Бардак в СТРАНЕ!!! :twisted:
|
mamay,До речі, бачила "Нашеукраїнський" стяг з надписом Одеса та Теплодар...Прапор міста Одеси на Хрещатику 22 листопада 2005р.
Навіть найкращі стають згодом катами
"Отпраздновал" в полевых условиях. Высказываю мнение только по отрывкам новостных ТВ: тоска...
Уж не знаю, что и кто ожидал от этого майданирования, но не думаю, что кто-то из праздновавших получил новый положительный заряд от всего этого действа...
Hermann, Indeets, спасибо, хоть наивной дурочкой не назвали, а то я б совсем обиделась.
Хорошо, если вам так не нравится, то "чуши" нести больше не буду.
Вообще ничего не буду!
Я також бачив :)Сообщение от Iрися
mamay,Та, ні - тут треба розділяти інше - з вашої точки зору, вирогідно, ті хто проти режиму Ющенка усі або "кляті москалі", або "підкуплені", або не існуюсть... :lol:Тут треба розділити дві позиції.
Команда може залучати до мітингів людей у разі якщо у неї немає реального електорату, підтримки. Приклад тому Ківалов.
Якщо ж у команди е реальна підтримка у суспільстві то залучати людей до участі в мітингах як мінімум невиправдано! Більш того у цьому немає ніякого сенсу.
Чи то ви не чули останніх новин, за якими справжнім переможцем у другому турі і, відповідно до чинного законодавства, законно обраним президентом був Янукович? Навіть у ПАСЄ визнали, що навмисно приховали тоді правду - бо їм був вигідний саме Ющенко на чолі нашої держави.
Та й взагалі про що говорити, коли "російські гроші" ніхто ніколи не бачив, а "їхньоукраїнських" ще, схоже, не на одне свято вистачить... :lol:
Indeets,Едва ли можно говорить о конкретике - речь шла о том, что платили вообще. Вы же "наехали" на Солнышко!!, не "не соглашаясь" с "полевыми командирами", а вполне определенно третируя человека, давя на то, что "знакомые" в доказательную базу не катят, ну, и, пожалуй, на юный возраст. На том, похоже, ваши аргументы кончаются... :lol: Или я не прав?Это Вас повело куда-то ! Мы тут говорим насчёт платили или не платили всем желающим, а Вы про каких-то "полевых командиров" ... с этим-то как раз никто и не спорит
Ну, могу лишь посоветовать хоть иногда переключать ТВ с 5-го канала на другие - поверьте, узнаете много нового и интересного... :lol: Кстати, от слова "чет" - тут возмущались русским языком на укр. форуме, а у вас, похоже, и с ним--то не очень (очень надеюсь, что я не прав, и это у вас была оЧеПЯтка)... :lol:Ведомости и план по валу не показывали ? Незачот ....
Истина всегда естественна, но не всегда очевидна...
Знаете, мне Ющенко стало жалко. Он такой убогий был на трибуне: руки трясутся, читает с бумажки, несет околесицу... По человечески жалко стало. Ему лечиться надо, а не страной руководить. Что касается народа на Майдане - он был завезен с регионов, около 100 автобусов, несколько десятков поездов. Надо же было создать некую массовость. Не знаю, подтянулись ли киевляне, судя по всему немного - холодно, да и цели никакой.
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Проффесионал, Пиар-акция, не хуже остальных. Если бы я был политтехнологом НСНУ, я бы настаивал на необходимости такой акции.
Кому тут в телевизор?
Проффесионал,Ось тут вже ти несеш ахінею. Киян було ДУЖЕ багато.Не знаю, подтянулись ли киевляне, судя по всему немного - холодно, да и цели никакой.
Щодо "завезення", то офіційно приїхало 78 автобусів та 21 потяг з бажаючими побувати на Майдані цього року. І не виконували вони ніяких замовлень.
Можна заплатити, щоб люди прийшли/приїхали, можна навіть змусити якісь там кричалки викрикувати, але НІЩО не змусить людину співати гімн України. А 22-го натовп перекрикував Пономарьова.
Насправді, у Вас, шановний, якісь неправильні уявлення про людей, які прийшли і тоді на Майдан, і зараз. Люди прийшли за себе, а не в підтримку когось, бо це було другорядним. Я у вівторок чула багато критики і на адресу нинішнього керівництва держави, і на адресу їх оточення. Немає у людей ілюзій. Але я не чула, щоб хтось жалкував про те, що рік тому вийшов на Майдан.
Ви цього не можете зрозуміти, тому й перекидуєте це своє нерозуміння на ненависть до "помаранчевих".
Iрися, Вы извините, но не вижу логики в действиях. Если собирались сейчас "для себя" - на кой было устраивать все это толк-шоу? Ну устроили-бы в самом крайнем случае концерт, да и то, это я так уже, бросаюсь в крайность... Если собирались не для поддержки кого-то - то для чего было перебивать выступление президента страны, какой-бы он ни был и как-бы к нему не относились, скандированиями другого )скажем так) имени? То что я урывками увидел из репортажей оранжевеет "Ющенко - Так!". Это тоже второстепенно?
А интересно, такой вопрос: что, настолько изменилось настроение людей на майдане, что флаги Януковича уже рвали вместо того, чтобы зацеловывать и обогревать? Вы наверняка с людьми об этом говорили. Не расскажите?
cape, організовували ж не люди з Майдану...
А політикам потрібно було шоу, вони його і влаштували...
Тому що багато було там сил, зокрема Юліни як Юля вельми неадекватні...Если собирались не для поддержки кого-то - то для чего было перебивать выступление президента страны, какой-бы он ни был и как-бы к нему не относились, скандированиями другого )скажем так) имени?
Не бачила жодного флага Януковича...настолько изменилось настроение людей на майдане, что флаги Януковича уже рвали вместо того, чтобы зацеловывать и обогревать?
А натрій людей мені сподобався... Такий позитивний, з гумором...
Iрися, расписаться в собственной глупости всегда стыдно.Але я не чула, щоб хтось жалкував про те, що рік тому вийшов на Майдан.
Это на них написано было: КИЕВЛЯНИН? Или как ты определила это "ДУЖЕ"?Ось тут вже ти несеш ахінею. Киян було ДУЖЕ багато.
ну мне он тоже нравится, я тоже пою иногда. И что?але НІЩО не змусить людину співати гімн України. А 22-го натовп перекрикував Пономарьова.
Ты это серьезно? Т.е человек бросит работу, запишется в какие-то списки чтобы приехать померзнуть не имея никаких целей??? Вообще никаких?то офіційно приїхало 78 автобусів та 21 потяг з бажаючими побувати на Майдані цього року. І не виконували вони ніяких замовлень.
Проффесионал,Чому ж дурість?! Я це дурістю не вважаю...расписаться в собственной глупости всегда стыдно
Чи краще бути страусами?!
Киян легко визначити за напрямком слідування. Зі спального района/на спальний район навряд буде їхати людина, яку привезли. До того ж, це легко визначається з розмов. Люди в розмові завжди якось згадують де працюють, живуть тощо.Это на них написано было: КИЕВЛЯНИН? Или как ты определила это "ДУЖЕ"?
Дуже це коли будь-які станції метро забиті як в напрямку майдану, так і з...
Ну навряд би Ви співали гімн країни, яку не вважаєте Батьківщиною... :wink:ну мне он тоже нравится, я тоже пою иногда. И что?
Тобто як ніяких?!Ты это серьезно? Т.е человек бросит работу, запишется в какие-то списки чтобы приехать померзнуть не имея никаких целей??? Вообще никаких?
Люди просто поїхали, щоб повернути відчуття минулого року, відчуття майдану (нажаль далеко не все було так, як минулого року). Так чи інакше, ці люди приїхали святкувати День Свободи, а не день Ющенка...
Вам цього не зрозуміти, навіть не намагайтеся...
Iрися, это клиника, это не лечится!Люди просто поїхали, щоб повернути відчуття минулого року, відчуття майдану (нажаль далеко не все було так, як минулого року). Так чи інакше, ці люди приїхали святкувати День Свободи, а не день Ющенка...
Iрися, КАКОЙ СВОБОДЫ???? ЧЕМ стало свободнее?! Или ее что, не было - свободы, раньше??? Я бы точно также свободен как и сейчас. О свободе могут говорить разве что урки, которых амнистировал Ющенко.
Этот триндежь, о свободе, оранжевые непрерывно повторяют, потому как больше крыть нечем. Мол, что дала оранжевая революция? Как же!!! мы же свободнее стали, оковы сбросили!!! Бред сивой кобылы.
Iрися, я иногда и "Марсельезу" пою. Так что?Ну навряд би Ви співали гімн країни, яку не вважаєте Батьківщиною...
Проффесионал,Ну я ж просила Вас не намагатися зрозуміти... ну не дано Вам це. :twisted:это клиника, это не лечится!
Як може зрозуміти людина, для якої все продається й купується, що хтось просто так вийшов на майдан мерзнути заради якоїсь там свободи.
Я наприклад пишаюсь минулорічним майднаом, бо український народ врешті решт перестав бути страусом у якого хата з краю.
Я насправді була переконана, що ніхто б не став протестувати проти якихось там фальсифікацій. Ну попротестували б кілька тисяч прихильників Ющенка і на тому все б закінчилось. Але люди нарешті сказали "ми не лохи" і вийшли на майдан.
Я наприклад не підтримувала і не підтримую Ющенка, але я минулого року ходила на всі мітинги й на Думській площі, й на проспекті Шевченка.
Чому?! Не буду пояснювати, Вам цього не зрозуміти. так само як не зрозуміти чому і цього року люди зібрались на майдані.
Iрися, отчего же - я прекрасно понимаю почему. Там даже расценки кто то приводил, сколько в час платили.так само як не зрозуміти чому і цього року люди зібрались на майдані.
Iрися, пойми одно: во вторник основная толпа стояла и зарабатывала деньги. Ведь это факт и его никто не скрывает. Наоборот - открыто говорят: да, платили за участие в массовом митинге. Потом, конечно, любопытствующие подтянулись...
А сейчас народ что то решать стал? Его, народа, мнение кто то спрашивает?бо український народ врешті решт перестав бути страусом у якого хата з краю.
Проффесионал,Якщо для Вас це факт, розмову закінчено.пойми одно: во вторник основная толпа стояла и зарабатывала деньги. Ведь это факт и его никто не скрывает.
Iрися, ты отрицаешь очевидные обнародованные факты?! Ню-ню...заигралась однако.
Проффесионал,Оприлюдені КИМ?!ты отрицаешь очевидные обнародованные факты?!
Социальные закладки