аха-ха-ха НАварасийский край опять появился)))))))))))
дайте мне пару новоросов, прголодался я что то![]()
|
аха-ха-ха НАварасийский край опять появился)))))))))))
дайте мне пару новоросов, прголодался я что то![]()
На его фюзеляже пиковый туз
Турбины ревут люфтваффе блюз
О! Началось...
ЗЫ.Приятного аппетита!
Последний раз редактировалось Lexa2007; 04.08.2012 в 10:14.
Львів визначив план дій щодо залучення інвестицій
У Львові визначено пріоритети у сфері інвестиційної діяльності. Стратегічний план залучення інвестицій у Львів до 2020 року сьогодні виноситься на затвердження сесії.
Першочергове завдання – встановити умови діяльності міста у сфері залучення інвестицій. Цим планом визначені конкретні інвестиційні проекти, які вважаються стратегічними для міста, реалізація яких є пріоритетною.
Коли ми бачимо мету і знаємо, куди йти, ми вибираємо найкоротший шлях. Це економія ресурсів на непотрібні проекти, економія часу. Це є шанс для підвищення якості послуг, що надаються мешканцям на території Львова. Проекти, що плануються, стимулюватимуть створення нових робочих місць, збільшення надходжень до міського бюджету, з якого фінансуються дороги, школи. Тому реальні результати мешканці зможуть бачити швидше, ніж без цього стратегічного плану
начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій
Сергій Кіраль.
Стратегічний план залучення інвестицій у Львів до 2020 року розроблений у відповідності до Комплексної стратегії розвитку міста.
Ця стратегія представляла собою простий прагматичний план, що сприятиме покращенню інвестиційної діяльності, який ми розділили за трьома напрямками: інвестиційна промоція, інвестиційна політика та створення об’єктів для інвестування. Це спільна робота представників місцевого бізнесу, міжнародних інституцій, міської ради. Цей документ розроблявся протягом приблизно одного року у рамках проекту «Місцевий економічний розвиток міст». Працювали експерти з Канади, Польщі, України.
Цей план допоможе систематизувати наші дії, чітко визначити пріоритети роботи. Для більшості підприємців інвестори – потенційні партнери. Для міста – це нові робочі місця та надходження у бюджет. Але неможливо працювати, не знаючи загального плану
в. о. голови правління Інституту міста
Олександр Кобзарев.
Нагадаємо, відповідно до розробленого Стратегічного плану залучення інвестицій пріоритетними інвестиційними проектами визначено: запровадження електронного квитка у громадському транспорті, проект щодо управління твердими побутовими відходами, будівництво промислового парку у Рясне та бізнес-парку біля аеропорту.
Назвали клуб «Митуса» в честь знаменитого певца, который когда-то из гордости не захотел служить князю Даниилу Галицкому, из-за чего был казнен. Для многих исследователей Митуса, пожелавший остаться верным галицком боярству, отвергая соблазны киевских князей, является символом неповиновения независимого регионального певца феодальной центральной власти.
Здравые мысли высказывает этот г-н Павлив. Наконец-то и до галичан стали доходить мысли о необходимости федерализации Украины:
Для нас государство - это Львов, Львовская, Тернопольская, Ивано-Франковская области. Это наше государство. В этом смысле мы не раскалываем его, а если это отделяет Галичину от Донбасса, то меня это не волнует. Если это волнует Донбасс, пусть он волнуется. Если это не волнует ни Донбасс, ни Галичину, а волнует Киев, пусть Киев это решает.
Мы же не ставим вопрос, как нам отделиться. Мы ставим вопросы о тех проблемах, которые нам создает и само Украинское государство - посредством коррупции, правового нигилизма, цивилизационного хаоса. Это проблема, мы говорим об этом. Если это объединяет Украину - хорошо, если разъединяет - тоже хорошо. Почему я должен этим заниматься?
Целостность Украинского государства для меня лично имеет меньшую ценность, чем благосостояние населения Галичины, ибо именно она является моей родинойНе могу назвать, потому что меня это не интересует. Меня интересует автономный статус для Западной Украины или отдельно взятой Галиции, а что там будет за Збручем, меня совершенно не интересует.Я убежден: если бы произошло разделение Украины по федеративному принципу, то националисты в Галичине, русские шовинисты где-то в Одессе, коммунисты где-нибудь в Донбассе очень быстро потеряли бы почву под ногами. Ведь тогда им не с кем бороться. Тогда они вынуждены предлагать какие-то позитивные идеи, а не борьбу с тем драконом, который живет за тысячи километров отсюда.
Ця тема (як і тема мови) не має жодного резонансу у суспільстві!
Щоправда, вона має певну зацікавленність у зовнішній політиці Росії та її можновладців і у частини можновладців ("політиків") в Україні!
Доморощені сепаратисти використовують її для шантажу влади (виборців), як у передвиборчому процесі, так і з метою відволікти увагу від своєї персони та діяльності.
Згадаємо "ідею" щодо створення ПІСУАРу, час її виникнення та умови...
Копайте більш глибоко, на те Ви й "сапер", та ще й 85!
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Надо быть абсолютным троллем или совсем глупым, чтоб не суметь прочитать четко написанное. С Вас, цитата из моего сообщения, где я говорю про вхождение Украины в состав РФ, или получайте законный статус - балабол. И да, на досуге почитайте, что означает федеральная административно-территориальная форма правления, может хоть тогда понимание будет о чуши сказанного.
Социальные закладки