|
речь брейвика на суде в свою защиту http://pavel-slob.livejournal.com/515445.html
Жить нужно так, чтобы было стыдно рассказать, но приятно вспомнить.
И де ж то я это уже видел...
Потому просто процитирую ответ:
хорошо, псевдо-Істинко, мы реально готовы признать за псевдотытульными статус нацменьшины. Вы рады?
Заодно будьте любезны пояснить чем Вам не угодили татары с китайцами, а также смысл этого "Морально Духоовний захист прав і свобод" словосочетания. До сих пор я думал что защита подразумевает действие, будь то физическое или административное. Но вот чтоб "духовно", да ещё и "морально духовно" (вообще непонятный зверь), можно было кого-то защитить... я и не подозревал. Может Вы имеете ввиду что надо моралью об пол биться в духОООвном экстазе? Или наоборот - местом духОООвным в экстазе моральном? Поясните, будьте так очень духовноморальнолюбезны.![]()
Я вот чего никак не пойму - что это такое "антинационализм", в чем именно проявляется его злокозненность и к каким плачевным последствиям он может привести?
Да вас послушать, вы много чего не понимаете, это выражение мелькает у вас примерно в каждом 5 посту, может перестать писать и начать читать? Ну и прислушиваться к людям, которые таки да понимают![]()
Je vote pour le cochon Goloborodko! :)
Вам шо повылазыло чи що, проходим не толпимся.
Je vote pour le cochon Goloborodko! :)
да это даже не "мысли в слух", а так, поток сознания плещет через край.
Жить нужно так, чтобы было стыдно рассказать, но приятно вспомнить.
Але своїм вчинком він звернув велику увагу на те, що може чекати не тільки Європу, а ввесь сучасний світ пояснивши в своїй заключній промові причину своїх дій. По суті, на мій погляд він не міг знайти, бо практично і не мав такої можливості, як і кожна пересічна
людина в цивілізованій і демократичній Європі немає такої можливості проявити добро на користь людям, то про що можна говорити про сучасну фактично диктаторську, "комунофашистську" державну владу в Україні!
Тому заключна мова Брейвика складається з 2х частин. В 1 частині мова йде про "комуносоціальні" ліві партії, а в другій 2 частині мова іде вже про "іслам". Складаючі ці 2 (дві) частини в одне слово отримуєм "комуноісламізм"!!!
І це свідчить про те, що сучасна демократія недосконала, бо безморальна людина із - за недостатнього розуміння духовної мудрості, т.т. страху Божого в собі приводить до кризових політичних, економічних і житєвих катаклізмів.
Социальные закладки