сегодня последний выпуск?
или будет еще на след неделе?
|
сегодня последний выпуск?
или будет еще на след неделе?
Счастливая жизнь начинается со спокойствия ума
І я думаю, що Троцький - найщиріше переживає і намагається вискочити сам із себе, щоб виграти. Нехай би він виграв.
Пава - коли приїжджали родичі і коли до Пави приїхав друг. Пава заскочив на друга і обійняв його ногами. Я, чесно кажучи, раніше не бачила, щоб так вітались хлопці-друзі. І запідозрила, що Пава любить хлопців) А після цього і Ектор став залицятись до Пави. То підозра моя якось росте з кожним випуском)
Щодо Павиної випивки - мабуть таки, залежність є( На мій погляд, він має повадки, міміку і вигляд випивохи. Можливо, ця перемога допоможе йому в житті.
Міша - здається, він не прагне пізнати усі таємниці кулінарії. А буде щасливий із м'ясом. Наче йому перемога не так і важлива для майбутнього.
ну, то, мабуть, я стала увагу на це звертати)
Оспади!Прям мексикансий сериал с этим МастерШеф.Спасибки всем кто пишет .Эктор и Пава это пестня)У меня кабельное ТВ отключили.Наверное снегом привалило) В инете смотреть неудобно,по телику фоном ,можно что-то делать и смотреть.Сегодня никто не ушёл?
А чому Ліза взяла в команду Томаша? Це найкращий вибір із тих, що лишились?
Наташа не приїхала? чого б це...
це все витівки багаторозумних сценаристів: у Лізи у команді Томаш, м'ясник Міха готує рибу та ще зверху й сферу, щоб вже без другого слова злитися.... щоб Пава виграв якомога м'якіше.
помітила, як Соломія притиснулася при зустрічі до Пави, а він прямо відсторонився й кинув погляд туди, де знаходяться судді. коротше, мусить терпіти, бо Ле Гордон Блю на дорозі не валяється....
Последний раз редактировалось Demimoore; 20.12.2017 в 21:09.
Hakuna Matata!
Я тоже заметила эту сцену с Соломией. Пава, мягко сказать ,был не рад!
Троцкий молодец, пока что мне его блюда больше всех нравятся. Из того, что я видела.
А шо ото у Павы? Древний торт кусмэндэлем огромным? Мда...
«Шо это за кирпич?» точнее не скажешь))
Those who cannot change their minds cannot change anything.
Социальные закладки