|
К повышению дисциплины участников дорожного движения и уменьшению ДТП
К увеличению размеров взяток и беспределу ГАИ
К продолжению беспредела на дорогах, но уже избранными
К уменьшению пробок на дорогах
К негодованию участников дорожного движения и отмене усиления ответственности
Все просто , те кошельки которые ездят по дорогам как плевали, так и будут плевать на гаи и их правила, а вот простых водителей будут дрючить...
Тут кстати не писали об этом. Не все знают, что "особую пикантность закону придает ст. 7, предусматривающая исключение из закона «О пчеловодстве» ч. 2 ст. 16. Выяснилось, что в ней шла речь о содействии органами ГАИ в «беспрепятственной перевозке пасек»."
ссылка
У меня вопрос. Как можно поднять штрафы за нарушения ПДД, не подняв уровень минимальной зарплаты?
Молчя
Кой кому поднимутГаишникам поднимут зарплаты до 4 тысяч гривен
у меня описание барьера есть
я имел в виду не общую погрешность, а погрешность непосредственно измерения
------------------------
ГАИ: Мы соберем штрафов на 2 миллиарда
Как передает корреспондент УНИАН, об этом заявил сегодня на пресс-конференции в УНИАН Начальник Департамента Государственной автомобильной инспекции Министерства внутренних дел Украины Сергей КОЛОМИЕЦ, комментируя, в частности, перспективы вступления в действие принятого 24 сентября Верховной Радой Закона “О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины по совершенствованию регулирования отношений в сфере обеспечения безопасности дорожного движения”.
“Применение в полной мере нового штрафного законодательства за нарушение безопасности дорожного движения уже в следующем году может принести в бюджет около 2 млрд. гривен”, - отметил С.КОЛОМИЕЦ.
------------------------
все понятно?
цель закона - пополнение бюджета!
третий справа - С.КОЛОМИЕЦ
http://durdom.in.ua/site/bulletin/id/416.phtml
Але облишмо пусті розмови про юридичне оформлення коаліції і помилуймося її фактичною результативною роботою. Прийняла Верховна Рада нові «Правила дорожнього руху». Ну що ж, я вас вітаю! Всіх. Бо це нас всіх торкнеться. Хороша ідея була реалізована звичним для наших державних мужів булгаковським методом «лікувати подібне подібним». Логічно поміркувавши, що на дорогах відбувається те, що можна охарактеризувати влучним словом «жопа», вирішили створити для всіх учасників дорожнього руху «жопу» законодавчу у вигляді нових ПДР. За планом нашої влади «жопа» на дорогах має зіткнутися з «жопою» в законодавстві та взаємно побороти одна одну. Теорія прекрасна, як нові розміри штрафів, збільшені більш ніж у десять разів. Відтепер за розмови по мобільному за кермом ви заплатите 500 гривень штрафу, за не пристебнутий пасок – приблизно 200, за перевищення швидкості від 500 до 700 гривень, за водіння у нетверезому стані – до трьох з половиною тисяч.
Я за наведення ладу на дорогах але я знаю, що наше ДАІ – ці суворі люди зі смугастими паличками в натруджених руках – є великими шанувальниками інтимної лірики Лесі Українки. Звичайно, вони поважають і Тараса Шевченка але реально – це найпослідовніші прихильники Григорія Савича Сковороди. Філософи. Люди з шляхетним хобі – боністи та нумізмати. Люди безмежно щасливі, бо мають прекрасну нагоду колекціонувати грошові знаки без відриву від місця праці. Я думаю, в нових умовах, швидко пройде заміна приватного автопарку співробітників ДАІ усіх ланок і значно покращиться якість їх нього життя. Ось вона – не показна, а справжня турбота про працівників ДАІ! Якщо б депутати потурбувались ще і про безпеку на дорогах, то очевидно, що вони могли б організувати кілька слідчих комісій з приводу бездіяльності правоохоронних органів чи навмисного прикриття фігурантів резонансних ДТП – Петросяна, Нефедовича, Каліновського та багато-багато інших. Поцікавились би роботою прокуратури на цей предмет. Але парламент не може розпорошуватись на дрібниці, він повинен хоч комусь зробити добре. От і зробили.
Я не вірю, що у ясновельможних представників законодавчої влади, у відповідних представників влади виконавчої, нема розуміння того простого факту, що поки в Україні президент Франклін має більше влади ніж президент Ющенко, поки Леся Українка вирішує більше проблем, ніж Юлія Тимошенко – нові правила працюватимуть тільки і виключно як посібник Наполеона Хілла для працівників ДАІ «Думай і багатій». Жорсткі покарання водіїв за порушення, при повній відсутності контролю за ДАІ та навіть спроб його реформувати і очистити – це шлях до того, що вбивці на дорогих автах ще легше зможуть відкупитись, а решта водіїв просто оплатять черговий «Каєн» якого небудь Кожі. До речі, я розумію чому Кожа хоче повернутися до лав «Кобри». Чи як там вона зараз називається? Бо тоді, за два дні роботи, він зможе стати тим, хто не тільки пошле Яценюка подалі, а й прийшовши до Верховної Ради просто наб'є пику тому, хто замість того, щоб чемно сходити туди, куди його послав офіцер ДАІ сам відправив офіцера! Резюмую – нові правила кажуть: «Хочеш кататися – умій і грошики возить!» Куди? А МРЕВ його знає…
Хм...каким образом собираются изымать для реализации авто которым управляют по доверенности?Но если человек все же не понял, что ездить в нетрезвом виде опасно для него и его кошелька, и был задержан в третий раз, то здесь уже безоговорочно изымаются права сроком на десять лет. При этом происходит изымание его автомобиля, который впоследствии оценивается экспертами и продается. Сумму, в которую было оценено транспортное средство, должны вернуть его владельцу
у меня нет тонировки. только слухи что вроде как не любят они "блестящую"... в стране полно кто ездит с темной но "глухой"
Социальные закладки