|
Дорогой мой дедушка, ну ответь ты мне конце то концов - ты искренне похвалил пост в котором утверждалось, что для того, чтобы все на Украине стало хорошо, чтобы проснулись патриотические чувства нужно всего то, чтобы все стали украинцами, вне зависимости от цвета кожи и разреза глаз.
Но, что вы намерены делать с теми татарами, русскими, евреями, русинами, молдаванами и прочими, которые не захотят становиться украинцами? Ведь что то с ними нужно сделать? Иначе ведь никакого патриотизма!
Чего это антитатарского я написал то?!!!![]()
Твоя антинаціональна дурниця проти татарського народу плягає в тому, що повторюєте ту саму злочину антинаціональну помилку, як сучасне населення південосхідного регіону, особливо в Донбасі відкинувши національні інтереси одного і єдиного народу: Руських, Українців і Біларусів Християнської Київської Русі і основної, гловної і Духовної частки Україну, втрачають і свій родовід!!!
Друге. У мене мова йде про сучасних Українців, щоб вони востановили і зберігали свій родовід, і не займались дурницями переробкою себе в "росіян"! І не менш переробкою інших національностій в Українців. Скільки можно пояснювати тобі ярому антинаціоналісту одне і теж.? Моя позиція чітка зрозуміла для націоналістів, і я її не порушив.
Ну так Ви прикиньте: Ви російський націоналіст, то у чотири години (їдете на роботу), то у три години (їдете з роботи) і весь час у турботах: як там в Україні "бєз мєня, у целом?"??
Все на українських форумах цілодобово ведете непримириму боротьбу за свої ідеї, а зніми кордони, то що Ви тоді будете робити?
От так і наші націоналісти планують надати гідну відсіч! А що ж робити, не наступати на ті ж граблі ще раз і йти "підстилкою" до імперських "халуп"?
Вже краще до европейських хоромів лакеєм.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Да пиши сразу сюда, чего стесняешься-----> https://forumodua.com/showthread.php?p=26529843#post26529843
Последний раз редактировалось Dr. Кот; 14.03.2012 в 12:26.
Je vote pour le cochon Goloborodko! :)
ЖОПА МИРА
Кто-то слышал про черные дыры,
Кто-то видел жирафа в загоне.
А я знаю, где ******** мира:
Эта ******** - Сьерра-Леоне.
Там с рассвета солнце в тумане -
Выходить не хочет упрямо.
Там туземские дети money
Произносят раньше, чем мама.
Вам расскажут, как умирали
Англичане в пустынном окопе.