Iрися, думай что пишешь. Сравнение неуместно вообще!
Откуда ты, Iрися, вообще знаешь, кто ты по национальности? Из советского паспорта твоих родителей?
|
Знаю і розмовляю
Знаю, але не розмовляю
Знаю, але розмовляю, коли це необхідно
Погано знаю, тому не використовую
Погано знаю, але хочу знати краще
Погано знаю, але знати краще не потрібно
Не знаю, але хочу вивчити
Не знаю і не хочу знати
Яка українська мова?! Немає такої!!!
А что спрашивают?!
Iрися, думай что пишешь. Сравнение неуместно вообще!
Откуда ты, Iрися, вообще знаешь, кто ты по национальности? Из советского паспорта твоих родителей?
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Она спинным мозгом чувствует![]()
Родной язык - тот, на котором человек думает.
asp116, рідна мова у людина та яку він вважає рідною.
мольфар, и ты согласее с Ирысей, что если украинец считает родным русский язык - то он в корне не прав?!
Проффесионал, це не стільки моя думка, скільки я згідна з етнологами.
До того ж, бути українцем і громадянином України - поняття не тотожні...
Навіть найкращі стають згодом катами
Iрися, так так, подробнее. Что значит "быть украинцем"?бути українцем і громадянином України - поняття не тотожні...
Проффесионал, Ви того не зрозумієте, у Вас нема національності... :twisted:
Iрися, ну так и у тебя ее нет. Я задавал вопрос: откуда тебе известна твоя национальность? бабушка расказывала или в советском паспорте своих родителей вычитала?
Iрися, считаю убогим человека, который гордится своей национальностью. Именно национальностью. Подчеркиваю. Мол МЫ - УКРАИНЦЫ!!! Или МЫ - ЕВРЕИ!!! Или МЫ- РУССКИЕ!!! Столько лет боролись за отмену национального признака в документах... Да ни в одной стране нигде не пишут, кто ты по национальности. И только у нас некоторые кичатся тем, что имеют какую то определенную национальность.
Проффесионал, чому у француза не питають чому він француз, в японця - чому японець, в шотландця - чому шотландець.
Лише ствердження - я УКРАЇНЕЦЬ так дивує народ.
Бо це моя країна, це моя мова, це моя культура. Мені не все подобається, але воно моє.
Мені не потрібні батьки для того, щоб це знати. Так каже мені моє серце.
"Можна все на світі, вибирати сину.
Вибрати не можна тільки Батьківщину"
А чому Ви свою маму любите?! Бо в свідоцтві про народження написано, що вонаВаша мати?!
Проффесионал, а ви колись бачили француза який вважає своєю рідною мовою чукотську?
Як на мене все дуже просто: якщо людина втратила мову батьків, вона не може називати себе українцем, але бути громадянином України вона може залишатися (якщо хоче).
Проффесионал, мова не про те, що хтось пишається чи ні. Якщо я кажу, що українка, то це ж не значить, що я така пихата кажу: от моя нація найкраща, Ви решта - фуфло...
Я українка. Це факт. І я не збираюсь того приховувати.
Это абзац! Без комментариев.Мені не потрібні батьки для того, щоб це знати. Так каже мені моє серце.
мольфар, у меня работает француз, для которого родной язык - русский. Знаю оного негра, который родным считает руский. И что?Проффесионал, а ви колись бачили француза який вважає своєю рідною мовою чукотську?
А какого его выпячивать? Ну украинка, и что дальше?Я українка. Це факт. І я не збираюсь того приховувати.
Проффесионал,А як Ви докажете, що Ви одесит?! Ви мені щось інше як аргумент наводили?!Это абзац! Без комментариев.Знов ж таки, це проблема самоідентифікації. Людина, яка чітко усвідомлює свою національність не буде французом з рідною російською мовою.у меня работает француз, для которого родной язык - русский. Знаю оного негра, который родным считает руский. И что?
А де я це "випячую"?! Ви ж на кожному кроці кажете, що одесит... Ну і далі шо?!А какого его выпячивать? Ну украинка, и что дальше?
Вот это я называю национализм. Если он блин родился в Одессе и знал с детства русский язык, то КАКОГО ЧЕРТА он будет считать родным французский???Людина, яка чітко усвідомлює свою національність не буде французом з рідною російською мовою.
В теме о патриотизме только я говорил про то, что я патриот Одессы. А ты, Iрися, непрестанно выпячиваешь свою национальность, как нечто большее, чем просто национальность.А де я це "випячую"?! Ви ж на кожному кроці кажете, що одесит... Ну і далі шо?!
Проффесионал, а якщо для нього російська мова рідна, то якого біса хтось його вважає французом?
Проффесионал,а звідки він взяв, шо він француз?!Если он блин родился в Одессе и знал с детства русский язык, то КАКОГО ЧЕРТА он будет считать родным французский???
Я вже запитувала, але запитаю ще раз. Що значить "випячую"?!А ты, Iрися, непрестанно выпячиваешь свою национальность, как нечто большее, чем просто национальность.
Iрися, почитай свои постинги - увидишь. Тут никто, кроме тебя, не кричит о своей национальности. Это сильно бросается в глаза.Що значить "випячую"?!
Софистика, дорогая, софистика.а звідки він взяв, шо він француз?!мольфар, а кем его считать? Негром преклонных годов?
Проффесионал, а якщо для нього російська мова рідна, то якого біса хтось його вважає французом?Или национальность определяется языком, на котором человек говорит?
Iрися, мольфар,
Меня уже тошнит от ваших шовинистических постингов.
Проффесионал,Ви ж самі відповіді не знаєте. Я теж Вас може послати почитати повне зібрання Франка в 52 томах. І шо далі?!почитай свои постинги - увидишь. Тут никто, кроме тебя, не кричит о своей национальности. Это сильно бросается в глаза.
Це ще питання, хто тут шовініст...Меня уже тошнит от ваших шовинистических постингов
Социальные закладки