Тема: Первое Кредитное общество

Ответить в теме
Страница 91 из 124 ПерваяПервая ... 41 81 89 90 91 92 93 101 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,801 по 1,820 из 2461
  1. Вверх #1801
    Посетитель Аватар для Once-Sunny
    чем повторять одно и то же - лучше бы позвонили помошнику судьи - в теме даже телефоны были - и сами бы спросили.

2. Вверх #1802
    Посетитель

По умолчанию ПРО В.ВОЛГУ

Новая инфо для тех, кто на этом сайте любит В.Волгу (впереди много интересного о Сильчуке, Адамовиче, Чернушенко, Гантимурове, Слободянюк...):

Волга похудел в СИЗО на 15 килограммов
    в twitter в facebook в livejournal сохранить ВКонтакте
    29 декабря 2011 | 16:23

Бывший председатель Государственной комиссии по регулированию рынков финансовых услуг, лидер партии "Союз левых сил" Василий Волга заявляет, что похудел в Лукьяновском следственном изоляторе на 15 килограммов. Об этом он сказал в ходе заседания.

Во время предварительного рассмотрения его дела Волга сообщил, что у него серьезные проблемы со здоровьем. "У меня серьезные проблемы со здоровьем, хронический гепатит и панкреатит... Я потерял почти 15 килограммов веса", - сказал Волга.

Он добавил, что ни в коем случае не намерен уклоняться от следствия на свободе и скрываться от него. "Бежать мне не то, что некуда, а нет смысла", - сказал он. Волга подчеркнул, что у него 4 детей и семья для него - все.

Также он попросил суд при принятии ходатайства об изменении ему меры пресечения учесть тот факт, что он неоднократно спасал жизнь людей, занимался благотворительностью, строил церкви. Также он сообщил, что у его жены 29 декабря день рождения и хотел бы отпраздновать его дома вместе с семьей.

Как сообщалось, защита Волги попросила Шевченковский районный суд Киева изменить ему меру пресечения с ареста на не связанную с содержанием под стражей. Волга находится под арестом с 19 июля.

Подробности

По материалам: Українські Новини

3. Вверх #1803
    Посетитель

По умолчанию ПРО

Я вот что думаю. 15 лет подряд строилось ПКО. За эти годы десятки тысяч людей (вкладчиков) жили на % от кредитов, которые выдавало ПКО. Вероятнее всего, и Вы Оленка или Ольга, не знаю, как уж Вас величать. Во время кризиса нужно было помогать, а не уничтожать ПКО. Руководство борется до сих пор. В Вашей Полтаве от ПКО бегают тысячи заемщиков. Возьмите список должников, ножками пройдитесь по квартирам и спросите, почему они "морозятся". Затем напишите на злостных неплательщиков в милицию, прокуратуру или подайте в суд, как Вы это делали против Азарова и Найды. Затем, разверните публичную компанию порицания должников и вручите каждому реквизиты расчетного счета, на который им нужно платить. Я член ПКО с 1998 года. Главный бухгалтер по роду своей деятельности. На всех собраниях получала исчерпывающую информацию о деятельности ПКО. И сейчас, уверена, что эти героические люди - сотрудники, сидящие без копейки денег, делают все правильно. Так что перестаньте гнать на честных людей и перестаньте сочувствовать негодяям, таким, как Волга. Он свое получил по заслугам. А про Вашу помощь ему наслышана вся Украина.
    Последний раз редактировалось Luitador; 11.03.2012 в 21:21.

4. Вверх #1804
    Посетитель
    Ректор, а сколько лет Вы вкладчик? И вкладчик ли? Что-то я на этом сайте особо вкладчиков не вижу. Здесь только те, кто либо очень любит Волгу, либо Сильчука, либо Адамовича с Чернушенко. Еще прослеживается след Каурова и Гаева. Ну и, конечно же, Тарпановские друзья, типа Кушниренко.
    Так вот, вся эта истерика не от вкладчиков, а от проходимцев, которым руководство ПКО надавало по рукам. Давайте закончим эту ветку и пойдем заниматься делом, а не выливанием помоев на честных людей.

5. Вверх #1805
    Частый гость Аватар для Naranja
    Я вкладчица, и вообще нас тут полно - стоит почитать эту тему - я не поддерживаю никого - ни Азарова, ни Волгу... Верните деньги - все что мы просим!

6. Вверх #1806
    Постоялец форума Аватар для Ректор
    Мы не просим, а требуем!
    Никогда не бывает так плохо, чтоб не было ещё хуже.

7. Вверх #1807
    Частый гость Аватар для Naranja
    Цитата Сообщение от Ректор Посмотреть сообщение
    Мы не просим, а требуем!
    это точно!!!!!! Блин, свои же деньги и требовать приходится (((

8. Вверх #1808
    Посетитель
    Цитата Сообщение от KiraSava Посмотреть сообщение
    Ректор, а сколько лет Вы вкладчик? И вкладчик ли? Что-то я на этом сайте особо вкладчиков не вижу. Здесь только те, кто либо очень любит Волгу, либо Сильчука, либо Адамовича с Чернушенко. Еще прослеживается след Каурова и Гаева. Ну и, конечно же, Тарпановские друзья, типа Кушниренко.
    Так вот, вся эта истерика не от вкладчиков, а от проходимцев, которым руководство ПКО надавало по рукам. Давайте закончим эту ветку и пойдем заниматься делом, а не выливанием помоев на честных людей.
    Не стыда не совести

9. Вверх #1809
    Новичок
    Кто-то наконец может сказать - когда состоится решающее заседание хозсуда?

10. Вверх #1810
    Посетитель

По умолчанию "Я так думаю!"

Филни: <Кто-то наконец может сказать - когда состоится решающее заседание хозсуда?>
    Да, можу: поки ви усі форумчане чуби собі дерете, пан Лепеха Геннадій Анатольєвич (суддя господарського суду) відпочивають від вас у Крушавелі до 20 січня. Стане до праці тільки 23 січня. На днях я з ним спілкувався по телефону. Кратко розповів про ваші суперечки, що де-кто з вас радить йому скоріш поновити слухання справи, щоб поновити прогавлені строки звертання до господарського суду з заявами про кредиторство. Він гучно розсміявся у трубку, помовчав, подихав у трубку, а топім сказав: "Якби ти знав В....., як вони мені всі набридли, набрид увесь цей бруд, їх численні звертання до кваліфікаційної коміссії суддів зі скаргами на мене, що і повертатися не хочеться! Але треба. Замість того, щоб об'єднатися у боротьбі проти злісних неплатників боргів перед кредитним союзом, вони гризуться поміж собою". Тому справа буде призначатися до слухання лише після 23 січня.

Альфамен: <Насчет честности - это не про руководство ПКО. Почему когда началась процедура банкротсва руководство не оповестило всех вкладчиков? Почему не отчитались о принятых мерах к возврату выданых кредитов?>
    Стосовно "чесності": чесним треба бути у любому випадку. Мабуть Ви не знаєте (що є дивним - як цого не знати), що на момент оголошення судом за позовом Руслана Тарпана процедури банкрутства КС у травні 2011 р., при владі у КС була тимчасова адміністрація на чолі з паном Сільчуком - у данному випадку треба з нього та його безпосереднього керівника Волги спитати: "Чому не сповестили?".
    Між тим, старе керівництво КС усіх своїх вкладників сповіщало про початок процедури банкрутства - подивиться на сайті спілки ці повідомлення: http://www.creditukraine.com/ru/press/news/2048.html; http://www.creditukraine.com/ru/press/news/2080.html . Те, що деякі з вас лінуються заходити на сайт кредитної спілки, а тільки машуть саблею на Одеському форумі, то вони самі собі зробили гідоту і зараз шукають інших винних у цьому! Ті, що не лінувалися, ті встигли у місячний строк звернутися до господарського суду. Як сповестила Дечева у судовому засіданні, таких "своєчасних" набралося майже 2300 людей.

Не впевнен, що ви все ж таки зможете опануватися та зрозуміти, але скажу ще раз: щоб і як ви не говорили, кого б ви не звинувачували у відсутньості грошей у Спілки, але, ваші гроши зараз знаходяться у позичальників КС "ПКТ". І зараз тільки від них спілка може отримати ваши ж гроші. Щоб не зробили з Азаровим, щоб не зробили з Волгою, але вони Ваши гроши по своїм карманам не рассували та за кордон не втекли. Тому їх майно вам ніхто не віддасть. Ваші гроші можуть бути вилучені тільки у неcумлінних позичальників. Так візміть у наявного керівництва спілки список таких позичальників і, як ці ж коллектори, вимагайте з них повернення ваших грошей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. Вверх #1811
    Новичок
    Між тим, старе керівництво КС усіх своїх вкладників сповіщало про початок процедури банкрутства - подивиться на сайті спілки ці повідомлення: http://www.creditukraine.com/ru/press/news/2048.html; http://www.creditukraine.com/ru/press/news/2080.html . Те, що деякі з вас лінуються заходити на сайт кредитної спілки, а тільки машуть саблею на Одеському форумі, то вони самі собі зробили гідоту і зараз шукають інших винних у цьому! Ті, що не лінувалися, ті встигли у місячний строк звернутися до господарського суду. Як сповестила Дечева у судовому засіданні, таких "своєчасних" набралося майже 2300 людей.

Не впевнен, що ви все ж таки зможете опануватися та зрозуміти, але скажу ще раз: щоб і як ви не говорили, кого б ви не звинувачували у відсутньості грошей у Спілки, але, ваші гроши зараз знаходяться у позичальників КС "ПКТ". І зараз тільки від них спілка може отримати ваши ж гроші. Щоб не зробили з Азаровим, щоб не зробили з Волгою, але вони Ваши гроши по своїм карманам не рассували та за кордон не втекли. Тому їх майно вам ніхто не віддасть. Ваші гроші можуть бути вилучені тільки у неcумлінних позичальників. Так візміть у наявного керівництва спілки список таких позичальників і, як ці ж коллектори, вимагайте з них повернення ваших грошей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1. Керівництво ПКО повинно було сповистити мене не оголошенням на сайті, а письмово, відповідно до п. 3.2. договору. Цього не було зроблено - невиконання умов договору.
    2. Оголошення про початок процедури банкрутства було видано у газеті "Урядовий курєр" - спеціальному виданні уряду, яке вкладники, та пересічні громадяни не читають та не виписують. Ця газета навіть у кіосках буває зрідка. З тим же успіхом можно було видати оголошення про банкрутство у стінній газеті дитячого садочку (при наявності відповідної реєстрації в мінюсті). Висновок: формальне дотримання закону з метою "відсекти" всіх вкладників і лишити тільки "своїх" (тих хто "встиг"). Ви там згадали 2300 чол., здається. А це вже прямі дії з метою шахрайства.
    3. Не треба мене посилати до віртуальних "несумлінних позичальників". Це все одно, що просто послати на... (принаймні не вічливо, Я ВАС ще не ображав). Керівництво ПКО взяло гроші в оператвне управління, а разом із цим і зобовязання повернути гроші у визначений договором строк. Отже і займатися поверненням мають представники ПКО. Якщо вони не можуть цього зробити - нехай відповідають власним майном (так вони хочь репутацію зберигуть), а потім йдуть працювати двірниками - там відповідальність за взяті зобовязання менша.
    4. Щодо махання щаблею на форумі - пропонуєте перенести махання на чуби конкретних особіб? Це не правовий метод.
    5. Не кобентесь - возвращайте деньги и тогда, может быть, вам это зачтется за искупление греха "не укради". (это дружеский совет!!!)
    Последний раз редактировалось Альфамен; 16.01.2012 в 17:36.

12. Вверх #1812
    Новичок
    дело вернулось из апеляционного суда в хоз. суд. значит скоро будет заседание....

13. Вверх #1813
    Новичок
    Лепеха сегодня вернулся из отпуска и вынес определение о самоотводе.Дело будет слушать Грабован.Всем спокойной ночи!!!

14. Вверх #1814
    Посетитель

По умолчанию Про тарілочку з блакитною облямівкою на розбитому кориті

<Альфамен>: "1. Керівництво ПКО повинно було сповистити мене не оголошенням на сайті, а письмово, відповідно до п. 3.2. договору. Цього не було зроблено - невиконання умов договору.
    2. Оголошення про початок процедури банкрутства було видано у газеті "Урядовий курєр" - спеціальному виданні уряду, яке вкладники, та пересічні громадяни не читають та не виписують. Ця газета навіть у кіосках буває зрідка. З тим же успіхом можно було видати оголошення про банкрутство у стінній газеті дитячого садочку (при наявності відповідної реєстрації в мінюсті). Висновок: формальне дотримання закону з метою "відсекти" всіх вкладників і лишити тільки "своїх" (тих хто "встиг"). Ви там згадали 2300 чол., здається. А це вже прямі дії з метою шахрайства.
    3. Не треба мене посилати до віртуальних "несумлінних позичальників". Це все одно, що просто послати на... (принаймні не вічливо, Я ВАС ще не ображав). Керівництво ПКО взяло гроші в оператвне управління, а разом із цим і зобовязання повернути гроші у визначений договором строк. Отже і займатися поверненням мають представники ПКО. Якщо вони не можуть цього зробити - нехай відповідають власним майном (так вони хочь репутацію зберигуть), а потім йдуть працювати двірниками - там відповідальність за взяті зобовязання менша.
    4. Щодо махання щаблею на форумі - пропонуєте перенести махання на чуби конкретних особіб? Це не правовий метод.
    5. Не кобентесь - возвращайте деньги и тогда, может быть, вам это зачтется за искупление греха "не укради". (это дружеский совет!!!)"
    >>Шановний пан має рацію - саме керівництво спілки повинно було його сповістити про початок процедури банкрутства. І не на сайті, а письмово! Так спитайте у пана Сільчука, та пана Волги, чому вони не сповістили Вас про це у травні 2011 року - саме у цей час вони були керівниками кредитної спілки, згідно розпорядження Держфінпослуг. Мене, нажаль, ніхто з тимчасового керівництва спілки не спромігся письмово сповістити про початок процедури банкрутства - я отримав цю інформацію самостійно з сайту кредитної спілки. Також, пан помиляється, вказавши,що газета "Урядовий кур'єр" навіть у кіосках буває рідко. Ні, вона там ЗОВСІМ не буває, бо розповсюджується тільки за передплатою! А те, що оголошення про банкрутство публікується лише у цій газеті, скажить "дякую" виплеканим Вами і всіми нами народним депутатам, які нам таку свиню підклали. А 2300 чол. згадав не я, а шановна пані арбітражний керуючий процедурою санації-банкрутства М.Дечева. Її для того і призначив суд, щоб і вона сповістила вкладників про справу про банкрутство. А "чуби конкретних осіб" - це чуби позичальників, які зараз читають Ваші "ата-ату його" та радіють: "до нас Альфамен не добереться - він зараз у ролі Дон Кіхота б'ється з вітряними млинами, нам на потіху!". На відміну від Вас, я чекаю затвердження судом Реєстру вкладників, до якого я своєчасно подав суду заяву. Тому мені нема чого "кобенитися" - якщо спілку визнають банкрутом,то плакали мої гроши, нажаль.

<OlenkaOlga>: "Мне нет дела до Волги и временной администрации по той простой причине, что мой договор закончился за 2 года до введения временной администрации и следовательно деньги мне не возвратило старое руководство ПКО. Вклады перестали возвращать еще тогда, когда и о мировом кризисе еще ничего небыло слышно. И сколько бы не обеляли Азарова - вор он и есть вор. Он бесконечно выбирал деньги из ПКО на свои нужды и свой бизнес, потому что расчитывал, что эта финансовая пирамида еще долго будет приносить деньги.Все это говорит о том, что руководство ПКО (Азаров и остальные) финансово безграмотно (это в лучшем случае), или откровенно воры (это вероятнее всего). И меня не интересует, как вы это будете делать. Когда раздавали кредиты сомнительным организациям и людям, брали огромные вклады у таких людей как Тарпан - просчитывали, как будете возвращать кредиты и отдавать вклады, или надеялись на пресловутое авось. Когда закончился срок моего вклада и звонила в Одессу по поводу возврата моих денег, столько хамства и гадости я наслушалась от бывшего руководства (типа - Вас никто не заставлял нести нам деньги, ,,,отдадим когда будут, а может и вообще не отдадим, пропали же советские вклады, ха-ха-ха и остальное в том же духе). И после такого вы будете рассказывать мне о порядочности этих людей. Как брали деньги - пели соловьями, рассказывали о финансовой устойчивости ПКО, а как коснулось до дела - денег нет, ходите по должникам и сами выбивайте свои деньги. А вся эта шумиха вокруг Волги и временной администрации создается только для одной цели - отвлечь внимание от основных виновных в банкротстве ПКО (еще за долго до кризиса и введения временной администрации). Просто Азаров и его прихвостни немного не расчитали - вынимали из кассы деньги для своих нужд быстрее и больше, чем туда поступало. И правильно - нужно писать и требовать, чтобы Азарова привлекли к ответственности (экономические преступления, мошенничество). Воры должны получать по заслугам."
    >>Дивно, але пані Ольга забула золоті слова славнозвісного Остапа Бендера "порятунок потопаючого - справа рук самого потопаючого!". Чи ви все чекаєте, що хтось принесе вам ваші грошикі на тарілочці з блакитною облямівкою, поки Вас не буде цікавити, як вони це зроблять? Так, Вам старе керівництво спілки повинно було повернути гроши ще 2 роки тому назад. Не повернуло! А Ви все чекаєте і чекаєте. Рік, два, три, ...десять. Чекайте, чекайте -скоро і корито розіб'ється, да тільки золота рибка не припливе, якщо Ви сами себе не будете рятувати. А бажаєте згадувати і згадувати провини Азарова та його прихвоснів перед Вами дворічної давнини, та давайте сядемо рядком і поплачемо у жилетки один одному. Погоджуюсь з Вами, що злодії повинні отримувати по заслугам. Так зберить докази і факти вини конкретних злодіїв перед вами та законом і передайте їх правоохороним органам. Чого ж Ви мовчали ці два роки? Вже стільки перевірок проводилося стосовно Азарова та його прихвоснів, але нажаль ніяких злочинів виявлено не було. Та й життя свідчить, що коли керіництво кредитної спілки краде, то воно хутко зникає з грошима десь закордоном, а не існує на ринку 15 років.
    А Лепеха шустрий суддя - сам себе відвів від відповідальності. Грабован чи ГрОбован? Як назвеш корабль, так він і попливе.

15. Вверх #1815
    Новичок
    Доброго времени суток! Вот читаю и диву даюсь.... Вот найду я человека, взявшего кредит в ПКО... И что он мне скажет на моё "давай"????? И вообще, я думаю, он их должен отдать в ПКО, а ПКО соответственно мне... А где гарантия, что мне? И мне ли? И рядовому ли вкладчику? И вкладчику ли вообще?

16. Вверх #1816
    Посетитель

По умолчанию порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих!

Цитата Сообщение от gir555 Посмотреть сообщение
    Доброго времени суток! Вот читаю и диву даюсь.... Вот найду я человека, взявшего кредит в ПКО... И что он мне скажет на моё "давай"????? И вообще, я думаю, он их должен отдать в ПКО, а ПКО соответственно мне... А где гарантия, что мне? И мне ли? И рядовому ли вкладчику? И вкладчику ли вообще?
    Зберіть однодумців, об'єднайтеся у громадську організацію, за дуже невелику суму зареєструйте її за спрощеною процедурою у міськвиконкомі, візьміть у керівництва спілки відповідну довіреність і працюйте з боржниками спілки безпосередньо, за допомогою міліції, прокуратури, судів. Собі на радість, боржникам на злість.

17. Вверх #1817
    Новичок
    Цитата Сообщение от Daster276 Посмотреть сообщение
    Зберіть однодумців, об'єднайтеся у громадську організацію, за дуже невелику суму зареєструйте її за спрощеною процедурою у міськвиконкомі, візьміть у керівництва спілки відповідну довіреність і працюйте з боржниками спілки безпосередньо, за допомогою міліції, прокуратури, судів. Собі на радість, боржникам на злість.
    А вже є такий досвід? Яким чином знайти однодумців (мені здається це більшість пенсіонерів, які не користуються нетом)? Керівництво спілки, на скільки я зрозумів, лишилося лише в Одесі... Це в Одесу їхати за довіренністю, взявши з собою однодумців з Київської області? Яким чином я (ми) будемо мотивувати (спонукати) працювати в наших інтересах міліцію, прокуратуру, суд? Не я ж особисто певному боржнику (якщо я такого знайду і він визнає що боржник) давав кредит... Як я можу вимагати виплати його боргу мені? Він запросто може сказати, наприклад, що виплатив борг іншому вкладнику... Як це я зможу перевірити? І взагалі, на скільки я розумію, під час розгляду справи у господарському суді ніяких рухів фінансів бути не повинно...
    P.S. Я не відмазуюсь усілякими причинами... Просто не бачу конкретної послідовності роботи (немаю юридичної освіти). Підкажіть, будьте ласкаві!

18. Вверх #1818
    Новичок
    Как юридически грамотно оформить передачу денег заемщиком (человеком, взявшим кредит) кредитору (вкладчику), чтобы небыло вопросов от ПКО?

19. Вверх #1819
    Посетитель
    Цитата Сообщение от gir555 Посмотреть сообщение
    І взагалі, на скільки я розумію, під час розгляду справи у господарському суді ніяких рухів фінансів бути не повинно...
    P.S. Я не відмазуюсь усілякими причинами... Просто не бачу конкретної послідовності роботи (немаю юридичної освіти). Підкажіть, будьте ласкаві!
    Наскільки я знаю, судом накладено мораторій лише на задоволення вимог вкладників, але цей мораторій не забороняє наприклад, взаємозаліки на взаємовигідній основі між конкретними вкладниками та позичальниками. По-друге - не обов'язково їхати до Одеси, спілкуватися з керівництвом спілки можно через інтернет чи письмово. Таким же чином зареєстрована ініціативна група вкладників може від керівництва отримати відповідну довіреність, списки київскиї боржників, їх телефони і адреси. Мабуть серед потерпілих київських вкладників КС "ПКТ" є і юристи, які безкоштовно проконсультують ініціативну групу з юридичних питань, дадуть ділову пораду. Не ждіть, що за Вас для Вас це зробить хтось!

20. Вверх #1820
    Новичок
    Цитата Сообщение от Daster276 Посмотреть сообщение
    Наскільки я знаю, судом накладено мораторій лише на задоволення вимог вкладників, але цей мораторій не забороняє наприклад, взаємозаліки на взаємовигідній основі між конкретними вкладниками та позичальниками. По-друге - не обов'язково їхати до Одеси, спілкуватися з керівництвом спілки можно через інтернет чи письмово. Таким же чином зареєстрована ініціативна група вкладників може від керівництва отримати відповідну довіреність, списки київскиї боржників, їх телефони і адреси. Мабуть серед потерпілих київських вкладників КС "ПКТ" є і юристи, які безкоштовно проконсультують ініціативну групу з юридичних питань, дадуть ділову пораду. Не ждіть, що за Вас для Вас це зробить хтось!
    А Ви це вже робили? Успіх є?

Ответить в теме
Страница 91 из 124 ПерваяПервая ... 41 81 89 90 91 92 93 101 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права