Сообщение от
Alena1975
Извините, может я не в тот раздел или может не в ту тему...
На своей страничке в Одноклассниках обнаружила вот такую запись:
"ПОТРІБНА ДОПОМОГА! Вчора мені розповіли про дитячий притулок при Чорноморській виправній колонії, яка є в м. Одесі, на вул. Люстдорфська дорога, 15. У них на даний момент одна із найтяжчих ситуацій у місті. Дітки - від новонароджених - до 4-х років... Про них майже ніхто не знає, і тому мало-хто їм помагає... Був момент, коли у них навіть молока не було, щоби годувати діток... Зараз їм вкрай необхідні: - Миючі засоби; - Звичайні дитячі креми, дитяче мило; - Памперси, колготки, речі будь-які на дітей віком від 0 до 4 років; - Взуття розміром 22-23, іграшки; - Пральний дитячий порошок. Друзі, будь ласка, допоможімо їм, я реально розумію, якщо не ми, то хто їм допоможе? Речі підійдуть будь-які, навіть дуже поношені, там діток немає у що одягнути, аби вивести погуляти!!! ПРОШУ ВАС, БУДЬ ЛАСКА, РОЗМІСТІТЬ ЦЕ ОГОЛОШЕННЯ У СЕБЕ НА СТОРІНЦІ, ТАК МИ ШВИДШЕ ЗМОЖЕМО ДОПОМОГТИ ЦИМ МАЛЮКАМ... Якщо є можливість, відвезіть самі, передайте Ользі Миколаївні, вона є до 17:00. Якщо пізніше - передайте охоронцю. якщо не вдасться - телефонуйте, ми заберемо у вас речі і відвеземо. 093-573-65-52. Аня. ДЯКУЮ УСІМ, ХТО НЕ ЗАЛИШИВСЯ БАЙДУЖИМ!!"
Кто то уже помогает этим деткам? есть ли шефство? От себя - готова уже с мешком одежды и моющими средствами. Может кто то знает более точную инфу - что на сегодняшний день необходимо.
Социальные закладки