыдацкiя ганарары з благадзецельной дзяржаўнай кармушцы (а, папросту, з нас - падаткаплательшчыкаў) - гэта садзiзм цялесны (каты), рэчывы (грабiцелi), алкашы i наркоты. Каб супакоiць садзiскi зуд дэградуiраванай нярвовай сiстэмы, атрымаць наслаждзенне арганiзму садзiсты абавязкова павiнны зрабiць злачынства - пакутваць iстоту, ўкрасцi, аграбiць, дабыць сроткi на пойла i наркату. Практыка паказала, што апасля тэрмiна заключэння, або апосля "псiхналячэння" садзiсты, 90% гэтага злачыннага канцiнгента, зноў становяцця на шлях злачынства - таму садзейнiчаюць несуровыя ўмовы заключэння. Ну, а для пракасiўшiх на "шызафренiю" створаны санаторные ўмовы жыцця - iм i някепскае, аб якой можа толькi марыць люмпэн-пенсiянер, ды к таму-ж "шызам" устанаўлiваюць iнвалiднасць, ну, за яе iм адламываюць народныя баксы. Так што адсядзiць, адхарчуецца ён на карку народа, накопiць мiл'ёны за тэрмiн адсiдкi i, выйдзячы на свабоду, займаецца зладзействам, бо санаторый заўсёды гатоў прыняць у свае лона. Каб садзiстаў вярнуць поўнацэннымi грамадству патрэбна не "калечэнне" замежнамi ядахiмiкатамi (за якiя адламываюць у замежна народную валюту, якую патрэбна б было накiраваць будучынi нацыi беларусаў - дзецям i, ў асаблiвасцi, дзецям, ахвярам камуняцкаго Чарно быля), а цяжкая праца праз 12 патоў з крывавымi мазалямi i прымусовае займанне спартыўным бегам (каб на ўсе жыццё запомнiлi гэта, да i заказалi сваiм сябрам-таварышам гэты "санаторый") на руднiках, лесапавале, рамонту дарог - на якiх у нас "асвальт", як у Парыже, толькi глыбей i шырэй" i на ачыстке лясоў.

Ну, а дэградацыяй нервовай сiстэмы хай займаюцца нервапатолагi, а не толькi стукаюць малаточкам па каленке ды водзяць iм прад вачыма. А лжэ"псiхнавуку" вывалiць на сметнiцу гiсторыi i рынка.
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас!

3. Вверх #19323
    Цитата Сообщение от АТ Посмотреть сообщение
    О том, который ПРЕВЕД!

http://medved01.livejournal.com/
    Отпад!
    П.С. Я запереживал за форумного медведа...
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас!

4. Вверх #19324
    возмутитель спокойствия
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    кто вопит? Кертис, подвязывай с алкоголем. на тебя уже буковки с экрана кричать начинают.
    А плюс не надо, уже подправили.
    а пишу потому что захотел. не всем же абстинентный синдром в кулуарах обсуждать
    Не перепил ли ты? Вот галюники. На голову, крики давят. Не хочешь не надо. Не настаиваю в своей доброте. Просто отметил что тебя эти циферки сильно задевают. Это так важно? Мне вот начхать. Она сама растёт как то. а вы с Алкой прям озабоченны. Может вас до истерики можно минусами довести? Надо попробовать. Чебурашка, что будет если я поставлю тебе минус?

5. Вверх #19325
    Не покидает форум Аватар для Nezloi
    Никакой злобы - одна забота! За психику твою переживаю...
    Когда уже этот канал контрабандный перекроют?

6. Вверх #19326
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Nezloi Посмотреть сообщение
    Это когда? И где?
    В Екатеринбурге. Неделю назад.
    http://www.e1.ru/news/spool/news_id-282517.html

7. Вверх #19327
    возмутитель спокойствия
    Поставил чебурашке минус. Проверяем реакцию...

8. Вверх #19328
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Цитата Сообщение от Kertis Посмотреть сообщение
    Не перепил ли ты? Вот галюники. На голову, крики давят. Не хочешь не надо. Не настаиваю в своей доброте. Просто отметил что тебя эти циферки сильно задевают. Это так важно? Мне вот начхать. Она сама растёт как то. а вы с Алкой прям озабоченны. Может вас до истерики можно минусами довести? Надо попробовать. Чебурашка, что будет если я поставлю тебе минус?
    ничего не изменится.

9. Вверх #19329
    Когда уже этот канал контрабандный перекроют?
    И чего это подрывники так засуетились? Придёт Тимошенко закроет границу на замок от контрабандистов-подрывников экономики... Ждать осталось совсем чуть-чуть. Спокойствие!
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас!

10. Вверх #19330
    Цитата Сообщение от АТ Посмотреть сообщение
    В Екатеринбурге. Неделю назад.
    http://www.e1.ru/news/spool/news_id-282517.html
    А шоб ты был здаров!

11. Вверх #19331
    возмутитель спокойствия
    ничего не изменится.
    Но что то же изменилось) Ты мне плюс поставил ПОчему?) Тебя же это цепляет) В знак противодействия?)))) шоб прочувствовать?)

12. Вверх #19332
    И чего это подрывники так засуетились? Придёт Тимошенко закроет границу на замок от контрабандистов-подрывников экономики... Ждать осталось совсем чуть-чуть. Спокойствие!
    Гы... А где ж ты смайлики брать будешь?

13. Вверх #19333
    возмутитель спокойствия
    Гы... А где ж ты смайлики брать будешь?
    А ты чьих будешь? Пишешь тут... а я тебя не знаю.

14. Вверх #19334
    Борзописецъ Аватар для Скептик
    если вы про те бойцовские, о которых фильм (по Чаку Поланнику, если не ошибаюсь), то это веселое дело. один мой знакомый настолько проникся, что решил следовать по стопам. вышел в Новосибе из бара, и давай к прохожим цепляться. Награда нашла героя. со множественными травмами потом месяца три вбольнице валялся.
    Кстати, по слухам, остался страшно доволен.
    вот такая вот всесокрушающая сила искусства.
    Нет, товарищ, это несколько другое дело. Никто по стопам не следует. Исключительно в "своем" кругу и при жестком контроле...
    Кому тут в телевизор?

15. Вверх #19335
    User banned
    Отпад!
    П.С. Я запереживал за форумного медведа...
    я тоже о нем подумала..

16. Вверх #19336
    Цитата Сообщение от Скептик Посмотреть сообщение
    Нет, товарищ, это несколько другое дело. Никто по стопам не следует. Исключительно в "своем" кругу и при жестком контроле...
    я уже понял. кстати, и у "бойцовского клуба" тоже есть свои последователи (идиоты, что тут скажешь). вышеприведенный мой знакомый - один из них. но он так, салага, гипсик снял и, вроде, слава Богу, завязал а есть и более упертые.

17. Вверх #19337
    Но что то же изменилось) Ты мне плюс поставил ПОчему?) Тебя же это цепляет) В знак противодействия?)))) шоб прочувствовать?)
    почему в знак противодействия? показал, что заметил твой эксперимент, отреагировал. тебя оскорбил мой плюс? чего ты развопился-то?!

18. Вверх #19338
    А ты чьих будешь? Пишешь тут... а я тебя не знаю.
    Одинокая мечтает познакомиться?

19. Вверх #19339
    возмутитель спокойствия
    Имхо, драться ради мордобоя глупо. Очень глупо. Этот не люди а самцы животные, переполненные тестостероном.

20. Вверх #19340
    возмутитель спокойствия
    почему в знак противодействия? показал, что заметил твой эксперимент, отреагировал. тебя оскорбил мой плюс? чего ты развопился-то?!
    Мне приятно) А что ты сделаешь если я тебе ещё один минус поставлю? Или десять? Мне не хочется ставить над тобой столь жестокий эксперимент, скажи сразу что чувствуешь?

Закрытая тема
Страница 967 из 1030 ПерваяПервая ... 467 867 917 957 965 966 967 968 969 977 1017 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права