|
Вуйку, та не тужтесь так! Ну не згадують вони союз з подібними Вам добрим словом. І це - їх право!
Боролись вони проти вас, бо не бажали розділити ваші цінності (і це теж їх право). Звірієте ви від цього - це ваше право, та й вони з вами не поспішають родичатися... Звикайте до того, що ні ви, ні ваша ідеологія не є більше еталоном. Ви собі своєю дорогою прямуйте, а всі інші своєю...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Да ладно, чего там с пациента хотеть?
любая большая ложь начинается с маленькой.
Так и в этом случае. Шаг за шагом, там приврал, там исказил, там сплагиатил - так и теряются остатки совести.
Поймали за руку - ну так то же не в реале... так, погрыз пациент коврик от мышки, нарисовал себе "сбитый" на афедроне и с многократно уничтоженной совестью пошел дальше осваивать интеллектуальное наследие клятого совка.
А восхищаться восхвалением эсэсовцев, по моему мнению, может только распоследняя гнида.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Так, вуйку, Україна теж боролась за свою свободу і з тими ж поневолювачами!
Як це вони (лісовики) могли проти наших вояків боротись? Тільки з нашими, поряд, жаль що далеченько, а то точно поряд були б!
По Вашому всі були "тупими" і "зрадниками", ну ніяк не могли вони зрозуміти місії більшовиків, щодо побудови раю "і свєтлого будущєго". Усім хотілось жити добре ще тоді, або як обіцяв Янукович: вже сьогодні (ще вчора)...
А ви, між іншим, назву теми не подивились? А даремно, бо питання щодо офіцерства не задавали б тут. Його факт не має жодного відношення до тих подій, які мали місце ще до мого народження!
Разом з тим, я, як і Ви, маю право на власну думку щодо цих питань! Згідно з якою і за ними, і за вояками УПА визнаю право на боротьбу з окупантами (поневолювачами). Бо вони окупували ті терени ще задовго до початку німецької навали. І зробили це задля власної вигоди, навіть не поцікавившись у тамтешніх людей щодо їх бажання приєднатись до "совка".
Як виявилось у подальшому - ті люди були праві у своїй боротьбі, бо і їх поневолені батьки, і наші батьки даремно пропрацювали на "совок" стільки років! Держава "свєтлого будущєго", на вівтар розбудови якої поклали стільки людських життів, розвалилась сама по собі і без війни, поховавши під своїми уламками не тільки їх мрії та надії на "свєтлоє будущєє", але й їх збереження на старість!
Так що, ті, хто боролись проти неї, мали рацію, бо передбачали нутром такий результат і чинили спротив цій навалі!
А що Ви, "шановний" працівник радянського минулого з таким обуренням захищаєте: той режим, який гнобив наших предків, який знищив результати їх праці за десятки років, ті фабрики та заводи, які розікрали, як самі представники того режиму, так і їх родичі?
Чи може ідеї Путіна щодо відновлення імперії в будь-якій формі і у будь-який спосіб? Тоді готуйтеся до нового спротиву та нової збройної боротьби, бо Вашу думку не поділяють мільйони...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 13.03.2012 в 19:07.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Геніальна форма у німців була - в ній як в золотому перетині, пропорції як суть ідеології.
У Українців теж форма красива, лише не сьогодні... Сьогодні в Українській формі багато Радянського. Це не е гарно... на мій погляд.
Я служив в армії України, в прикордонних військах - я проти тієї військової форми яка існує в Україні. Для війни вона мало придатна.
Неудобна, глупа. В ней только плац мести хорошо....
Вона вимагає змін як в практичному плані, так і ідеологічному.
Але. У 97 на нас випробовували перші берци в Оршанце. (Погран Учебка) бігали як лосі. під Iзіаїлом один мажор (на постоянке на заставе, чувак с крыма, что бы не сесть пошел в армию - у нго мать еще была артисткой, кучу фото показывал) а батя генерал.
віддав мені американські берци - мені не сподобалися - дуже плоска підошва.
Последний раз редактировалось Dmitriy777; 13.03.2012 в 23:35.
Социальные закладки