| ||
Тема: Армия. Военкомат
ну мля, нет слов... как удачно те кто получил права админа, ждал пока ТЦК прокатятся на данной скорой, ну или ТЦК получили приказ от фсб сегодня взять эту скорую, так?
и вообще эта постанова фсб-шная, ипсо, там же видно что это актеры, куча камер с разных ракурсов, вон сколько роликов
В других странах цифры особо отличаться не будут
15,7% поляков готовы добровольно готовы вступить в армию в случае нападения России на их страну.
29% готовы стать волонтерами, 37,4% будут искать способ эвакуироваться (11,9% уедут за границу с семьей, а 25,5% — в безопасное место в Польшу). 15,7% выразили готовность уйти добровольцами в армию. Еще 22% не будут делать ничего, а 11,6% не определились, как будут вести себя.
---------- Сообщение добавлено 21.12.2023 в 22:53 ----------
✔️ До речі, щодо ухилянтів
Значна частина німців не стане добровільно захищати країну у разі війни. Про це свідчить опитування, проведене інститутом Forsa.
Із 84,4 млн осіб громадян Німеччини лише 17% заявили про готовність стати на захист держави, ще 19% "ймовірно" зробили б це.
При цьому частка тих, хто не готовий захищати країну зі зброєю в руках за жодних обставин , становить 40%, що майже вдвічі більше, ніж за результатами того ж таки опитування у травні 2022 року.
На ваші права, згідно Конституції, кацапам пох..
Ви, тварини місцеві, не бачили на що перетворюють кацапи населені пункти..
Жодне з вас, блядво уклоністьке, нічого за два роки війни нічого не бачили.
Ваші права повинні працювати під час мирного життя. У військовий стан, є обов’язки. Захищати.
Ви, блядво місцеве, що пропонує здатися, всім відоме.
---------- Сообщение добавлено 21.12.2023 в 19:42 ----------
Розповідайте, як ваші права знехтували, кацапи місцеві..
---------- Сообщение добавлено 21.12.2023 в 19:56 ----------
а де всі ці місцеві підараси, що скажуться на ТЦК?
---------- Сообщение добавлено 21.12.2023 в 20:06 ----------
Мені цікаво, де все оце блядво яке скаржиться на ТЦК?
Sina era est studio (с)
P-47 Thunderbolt
кацапам пох, державі пох... хм, а кому ж не пох - може керівництву ЗСУ? як виявляється там теж похуй як на людей так і на конституцію
зараз тільки одне не похуй це імідж/репутація морди-ліц тих хто "проебалі"... а що люди? а люди - це мясо, ресурс
ключеве слово... а ще повинні працювати обовязки держави
здали Київ ще в 19-ому, і більшості було похуй...
Рижий. я не лох (с) я не тряпка (с)
Це твій вибір у 19 році ..
Ти прямував щось згідно Конституції?
Заспокойся, Бро.. твій обов’язок захищати.
Ти два роки грів свої яйця. Слава ЗСУ..
Надійшов час , згідно Конституції …
Бульдог, а скажи, дорогий, чи такі, як ти працюють в ТЦК? Є там люди з бойовим досвідом?
Нам розповідали, що в ТЦК повинні бути воїни, що пройшли війну на передовій. Можливо з пораненнями, чи по часу служби такі, що потребують відпочинку від цієї передової.
А що ми бачимо? У відосиках молоді, чистенькі, без грязюки окопної під нігтями "мажорики" в пікселі вп'ятьох сунуть в швидку, куплену за пожертви, якогось бідосю.
Ти реально вважаєш, що так повинно бути? Ця швидка не на передовій важливіша, а тут, ганятись за менеджером - ухилянтом? І ті козаки в пікселі також?
А давайте я Вам пожалуюсь, своеобразно.
То что я старуха не на фронте, это же ничего?
Пожалуюсь на план, который предусматривал сдачу территории вместе с людьми, чтобы закрепиться в городах, и уже только там оказать сопротивление. А не встречать врага на границе с оружием в руках. Принести в жертву много тысяч мирных людей так, чтобы эта жертва прозвучала на весь мир .. и пох, что эти люди могли остаться в живых.
И я не знаю, какие еще планы у тех людей в рукаве..
и что, на самом деле, они задумали, в чем их корысть.
Как Вы и Ваши товарищи оценивают этот план, и что думают о следующих возможных планах ?
---------- Сообщение добавлено 22.12.2023 в 08:56 ----------
на чолi с командою головнокомандуючого
Навіщо ви мене запитуєте ?
Більшість, які переведені до ТЦК, це чоловіки з бойовим досвідом. я ніколи не працював в ТЦК, і не працюватимо.
Вони виконують свій обов’язок.
Послухайте, кожен уклоніст, якого притягують до відповідальності швидко стає неспроможним.. відосики, швидка.
---------- Сообщение добавлено 22.12.2023 в 07:03 ----------
Навіщо жалкуватися мені?
Вас ніхто не мріє бачити на фронті. Для цього є чоловіки.
стосовно плану. Це ваше особисте бачення.
але якщо не відновлювати ротацію, поповнювати особовий склад за мобілізаційними розпорядженнями, завтра в вашіх оселях будут кацапи..
Їм глибоко пох на ваші конституційні права.
Sina era est studio (с)
P-47 Thunderbolt
А вячеслав дэ уже выкладывал фото из окопа, или просто страстно желает чтобы там оказался другой мусчина, а у него лапки?
Социальные закладки