|
Меня не надо цитировать, я не Матвийчук с 8000 добрых дел...))) Достаточно было понять смысл диалога и потом к нему подкпючаться прикрывая слив Жженого и переводя смысл беседы в другую плоскость.. Порт не был подразделением ЧМП, по новому закону порту принадлежит только акватория, город с этого ничего не получит. С чем не согласен, мальчик-логик?
Ваше не умение вести диалог поражает. Мало того, что Вы отвечая мне почему-то решил рассказать про ТС и подразделение порта, как части ЧМП или наоборот, так Вы еще активно на свои же домыслы сами и отвечаете. Еще раз задаю вопрос, на который хотел бы услышать вразумительный ответ. Я говорил про ТС, про принадлежность порта к подразделению ЧМП? Ну и да..еще раз прочитайте мой первый пост и на что я обратил внимание, когда прочитаете и осознаете написанное вот тогда и продолжим разговор
неплохо сказаноИ все таки рыги дебилы.
Дают возможность людям сплотиться, отточить общение и взаимодействие, освоить твиттер и фейсбук. Все перед 2015.
И ради чего? Двух денежных мешков, которые даже не в ПР та и не особо надо в ВР?
Немного модифицировав известный анекдот :
Quote:
Поймали как-то туземцы члена ПР, американца и француза и предлагают им:
- или 1000$ отвесте или съешьте пуд соли или мы вас всем племенем тумба-юмба.
Американец сразу:- Так, вот вам 1000$ бакситов и отпустите меня. Отпустили.
Француз:- 1000$ у меня нет , а пуд сели я не съем , е*ите.
Подошла очередь члена ПР.
Он:- Так я буду їсти сіль. Їв їв.
- Ні не можу, давайте тумба- юмба. Через п "ять хвилин:- ой-ой ні-ні давайте ліпше сіль.
Ще через п "ять хвилин:- та ні не можу я цю сіль їсти , давайте вже знову тумба-юмба.
Ой ні -ні. Жєводєри. Та нате ваши 1000$ та видчепиться.
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
пиндец(
"неправильно" внесли...
Пилипишин Віктор Петрович, самовисування 28.06 22 520
Левченко Юрій Володимирович, по "Свобода" 27.42 22 003
шо ж тогда эти нелюди в Донецке вытворяли?!
Развеселили... представила как Яценюк и Тягнибок вместе с Кличко поднимают сельское ъозяйство .Иллюзиии надо стряхнуть это правильно , надо всем отказаться от иллюзий о возможности дальнейшего совместного пребывания в одном государстве таких разных Украин. Пора повторить операцию" Висла" - настоящие украинцы едут в одну сторону, все остальные в другую. У вас тогда будет сразу четыре президента - Юля, Олежек, Сеня и Виталик - выбирайте любого.
Міліція: вісьмом членам ОВК №223 погрожують невідомі прихильники «Свободи»
Відділ зв’язків із громадськістю ГУ МВС у Києві повідомив, що заступник голови комісії Анастасія Примак звернулася до міліції з заявою, що, коли їй не давали вийти з приміщення.
Їй поставили підніжку і сильно штовхнули у спину; за її словами, вона при цьому випадково зачепила руками по обличчю одного з учасників протистояння.
Крім того, київська міліція повідомила, що до неї звернулися вісім членів комісії та її голова. Вони заявили про погрози їхньому життю й життю їхніх родин, які, за їхніми словами, висловлювали невідомі, що називалися прихильниками «Свободи».
«Свобода» заявляє, що ОВК хоче зіпсувати бюлетені за її кандидата. Її представники повідомляють, що до ОВК автобусами прибувають міцні хлопці, щоб залякати членів комісії на користь їхнього суперника. Пилипишин, зі свого боку, звинувачує «Свободу» в тискові на комісію.
Як повідомлялось, пізно ввечері в окружком прибув лідер «Свободи» Олег Тягнибок, який висловив упевненість у тому, що перемогу його представника Юрія Левченка вдасться відстояти.
«Якщо нам вдасться вистояти тут, ми маємо шанс побудувати правову державу... Народ прокинувся, купа дзвінків, листів. Вся Україна, весь світ дивиться за цим округом», - сказав він.
Раніше в приміщенні ОВК №223 відбулися сутички. Під час останньої свободівці виштовхали з приміщення окружкому скандально відомого соратника Леоніда Черновецького – Дениса Комарницького.
Також сутички відбулися під будівлею ОВК. За словами працівників міліції, до будівлі підійшла група людей, які почали конфліктувати зі «свободівцями». Бійці «Беркуту» вишикувалися кордоном і розділили їх.
Нагадаємо, 31 жовтня заступник голови ЦВК Андрій Магера не виключив дострокового припинення повноважень двох окружних виборчих комісій (ОВК) № 223 (Київ, Шевченківський район) і № 211 (Київ, Голосіївський район) в разі продовження блокування роботи зі встановлення результатів виборів
Интересно,кого милиция защищает: ОВК от насилия cволОты или сволОту от "группы людей"?
Бойся равнодушных
Социальные закладки