Тема: ОУН-УПА: спогади та дискусії

Ответить в теме
Страница 938 из 1519 ПерваяПервая ... 438 838 888 928 936 937 938 939 940 948 988 1038 1438 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 18,741 по 18,760 из 30377
  1. Вверх #18741
    Не покидает форум Аватар для Vertep
    Цитата Сообщение от sklif Посмотреть сообщение
    О как надо чтить борцунов... учимся у Эуропы
    А скажи, так все таки интересней)))?
    Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)

2. Вверх #18742
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от Vertep Посмотреть сообщение
    А скажи, так все таки интересней)))?
      Показать скрытый текст
    чрезвычайно... примерно вот так
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

3. Вверх #18743
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от sklif Посмотреть сообщение
    О как надо чтить борцунов... учимся у Эуропы

"Уроки патриотизма" в Латвии с наглядными пособиями в виде чучел "борцунов".

http://www.yaplakal.com/forum2/topic413267.html
    В каментах, конечно, одни русопаты
    Вуйку, та не тужтесь так! Ну не згадують вони союз з подібними Вам добрим словом. І це - їх право!
    Боролись вони проти вас, бо не бажали розділити ваші цінності (і це теж їх право). Звірієте ви від цього - це ваше право, та й вони з вами не поспішають родичатися... Звикайте до того, що ні ви, ні ваша ідеологія не є більше еталоном. Ви собі своєю дорогою прямуйте, а всі інші своєю...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

4. Вверх #18744
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Вуйку, та не тужтесь так! Ну не згадують вони союз з подібними Вам добрим словом. І це - їх право!
    Боролись вони проти вас, бо не бажали розділити ваші цінності (і це теж їх право). Звірієте ви від цього - це ваше право, та й вони з вами не поспішають родичатися... Звикайте до того, що ні ви, ні ваша ідеологія не є більше еталоном. Ви собі своєю дорогою прямуйте, а всі інші своєю...
    Это произнес офицер советской армии? Я не ослышался...? А чего не против тебя....?
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

5. Вверх #18745
    User banned
    Старинушка,а ты зольдатам политику партии- теми же словами проповедовал...или искусно маскировался, дулю в кармане крутя?

6. Вверх #18746
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Это произнес офицер советской армии? Я не ослышался...? А чего не против тебя....?
    Цитата Сообщение от Фельд Посмотреть сообщение
    Старинушка,а ты зольдатам политику партии- теми же словами проповедовал...или искусно маскировался, дулю в кармане крутя?
    Да ладно, чего там с пациента хотеть?

любая большая ложь начинается с маленькой.

Так и в этом случае. Шаг за шагом, там приврал, там исказил, там сплагиатил - так и теряются остатки совести.

Поймали за руку - ну так то же не в реале... так, погрыз пациент коврик от мышки, нарисовал себе "сбитый" на афедроне и с многократно уничтоженной совестью пошел дальше осваивать интеллектуальное наследие клятого совка.

А восхищаться восхвалением эсэсовцев, по моему мнению, может только распоследняя гнида.
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

7. Вверх #18747
    Так, вуйку, Україна теж боролась за свою свободу і з тими ж поневолювачами!
    Як це вони (лісовики) могли проти наших вояків боротись? Тільки з нашими, поряд, жаль що далеченько, а то точно поряд були б!
    По Вашому всі були "тупими" і "зрадниками", ну ніяк не могли вони зрозуміти місії більшовиків, щодо побудови раю "і свєтлого будущєго". Усім хотілось жити добре ще тоді, або як обіцяв Янукович: вже сьогодні (ще вчора)...
    А ви, між іншим, назву теми не подивились? А даремно, бо питання щодо офіцерства не задавали б тут. Його факт не має жодного відношення до тих подій, які мали місце ще до мого народження!
    Разом з тим, я, як і Ви, маю право на власну думку щодо цих питань! Згідно з якою і за ними, і за вояками УПА визнаю право на боротьбу з окупантами (поневолювачами). Бо вони окупували ті терени ще задовго до початку німецької навали. І зробили це задля власної вигоди, навіть не поцікавившись у тамтешніх людей щодо їх бажання приєднатись до "совка".
    Як виявилось у подальшому - ті люди були праві у своїй боротьбі, бо і їх поневолені батьки, і наші батьки даремно пропрацювали на "совок" стільки років! Держава "свєтлого будущєго", на вівтар розбудови якої поклали стільки людських життів, розвалилась сама по собі і без війни, поховавши під своїми уламками не тільки їх мрії та надії на "свєтлоє будущєє", але й їх збереження на старість!
    Так що, ті, хто боролись проти неї, мали рацію, бо передбачали нутром такий результат і чинили спротив цій навалі!

А що Ви, "шановний" працівник радянського минулого з таким обуренням захищаєте: той режим, який гнобив наших предків, який знищив результати їх праці за десятки років, ті фабрики та заводи, які розікрали, як самі представники того режиму, так і їх родичі?
    Чи може ідеї Путіна щодо відновлення імперії в будь-якій формі і у будь-який спосіб? Тоді готуйтеся до нового спротиву та нової збройної боротьби, бо Вашу думку не поділяють мільйони...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 13.03.2012 в 19:07.

8. Вверх #18748
    User banned Аватар для ALKA
    раздвоение личности...до 91-го и после...

9. Вверх #18749
    Взрывоопасный
    приколист
    кулуаров
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    раздвоение личности...до 91-го и после...
    раздвоение совести ((

10. Вверх #18750
    Цитата Сообщение от saper85 Посмотреть сообщение
    раздвоение совести ((
    у замполита совесть ?

11. Вверх #18751
    Взрывоопасный
    приколист
    кулуаров
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    у замполита совесть ?
    Ну, были и нормальные ребята, все от человека зависит.

12. Вверх #18752
    Політичний казкар
    Тоді готуйтеся до нового спротиву та нової збройної боротьби, бо Вашу думку не поділяють мільйони...
    Це точно. Знов зуби обламають.
    От така {censored}, малята...

13. Вверх #18753
    Взрывоопасный
    приколист
    кулуаров
    Цитата Сообщение от Кот Да Винчи Посмотреть сообщение
    Отмыл, разгладил сраную бумажку? ))

14. Вверх #18754
    КДВ видно подзабыл что ту соборную державу ботинком под сраку футбольнули...и поляки,и коммуняки....

15. Вверх #18755
    Живёт на форуме Аватар для Dmitriy777
    Геніальна форма у німців була - в ній як в золотому перетині, пропорції як суть ідеології.
    У Українців теж форма красива, лише не сьогодні... Сьогодні в Українській формі багато Радянського. Це не е гарно... на мій погляд.
    Я служив в армії України, в прикордонних військах - я проти тієї військової форми яка існує в Україні. Для війни вона мало придатна.
    Неудобна, глупа. В ней только плац мести хорошо....
    Вона вимагає змін як в практичному плані, так і ідеологічному.
    Але. У 97 на нас випробовували перші берци в Оршанце. (Погран Учебка) бігали як лосі. під Iзіаїлом один мажор (на постоянке на заставе, чувак с крыма, что бы не сесть пошел в армию - у нго мать еще была артисткой, кучу фото показывал) а батя генерал.
    віддав мені американські берци - мені не сподобалися - дуже плоска підошва.
    Последний раз редактировалось Dmitriy777; 13.03.2012 в 23:35.

16. Вверх #18756
    Цитата Сообщение от Dmitriy777 Посмотреть сообщение
    Геніальна форма у німців була - в ній як в золотому перетині, пропорції як суть ідеології.
    У Українців теж форма красива, лише не сьогодні... Сьогодні в Українській формі багато Радянського. Це не е гарно... на мій погляд.
    Я служив в армії України, в прикордонних військах - я проти тієї військової форми яка існує в Україні. Для війни вона мало придатна.
    где то я уже это слышал

17. Вверх #18757
    User banned
    А вот интересно мне- почему конный укролыцарь без штанов? По бедности- или в силу необходимости срочно их поменять?

18. Вверх #18758
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Dmitriy777 Посмотреть сообщение
    Неудобна, глупа. В ней только плац мести хорошо....
    Але. У 97 на нас випробовували перші берци в Оршанце. (Погран Учебка) бігали як лосі. під Iзіаїлом один мажор (на постоянке на заставе, чувак с крыма, что бы не сесть пошел в армию - у нго мать еще была артисткой, кучу фото показывал) а батя генерал.
    віддав мені американські берци - мені не сподобалися - дуже плоска підошва.
    Служил 83-85 гг...обувь была берцы... Я не понял чего на тебе выпробывалы-то?

19. Вверх #18759
    Служил 83-85 гг...обувь была берцы... Я не понял чего на тебе выпробывалы-то?
    Це Ви про УПА?
    Так вони ходили у тім, хто і що мав...

20. Вверх #18760
    zodchiy
    Це Ви про УПА?
    Так вони ходили у тім, хто і що мав...
    какая упа в 1997 году-то?

Ответить в теме
Страница 938 из 1519 ПерваяПервая ... 438 838 888 928 936 937 938 939 940 948 988 1038 1438 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права