Сообщение от
Lonesome
Подскажите, пожалуйста, удалось ли Вам решить вопрос с демонтажем счётчика горячей воды?
Я не могу добиться от них алгоритма действий.
Инфокс посылает в теплосеть, а те обратно.
Не хочется рисковать и делать демонтаж и заглушку самостоятельно, хз, что им в голову взбредёт.
Поделитесь опытом, пожалуйста, кто прошел эту процедуру до конца.
Процедура отказа от центрального горяч. водопостачання
В моем случае ОСББ.
Теплопостачання ответило таки мне с 3 раза за 6 мес на почту письмом след. содержания:
Показать скрытый текст Текст письма-ответа
На Ваше звернення повідомляємо, що відключення квартир споживачів від будинкових систем централізованого опалення і гарячого водопостачання, а також видача відповідних довідок і дозволів на відключення (демонтаж) не входить в компетенцію КП «Теплопостачання міста Одеси».
Відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Порядку обслуговування внутрішньобудинкових систем теплопостачання, водопостачання, водовідведення та постачання гарячої води, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 15.08.2018р. №219, [B]експлуатація системи централізованого постачання гарячої води входить до обов’язків управителя будинку.[/Враховуючи вищевикладене, з питань демонтажу лічильника гарячої води Вам необхідно звернутись в ОСББ “.ххх.”.
Звертаємо Вашу увагу, що перед демонтажем лічильника необхідно написати заяву на ім’я директора КП “Теплопостачання міста Одеси” на виклик представника підприємства для фіксації останніх показників приладу обліку(ниже поймете, он не нужен.
Наш председатель ОСББ написал заяву на ім’я директора КП “Теплопостачання міста Одеси” согл демонтажа(откл всего дома). Отнесла туда, зарегистрировала и ждали хороший месяц.
Далее, те там позаседали и пошла наша председатель ОСББ и взяла в оригинале "Витяг з протоколу засед. комісії з розгляду питань, повязаних з відключенням споживачів від систем Центр. опалення від.....2021р." (там таблица с 2 столбцов: слухали( затвердж. протоколу засід. комісії.. по нашему ОСББ) .......вирішили(дозволити відкл. будинку №... вул. такая то, від систем ЦГВ). ВСЕ!
И смело отключаете(ломаете ломом) счетчик и прочее. Виклик представника підприємства для фіксації останніх показників приладу обліку не нужен)
Социальные закладки