|
ну мля, нет слов... как удачно те кто получил права админа, ждал пока ТЦК прокатятся на данной скорой, ну или ТЦК получили приказ от фсб сегодня взять эту скорую, так?
и вообще эта постанова фсб-шная, ипсо, там же видно что это актеры, куча камер с разных ракурсов, вон сколько роликов
В других странах цифры особо отличаться не будут
15,7% поляков готовы добровольно готовы вступить в армию в случае нападения России на их страну.
29% готовы стать волонтерами, 37,4% будут искать способ эвакуироваться (11,9% уедут за границу с семьей, а 25,5% — в безопасное место в Польшу). 15,7% выразили готовность уйти добровольцами в армию. Еще 22% не будут делать ничего, а 11,6% не определились, как будут вести себя.
---------- Сообщение добавлено 21.12.2023 в 22:53 ----------
✔️ До речі, щодо ухилянтів
Значна частина німців не стане добровільно захищати країну у разі війни. Про це свідчить опитування, проведене інститутом Forsa.
Із 84,4 млн осіб громадян Німеччини лише 17% заявили про готовність стати на захист держави, ще 19% "ймовірно" зробили б це.
При цьому частка тих, хто не готовий захищати країну зі зброєю в руках за жодних обставин , становить 40%, що майже вдвічі більше, ніж за результатами того ж таки опитування у травні 2022 року.
На ваші права, згідно Конституції, кацапам пох..
Ви, тварини місцеві, не бачили на що перетворюють кацапи населені пункти..
Жодне з вас, блядво уклоністьке, нічого за два роки війни нічого не бачили.
Ваші права повинні працювати під час мирного життя. У військовий стан, є обов’язки. Захищати.
Ви, блядво місцеве, що пропонує здатися, всім відоме.
---------- Сообщение добавлено 21.12.2023 в 19:42 ----------
Розповідайте, як ваші права знехтували, кацапи місцеві..
---------- Сообщение добавлено 21.12.2023 в 19:56 ----------
а де всі ці місцеві підараси, що скажуться на ТЦК?
---------- Сообщение добавлено 21.12.2023 в 20:06 ----------
Мені цікаво, де все оце блядво яке скаржиться на ТЦК?
Sina era est studio (с)
P-47 Thunderbolt
кацапам пох, державі пох... хм, а кому ж не пох - може керівництву ЗСУ? як виявляється там теж похуй як на людей так і на конституцію
зараз тільки одне не похуй це імідж/репутація морди-ліц тих хто "проебалі"... а що люди? а люди - це мясо, ресурс
ключеве слово... а ще повинні працювати обовязки держави
здали Київ ще в 19-ому, і більшості було похуй...
Рижий. я не лох (с) я не тряпка (с)
Це твій вибір у 19 році ..
Ти прямував щось згідно Конституції?
Заспокойся, Бро.. твій обов’язок захищати.
Ти два роки грів свої яйця. Слава ЗСУ..
Надійшов час , згідно Конституції …
Бульдог, а скажи, дорогий, чи такі, як ти працюють в ТЦК? Є там люди з бойовим досвідом?
Нам розповідали, що в ТЦК повинні бути воїни, що пройшли війну на передовій. Можливо з пораненнями, чи по часу служби такі, що потребують відпочинку від цієї передової.
А що ми бачимо? У відосиках молоді, чистенькі, без грязюки окопної під нігтями "мажорики" в пікселі вп'ятьох сунуть в швидку, куплену за пожертви, якогось бідосю.
Ти реально вважаєш, що так повинно бути? Ця швидка не на передовій важливіша, а тут, ганятись за менеджером - ухилянтом? І ті козаки в пікселі також?
А давайте я Вам пожалуюсь, своеобразно.
То что я старуха не на фронте, это же ничего?
Пожалуюсь на план, который предусматривал сдачу территории вместе с людьми, чтобы закрепиться в городах, и уже только там оказать сопротивление. А не встречать врага на границе с оружием в руках. Принести в жертву много тысяч мирных людей так, чтобы эта жертва прозвучала на весь мир .. и пох, что эти люди могли остаться в живых.
И я не знаю, какие еще планы у тех людей в рукаве..
и что, на самом деле, они задумали, в чем их корысть.
Как Вы и Ваши товарищи оценивают этот план, и что думают о следующих возможных планах ?
---------- Сообщение добавлено 22.12.2023 в 08:56 ----------
на чолi с командою головнокомандуючого
Навіщо ви мене запитуєте ?
Більшість, які переведені до ТЦК, це чоловіки з бойовим досвідом. я ніколи не працював в ТЦК, і не працюватимо.
Вони виконують свій обов’язок.
Послухайте, кожен уклоніст, якого притягують до відповідальності швидко стає неспроможним.. відосики, швидка.
---------- Сообщение добавлено 22.12.2023 в 07:03 ----------
Навіщо жалкуватися мені?
Вас ніхто не мріє бачити на фронті. Для цього є чоловіки.
стосовно плану. Це ваше особисте бачення.
але якщо не відновлювати ротацію, поповнювати особовий склад за мобілізаційними розпорядженнями, завтра в вашіх оселях будут кацапи..
Їм глибоко пох на ваші конституційні права.
Sina era est studio (с)
P-47 Thunderbolt
А вячеслав дэ уже выкладывал фото из окопа, или просто страстно желает чтобы там оказался другой мусчина, а у него лапки?
Социальные закладки