|
Крім того, до ОПОРИ зверталися абітурієнти та їх батьки щодо вимагання коштів з боку членів приймальних комісій у визначених сумах (від 4000 до 8000 грн.), які потрібно було переказати на рахунок ВНЗ у вигляді благодійного внеску. В разі відмови, батьки були повідомлені про те, що їх діти матимуть проблеми з зарахуванням, або під час першої зимової сесії. ОПОРА повідомила про ці факти приймальні комісії відповідних ВНЗ і слідкує за долею абітурієнтів.
http://svizhe.info/content/opora-zvitue-pro-robotu.html
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Слышала в новостях эта опора вещала что-то подобное. Что это за организация такая? Насколько достоверна инфа, которую они предоставляют? Я, например, не знаю и особого доверия к ним не испытываю. Про проблемы во время зимней сессии вообще ерунда какая-то. Поступление здесь каким боком? В общем, подозрительная эта ОПОРА.
Well, show me the way
To the next whiskey bar...
По сабжу.
Людина яка зневажає народ і ображає його, не має права займати такий пост в державі. Це саме головне, бо все інше походить з цього відношення.
ЗІ Із задоволенням плюнув би йому в фашистську пику.
От така {censored}, малята...
Та проста логіка. Повідомила комісії про що їй повідомили батьки.
Комісії або спростовують або підтверджують. Превентивний захід. Принаймні, як я чув по радіо Ера, одна з додзвонювачок із Запоріжжя підтвердила, що як тільки підняли галас, гроші почали вертати.
Також форми скарг вони виклали у себе на сайт одним архівом "ЗРАЗКИ СКАРГ НА НЕПРАВОМІРНІ ДІЇ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ".
Батьки телефонували на гарячу лінію. Повідомляли. Далі батькам радили оформляти письмові скарги.
Интересно, то есть родители дали взятку, а потом им её вернули? Потому что ОПОРА подняла шум? А что ж не привлекли правоохранительные органы? Очень странная история. На правду мало похожа.
Правильно, так его, русофоба Вакарчука!По сабжу.
Людина яка зневажає народ і ображає його, не має права займати такий пост в державі. Це саме головне, бо все інше походить з цього відношення.
ЗІ Із задоволенням плюнув би йому в фашистську пику.
Well, show me the way
To the next whiskey bar...
Хто сказав що хабар ?) Це ваші догадки.
Вже 3 роки підряд, на ері з травня по липень починається сезон обговорення ЗНО. Запрошують депутатів, експертів ... особливо частий гість Станіслав Ніколаєнко. І безумовно велика кількість додзвонювачів з областей.
Ситуацію в Запоріжжі описали, як таку коли вже були списки тих кого зарахували. Але батьків видзвонювали з комісій і просили здійснити благодійний внесок, як завершальний етап вступу.
Дивує відношення людей до неучів, делітантів, псевдовчених і по сумісництву українофобів.
Невже важко почитати про цю людину і зрозуміти кому довірили Міністерство освіти і науки України і головне з якою метою.
Державою керують люди з відсутністю будь якої освіти а вони з піною біля рота їх вихваляють. А потом дивуються чому з магазинів зникла гречка а ціни підвищуються щодня.
В поисках диссертаций Дмитрия Табачника. КОПИЯ ДОКУМЕНТА
http://www.newportal.com.ua/informer/permanent/3/aa/ec4/a5fa/9e8f04/18bac69c/3f44f516/entry/
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Социальные закладки