чем повторять одно и то же - лучше бы позвонили помошнику судьи - в теме даже телефоны были - и сами бы спросили.
|
чем повторять одно и то же - лучше бы позвонили помошнику судьи - в теме даже телефоны были - и сами бы спросили.
Новая инфо для тех, кто на этом сайте любит В.Волгу (впереди много интересного о Сильчуке, Адамовиче, Чернушенко, Гантимурове, Слободянюк...):
Волга похудел в СИЗО на 15 килограммов
в twitter в facebook в livejournal сохранить ВКонтакте
29 декабря 2011 | 16:23
Бывший председатель Государственной комиссии по регулированию рынков финансовых услуг, лидер партии "Союз левых сил" Василий Волга заявляет, что похудел в Лукьяновском следственном изоляторе на 15 килограммов. Об этом он сказал в ходе заседания.
Во время предварительного рассмотрения его дела Волга сообщил, что у него серьезные проблемы со здоровьем. "У меня серьезные проблемы со здоровьем, хронический гепатит и панкреатит... Я потерял почти 15 килограммов веса", - сказал Волга.
Он добавил, что ни в коем случае не намерен уклоняться от следствия на свободе и скрываться от него. "Бежать мне не то, что некуда, а нет смысла", - сказал он. Волга подчеркнул, что у него 4 детей и семья для него - все.
Также он попросил суд при принятии ходатайства об изменении ему меры пресечения учесть тот факт, что он неоднократно спасал жизнь людей, занимался благотворительностью, строил церкви. Также он сообщил, что у его жены 29 декабря день рождения и хотел бы отпраздновать его дома вместе с семьей.
Как сообщалось, защита Волги попросила Шевченковский районный суд Киева изменить ему меру пресечения с ареста на не связанную с содержанием под стражей. Волга находится под арестом с 19 июля.
Подробности
По материалам: Українські Новини
Я вот что думаю. 15 лет подряд строилось ПКО. За эти годы десятки тысяч людей (вкладчиков) жили на % от кредитов, которые выдавало ПКО. Вероятнее всего, и Вы Оленка или Ольга, не знаю, как уж Вас величать. Во время кризиса нужно было помогать, а не уничтожать ПКО. Руководство борется до сих пор. В Вашей Полтаве от ПКО бегают тысячи заемщиков. Возьмите список должников, ножками пройдитесь по квартирам и спросите, почему они "морозятся". Затем напишите на злостных неплательщиков в милицию, прокуратуру или подайте в суд, как Вы это делали против Азарова и Найды. Затем, разверните публичную компанию порицания должников и вручите каждому реквизиты расчетного счета, на который им нужно платить. Я член ПКО с 1998 года. Главный бухгалтер по роду своей деятельности. На всех собраниях получала исчерпывающую информацию о деятельности ПКО. И сейчас, уверена, что эти героические люди - сотрудники, сидящие без копейки денег, делают все правильно. Так что перестаньте гнать на честных людей и перестаньте сочувствовать негодяям, таким, как Волга. Он свое получил по заслугам. А про Вашу помощь ему наслышана вся Украина.
Последний раз редактировалось Luitador; 11.03.2012 в 21:21.
Ректор, а сколько лет Вы вкладчик? И вкладчик ли? Что-то я на этом сайте особо вкладчиков не вижу. Здесь только те, кто либо очень любит Волгу, либо Сильчука, либо Адамовича с Чернушенко. Еще прослеживается след Каурова и Гаева. Ну и, конечно же, Тарпановские друзья, типа Кушниренко.
Так вот, вся эта истерика не от вкладчиков, а от проходимцев, которым руководство ПКО надавало по рукам. Давайте закончим эту ветку и пойдем заниматься делом, а не выливанием помоев на честных людей.![]()
Я вкладчица, и вообще нас тут полно - стоит почитать эту тему - я не поддерживаю никого - ни Азарова, ни Волгу... Верните деньги - все что мы просим!
Мы не просим, а требуем!
Никогда не бывает так плохо, чтоб не было ещё хуже.
Кто-то наконец может сказать - когда состоится решающее заседание хозсуда?
Филни: <Кто-то наконец может сказать - когда состоится решающее заседание хозсуда?>
Да, можу: поки ви усі форумчане чуби собі дерете, пан Лепеха Геннадій Анатольєвич (суддя господарського суду) відпочивають від вас у Крушавелі до 20 січня. Стане до праці тільки 23 січня. На днях я з ним спілкувався по телефону. Кратко розповів про ваші суперечки, що де-кто з вас радить йому скоріш поновити слухання справи, щоб поновити прогавлені строки звертання до господарського суду з заявами про кредиторство. Він гучно розсміявся у трубку, помовчав, подихав у трубку, а топім сказав: "Якби ти знав В....., як вони мені всі набридли, набрид увесь цей бруд, їх численні звертання до кваліфікаційної коміссії суддів зі скаргами на мене, що і повертатися не хочеться! Але треба. Замість того, щоб об'єднатися у боротьбі проти злісних неплатників боргів перед кредитним союзом, вони гризуться поміж собою". Тому справа буде призначатися до слухання лише після 23 січня.
Альфамен: <Насчет честности - это не про руководство ПКО. Почему когда началась процедура банкротсва руководство не оповестило всех вкладчиков? Почему не отчитались о принятых мерах к возврату выданых кредитов?>
Стосовно "чесності": чесним треба бути у любому випадку. Мабуть Ви не знаєте (що є дивним - як цого не знати), що на момент оголошення судом за позовом Руслана Тарпана процедури банкрутства КС у травні 2011 р., при владі у КС була тимчасова адміністрація на чолі з паном Сільчуком - у данному випадку треба з нього та його безпосереднього керівника Волги спитати: "Чому не сповестили?".
Між тим, старе керівництво КС усіх своїх вкладників сповіщало про початок процедури банкрутства - подивиться на сайті спілки ці повідомлення: http://www.creditukraine.com/ru/press/news/2048.html; http://www.creditukraine.com/ru/press/news/2080.html . Те, що деякі з вас лінуються заходити на сайт кредитної спілки, а тільки машуть саблею на Одеському форумі, то вони самі собі зробили гідоту і зараз шукають інших винних у цьому! Ті, що не лінувалися, ті встигли у місячний строк звернутися до господарського суду. Як сповестила Дечева у судовому засіданні, таких "своєчасних" набралося майже 2300 людей.
Не впевнен, що ви все ж таки зможете опануватися та зрозуміти, але скажу ще раз: щоб і як ви не говорили, кого б ви не звинувачували у відсутньості грошей у Спілки, але, ваші гроши зараз знаходяться у позичальників КС "ПКТ". І зараз тільки від них спілка може отримати ваши ж гроші. Щоб не зробили з Азаровим, щоб не зробили з Волгою, але вони Ваши гроши по своїм карманам не рассували та за кордон не втекли. Тому їх майно вам ніхто не віддасть. Ваші гроші можуть бути вилучені тільки у неcумлінних позичальників. Так візміть у наявного керівництва спілки список таких позичальників і, як ці ж коллектори, вимагайте з них повернення ваших грошей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Керівництво ПКО повинно було сповистити мене не оголошенням на сайті, а письмово, відповідно до п. 3.2. договору. Цього не було зроблено - невиконання умов договору.Між тим, старе керівництво КС усіх своїх вкладників сповіщало про початок процедури банкрутства - подивиться на сайті спілки ці повідомлення: http://www.creditukraine.com/ru/press/news/2048.html; http://www.creditukraine.com/ru/press/news/2080.html . Те, що деякі з вас лінуються заходити на сайт кредитної спілки, а тільки машуть саблею на Одеському форумі, то вони самі собі зробили гідоту і зараз шукають інших винних у цьому! Ті, що не лінувалися, ті встигли у місячний строк звернутися до господарського суду. Як сповестила Дечева у судовому засіданні, таких "своєчасних" набралося майже 2300 людей.
Не впевнен, що ви все ж таки зможете опануватися та зрозуміти, але скажу ще раз: щоб і як ви не говорили, кого б ви не звинувачували у відсутньості грошей у Спілки, але, ваші гроши зараз знаходяться у позичальників КС "ПКТ". І зараз тільки від них спілка може отримати ваши ж гроші. Щоб не зробили з Азаровим, щоб не зробили з Волгою, але вони Ваши гроши по своїм карманам не рассували та за кордон не втекли. Тому їх майно вам ніхто не віддасть. Ваші гроші можуть бути вилучені тільки у неcумлінних позичальників. Так візміть у наявного керівництва спілки список таких позичальників і, як ці ж коллектори, вимагайте з них повернення ваших грошей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Оголошення про початок процедури банкрутства було видано у газеті "Урядовий курєр" - спеціальному виданні уряду, яке вкладники, та пересічні громадяни не читають та не виписують. Ця газета навіть у кіосках буває зрідка. З тим же успіхом можно було видати оголошення про банкрутство у стінній газеті дитячого садочку (при наявності відповідної реєстрації в мінюсті). Висновок: формальне дотримання закону з метою "відсекти" всіх вкладників і лишити тільки "своїх" (тих хто "встиг"). Ви там згадали 2300 чол., здається. А це вже прямі дії з метою шахрайства.
3. Не треба мене посилати до віртуальних "несумлінних позичальників". Це все одно, що просто послати на... (принаймні не вічливо, Я ВАС ще не ображав). Керівництво ПКО взяло гроші в оператвне управління, а разом із цим і зобовязання повернути гроші у визначений договором строк. Отже і займатися поверненням мають представники ПКО. Якщо вони не можуть цього зробити - нехай відповідають власним майном (так вони хочь репутацію зберигуть), а потім йдуть працювати двірниками - там відповідальність за взяті зобовязання менша.
4. Щодо махання щаблею на форумі - пропонуєте перенести махання на чуби конкретних особіб? Це не правовий метод.
5. Не кобентесь - возвращайте деньги и тогда, может быть, вам это зачтется за искупление греха "не укради". (это дружеский совет!!!)
Последний раз редактировалось Альфамен; 16.01.2012 в 17:36.
дело вернулось из апеляционного суда в хоз. суд. значит скоро будет заседание....
Лепеха сегодня вернулся из отпуска и вынес определение о самоотводе.Дело будет слушать Грабован.Всем спокойной ночи!!!
<Альфамен>: "1. Керівництво ПКО повинно було сповистити мене не оголошенням на сайті, а письмово, відповідно до п. 3.2. договору. Цього не було зроблено - невиконання умов договору.
2. Оголошення про початок процедури банкрутства було видано у газеті "Урядовий курєр" - спеціальному виданні уряду, яке вкладники, та пересічні громадяни не читають та не виписують. Ця газета навіть у кіосках буває зрідка. З тим же успіхом можно було видати оголошення про банкрутство у стінній газеті дитячого садочку (при наявності відповідної реєстрації в мінюсті). Висновок: формальне дотримання закону з метою "відсекти" всіх вкладників і лишити тільки "своїх" (тих хто "встиг"). Ви там згадали 2300 чол., здається. А це вже прямі дії з метою шахрайства.
3. Не треба мене посилати до віртуальних "несумлінних позичальників". Це все одно, що просто послати на... (принаймні не вічливо, Я ВАС ще не ображав). Керівництво ПКО взяло гроші в оператвне управління, а разом із цим і зобовязання повернути гроші у визначений договором строк. Отже і займатися поверненням мають представники ПКО. Якщо вони не можуть цього зробити - нехай відповідають власним майном (так вони хочь репутацію зберигуть), а потім йдуть працювати двірниками - там відповідальність за взяті зобовязання менша.
4. Щодо махання щаблею на форумі - пропонуєте перенести махання на чуби конкретних особіб? Це не правовий метод.
5. Не кобентесь - возвращайте деньги и тогда, может быть, вам это зачтется за искупление греха "не укради". (это дружеский совет!!!)"
>>Шановний пан має рацію - саме керівництво спілки повинно було його сповістити про початок процедури банкрутства. І не на сайті, а письмово! Так спитайте у пана Сільчука, та пана Волги, чому вони не сповістили Вас про це у травні 2011 року - саме у цей час вони були керівниками кредитної спілки, згідно розпорядження Держфінпослуг. Мене, нажаль, ніхто з тимчасового керівництва спілки не спромігся письмово сповістити про початок процедури банкрутства - я отримав цю інформацію самостійно з сайту кредитної спілки. Також, пан помиляється, вказавши,що газета "Урядовий кур'єр" навіть у кіосках буває рідко. Ні, вона там ЗОВСІМ не буває, бо розповсюджується тільки за передплатою! А те, що оголошення про банкрутство публікується лише у цій газеті, скажить "дякую" виплеканим Вами і всіми нами народним депутатам, які нам таку свиню підклали. А 2300 чол. згадав не я, а шановна пані арбітражний керуючий процедурою санації-банкрутства М.Дечева. Її для того і призначив суд, щоб і вона сповістила вкладників про справу про банкрутство. А "чуби конкретних осіб" - це чуби позичальників, які зараз читають Ваші "ата-ату його" та радіють: "до нас Альфамен не добереться - він зараз у ролі Дон Кіхота б'ється з вітряними млинами, нам на потіху!". На відміну від Вас, я чекаю затвердження судом Реєстру вкладників, до якого я своєчасно подав суду заяву. Тому мені нема чого "кобенитися" - якщо спілку визнають банкрутом,то плакали мої гроши, нажаль.
<OlenkaOlga>: "Мне нет дела до Волги и временной администрации по той простой причине, что мой договор закончился за 2 года до введения временной администрации и следовательно деньги мне не возвратило старое руководство ПКО. Вклады перестали возвращать еще тогда, когда и о мировом кризисе еще ничего небыло слышно. И сколько бы не обеляли Азарова - вор он и есть вор. Он бесконечно выбирал деньги из ПКО на свои нужды и свой бизнес, потому что расчитывал, что эта финансовая пирамида еще долго будет приносить деньги.Все это говорит о том, что руководство ПКО (Азаров и остальные) финансово безграмотно (это в лучшем случае), или откровенно воры (это вероятнее всего). И меня не интересует, как вы это будете делать. Когда раздавали кредиты сомнительным организациям и людям, брали огромные вклады у таких людей как Тарпан - просчитывали, как будете возвращать кредиты и отдавать вклады, или надеялись на пресловутое авось. Когда закончился срок моего вклада и звонила в Одессу по поводу возврата моих денег, столько хамства и гадости я наслушалась от бывшего руководства (типа - Вас никто не заставлял нести нам деньги, ,,,отдадим когда будут, а может и вообще не отдадим, пропали же советские вклады, ха-ха-ха и остальное в том же духе). И после такого вы будете рассказывать мне о порядочности этих людей. Как брали деньги - пели соловьями, рассказывали о финансовой устойчивости ПКО, а как коснулось до дела - денег нет, ходите по должникам и сами выбивайте свои деньги. А вся эта шумиха вокруг Волги и временной администрации создается только для одной цели - отвлечь внимание от основных виновных в банкротстве ПКО (еще за долго до кризиса и введения временной администрации). Просто Азаров и его прихвостни немного не расчитали - вынимали из кассы деньги для своих нужд быстрее и больше, чем туда поступало. И правильно - нужно писать и требовать, чтобы Азарова привлекли к ответственности (экономические преступления, мошенничество). Воры должны получать по заслугам."
>>Дивно, але пані Ольга забула золоті слова славнозвісного Остапа Бендера "порятунок потопаючого - справа рук самого потопаючого!". Чи ви все чекаєте, що хтось принесе вам ваші грошикі на тарілочці з блакитною облямівкою, поки Вас не буде цікавити, як вони це зроблять? Так, Вам старе керівництво спілки повинно було повернути гроши ще 2 роки тому назад. Не повернуло! А Ви все чекаєте і чекаєте. Рік, два, три, ...десять. Чекайте, чекайте -скоро і корито розіб'ється, да тільки золота рибка не припливе, якщо Ви сами себе не будете рятувати. А бажаєте згадувати і згадувати провини Азарова та його прихвоснів перед Вами дворічної давнини, та давайте сядемо рядком і поплачемо у жилетки один одному. Погоджуюсь з Вами, що злодії повинні отримувати по заслугам. Так зберить докази і факти вини конкретних злодіїв перед вами та законом і передайте їх правоохороним органам. Чого ж Ви мовчали ці два роки? Вже стільки перевірок проводилося стосовно Азарова та його прихвоснів, але нажаль ніяких злочинів виявлено не було. Та й життя свідчить, що коли керіництво кредитної спілки краде, то воно хутко зникає з грошима десь закордоном, а не існує на ринку 15 років.
А Лепеха шустрий суддя - сам себе відвів від відповідальності. Грабован чи ГрОбован? Як назвеш корабль, так він і попливе.
Доброго времени суток! Вот читаю и диву даюсь.... Вот найду я человека, взявшего кредит в ПКО... И что он мне скажет на моё "давай"????? И вообще, я думаю, он их должен отдать в ПКО, а ПКО соответственно мне... А где гарантия, что мне? И мне ли? И рядовому ли вкладчику? И вкладчику ли вообще?
Зберіть однодумців, об'єднайтеся у громадську організацію, за дуже невелику суму зареєструйте її за спрощеною процедурою у міськвиконкомі, візьміть у керівництва спілки відповідну довіреність і працюйте з боржниками спілки безпосередньо, за допомогою міліції, прокуратури, судів. Собі на радість, боржникам на злість.
А вже є такий досвід? Яким чином знайти однодумців (мені здається це більшість пенсіонерів, які не користуються нетом)? Керівництво спілки, на скільки я зрозумів, лишилося лише в Одесі... Це в Одесу їхати за довіренністю, взявши з собою однодумців з Київської області? Яким чином я (ми) будемо мотивувати (спонукати) працювати в наших інтересах міліцію, прокуратуру, суд? Не я ж особисто певному боржнику (якщо я такого знайду і він визнає що боржник) давав кредит... Як я можу вимагати виплати його боргу мені? Він запросто може сказати, наприклад, що виплатив борг іншому вкладнику... Як це я зможу перевірити? І взагалі, на скільки я розумію, під час розгляду справи у господарському суді ніяких рухів фінансів бути не повинно...
P.S. Я не відмазуюсь усілякими причинами... Просто не бачу конкретної послідовності роботи (немаю юридичної освіти). Підкажіть, будьте ласкаві!
Как юридически грамотно оформить передачу денег заемщиком (человеком, взявшим кредит) кредитору (вкладчику), чтобы небыло вопросов от ПКО?
Наскільки я знаю, судом накладено мораторій лише на задоволення вимог вкладників, але цей мораторій не забороняє наприклад, взаємозаліки на взаємовигідній основі між конкретними вкладниками та позичальниками. По-друге - не обов'язково їхати до Одеси, спілкуватися з керівництвом спілки можно через інтернет чи письмово. Таким же чином зареєстрована ініціативна група вкладників може від керівництва отримати відповідну довіреність, списки київскиї боржників, їх телефони і адреси. Мабуть серед потерпілих київських вкладників КС "ПКТ" є і юристи, які безкоштовно проконсультують ініціативну групу з юридичних питань, дадуть ділову пораду. Не ждіть, що за Вас для Вас це зробить хтось!
Социальные закладки