Генерал Залужний звільнив всіх позаштатних радників, включаючи Аллу Мартинюк, фрагмент з інтерв'ю якої використали от просто для хайпу.
Аллу Мартинюк я знаю з 2014-го. На відміну від багатьох тих хто її паплюжить, Алла ще відтоді регулярно їздить на фронт. Бувала у всяких подіях. Алла ніколи не ганялася за посадами позаштатних радників, і я певен, вона поставиться до ситуації з розумінням.
Але крок генерала Залужного - цілком промовистий. Залужний вчинив чисто по-військовому, накосячів - до побачення. Кожен солдат знає цей принцип. А коли ти радник самого головкома - маєш дуже уважно відслідковувати що і як ти говориш. Тим більше, коли говориш такій потворі як Петров, який точно використає твої слова проти тебе. Не вмієш казати - промовчи, за розумного зійдеш. А якщо говориш - уважно фільтруй не тільки зміст, а й інтонації.
По суті, цей крок Залужного адресований всім наступним його радникам і помічникам - аби за мітлою стежили. Аби не вляпувалися в скандали там де не треба.
Це ще й месседж суспільству. Насуваються суворі часи. Доба балабольства добігає кінця. Говорячи слова - думай про наслідки.
Социальные закладки