Прям так всім стало гірше жити?!Сообщение от Проффесионал
Мені не стало... Стало б, так останніх кого б я звинувачувала так це владу...
Це доля лузерів рахувати чужі гаманці і звинувачувати у всьому владу...
|
Прям так всім стало гірше жити?!Сообщение от Проффесионал
Мені не стало... Стало б, так останніх кого б я звинувачувала так це владу...
Це доля лузерів рахувати чужі гаманці і звинувачувати у всьому владу...
Навіть найкращі стають згодом катами
Iрися, ты просто еще маленькая и несемейная. Папа с мамой кормят - вот и скажи им спасибо.Мені не стало...
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Мене батьки не годують. Сама на себе заробляю. І батькам гірше не стало...Сообщение от Проффесионал
Навіть найкращі стають згодом катами
а я считаю что жить стало очень тяжело, незнаеш что наш больной "Жельухой "президент выдаст на следующий день....а сейчас еще проблема с газом...короче будет весело...
Знаете ребята, тут канечно умных ооочень много. А что бы вы сделали став президентом для того чтобы поставить страну на ноги в очень короткий срок 2-3 года? если можно поконкретней или по пунктам!?
Тут багато хто сміття на вулиці у смітник не навчився викидати, а ви кажете про якісь стратегію економічного зростання на 2-3 роки :)Сообщение от sash111
To DenisS
Не помиляється лише той хто нічого не робить!
ага.. класная отмазкавсе нахх развалить а потом оправбыватся..мол ктож не ощибается ? звиняйте рорбята , обшибся я (а точней обо...я ) также само я о кучме могу сказать.. ну ошибся . так какого на него стока дерьма льют ??Не помиляється лише той хто нічого не робить!
Я ще раз наголошую - Не помиляється лише той хто нічого не робить!Сообщение от Sblek
Але якщо була припущена помилка – треба її визнати, а потім зробити все щоб виправити!
ДА О ЧЕМ ВЫ ВООБЩЕ ГОВОРИТЕ?!
Назовите ХОТЬ ЧТО ТО ОДНО, что полезного сделал Ющенко за все это время?
Я вижу только пустой триндежь и регулярнейшую ротацию кадров.
"Помиляється" блин...Человек, который рвал себе волосы на заднице, как хотел в президенты, с пеной у рта обещая райскую жизнь, на деле оказался обычным серым дерьмецом, которым помыкают все и вся. В результате никакой осознанной политики, старых партнеров растеряли, новых не приобрели. Абзац.
Проффесионал, можно вспомнить еще 5 милионов рабочих мест , повышение зарплаты , еще каойто бред... а вспомнил! пособие при рождении ребенка ! тока все одно , уже меньше 47мил. стало, но надо признать что быстрого результата здесь небудет , а вот газ по 160 баксов будет очень скоро . ну и еще куча кризисов
Если будет по 160 - это еще хорошо.а вот газ по 160 баксов будет очень скоро
Абзац это я вижу в вас...вы тоже не назвали ни одного конкретного примера что он сделал плохого....только и кричите "все плохо" при этом еще и отмахиваетесь от фактов которые вам дают почему так плохо (и вовсе не из-за Ющенко).Сообщение от Проффесионал
Да нет, 160$ остались в прошлом, только что назавали цену в 220-2230 $.Сообщение от Проффесионал
Хватит увиливать и флуд разводить!!! Конкретно пожалуйста - что было хорошо? и что стало плохо?
Только узнав плохое, начинаешь ценить хорошее... :xСообщение от sash111
Флуда нет - есть результат деятельности нашего президента: экономический спад, постоянный и неконтролируемый рост цен на энергоносители, общественный раскол в стране. :roll:
Odessit - это звучит!
Виконання програми Президента Ющенка: "Десять кроків назустріч людям"Сообщение от Проффесионал
"Збільшити мінімум у 10 разів грошову допомогу матері при народженні дитини"
-Розмір допомоги матері при народженні дитини зріс у 11,7 разу (з 725 грн. до 8 497,6 грн.)
-Розмір допомоги одиноким матерям зріс у 4,1 разу
-На 20,8% збільшилась допомога по догляду за дитиною (до трирічного віку)
"Захистити цінність сім'ї, повагу до батьків і права дітей"
-За 2005 рік державну соціальну допомогу отримали більше, ніж 405 тис. малозабезпечених сімей на загальну суму 546,7 млн. грн.
-Допомогу сім'ям з дітьми отримало 978 тис. сімей (загальні нарахування становлять 583,7 млн. грн.)
-384,6 тис. сімей отримали субсидії (готівкою) на придбання палива та газу (76,2% сімей проти 58% у 2004 році)
"Ліквідувати дитячу безпритульність"
-7 711 безпритульних дітей отримали соціальний захист і допомогу в притулках для неповнолітніх
-70 млн. грн. спрямовані на фінансування програми "Безпритульні діти"
-Створені та діють 1 053 центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, 316 будинків-інтернатів, 20 центрів ресоціалізації наркозалежної молоді "Твоя перемога"
-Збільшені майже удвічі допомога дітям-інвалідам, стипендії дітям-сиротам
"Збільшити мінімальну пенсію - вона буде більшою за прожитковий мінімум"
-Близько 72% поточного бюджету спрямовані на соціальні потреби
-16% ВВП направлені на пенсійну програму
-Збільшено розмір пенсій (середній розмір пенсії нині становить 396,38 грн.), яка дорівнює встановленому законом прожитковому мінімуму
"Ліквідувати "зрівнялівку" та дискримінацію у пенсійному забезпеченні"
-Відновлено диференціацію розмірів пенсій залежно від стажу роботи та заробітної плати. Передбачено, що розмір пенсій збільшується за кожний рік страхового стажу понад мінімальний законодавчо встановлений на 1%
-Забезпечено стале функціонування 747 територіальних центрів соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян
"Відновити зруйновану систему охорони здоров'я в кожному місті та селі"
-Збільшено загальний обсяг видатків зведеного бюджету 2005 року на охорону здоров'я, який складає 12,2 млрд. грн. (2003 р. - 8,5 млрд. грн., 2004 р. - 9,6 млрд. грн.)
-В середньому на 20,3% зросла заробітна плата в галузі
-Відновлені обсяги фінансування програми "Туберкульоз"
-38 млн. грн. спрямовані на виконання програми "Медицина на селі"
"Держава не втручатиметься у життя людей там, де вони впораються набагато краще"
-Виданий Указ Президента України "Про лібералізацію підприємницької діяльності та державну підтримку підприємництва", спрямований на зменшення адміністративного тиску та спрощення дозвільної системи
-В регіонах створено близько 250 офісів "єдиного вікна" реєстрації бізнесу
-Проблемні питання бізнес-середовища розглядаються на щотижневих засіданнях Ради підприємців при Уряді
"Зняти всі перешкоди для тих, хто хоче відкрити власну справу, сприяти їх власній ініціативі"
-Урядом створено багатоканальну телефонну "гарячу" лінію для оперативного реагування на проблеми підприємців
-Скасовано більше, ніж 100 нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України, що перешкоджають розвитку малого і середнього бізнесу та близько 2,5 тис. нормативно-правових актів регіональних органів виконавчої влади
"Сприяти розвитку українського села"
-На 6,4% зросли, порівняно з попереднім роком, темпи виробництва валової продукції сільського господарства, у тому числі у сільгосппідприємствах - на 17,9%, у господарствах населення - на 1,5%
-Інспекційними органами проведено 50 460 перевірок з дотримання вимог земельного законодавства. Виявлено 33 245 порушень
-На 141 млн. грн. збільшено обсяги фінансування програми газифікації села
"Створення нових робочих місць з гідною зарплатою визначити критерієм оцінки діяльності влади на всіх рівнях"
-На 20,5% зменшилася кількість безробітних
-На 57% підвищена заробітна плата в рамках одного бюджетного року
-На 10,7% збільшено мінімальну зарплату в бюджетній сфері
-На 43,1% зросли номінальні доходи населення та на 35,7% - номінальна середньомісячна зарплата
-На 1,7% зменшена сума заборгованості з виплати заробітної плати
"Змусити владу працювати для людей, провести рішучу боротьбу з корупцією"
-Запроваджено програму "Контрабанда - стоп!", яка збільшила надходження до бюджету на 69,3%
-За даними неурядової організації "Transparency International", боротьба з корупцією вивела Україну на 113 місце у рейтингу 159 країн (128 у 2004 р.)
-На 7% зменшено рівень "тінізації" економіки
-Здійснюється чесна та прозора приватизація. "Криворіжсталь" продано на суму, яка у 6 разів перевищує суму попереднього незаконного продажу і становить 24 млрд. 200 млн. грн.
"Залучити в економіку України інвестиції у 10 разів більше, ніж сьогодні - це нові робочі місця, нові технології"
-На 8,5% зросли інвестиції в основний капітал. Найбільшу їх частку спрямовано у розвиток промисловості - 40,4%
-Залучені інвестиції на суму 1,5 млрд. $ для будівництва нафтопереробного комплексу у Бродах, що передбачає створення 85 тис. робочих місць
-180 млн. $ кредиту отримані на реконструкцію аеропорту "Бориспіль"
"Відновити повагу у суспільстві до вчителя, гарантувати освітянам зарплату, не нижчу середньої по промисловості"
-На 51% збільшено посадові оклади заробітної плати працівникам освітньої галузі
-Україна приєдналася до Болонського процесу, що передбачає інтеграцію у світові освітні програми
-У середньому на 4% збільшено обсяги прийому до вищих навчальних закладів за державним замовленням
-Ліквідовано заборгованість на придбання шкільних автобусів, видання і доставку підручників
"Сприяти духовності, зміцненню моральних цінностей"
-На 37,5% збільшено фінансування культури
-На 17,6% підвищено зарплату працівникам галузі
-У 2,2 разу збільшено фінансування заповідників (10 млн. грн.)
-Зросла частка капітальних видатків (279,1%), у 5,9 разу збільшені видатки на реставраційно-ремонтні роботи
-У 2,2 разу збільшено фінансування програми "Українська книга" (на підтримку книговидавничої справи виділено 20 млн. грн.)
"Наші партнери, як на Сході, так і на Заході побачать іншу Україну - міцну, надійну, яка дотримується зобов'язань і водночас здатна захистити свої національні інтереси"
-На 11,9% зменшено прямий зовнішній борг держави
-Скасовані торговельні санкції США проти України
-На 5,4 млрд. $ зріс золото-валютний резерв держави
-Активізовано процес вступу України в СОТ
"Підвищити боєздатність армії, повагу до людей у погонах"
-Скорочено термін строкової служби з 18 до 12 місяців, а для юнаків з вищою освітою - до 9 місяців
-Завершені два етапи виведення військового контингенту України з Республіки Ірак
-Утричі підвищене грошове забезпечення військовослужбовцям строкової служби
-Підвищена середня військова пенсія до 913 грн.
To Odessit:
1. Экономический спад? кто сказал? Янукович по телевизору?? Мне например, как бизнесмену стало легче дышать - за последний год ни одна государственная падла не пришла и не сказала: ДАЙ! - это из практики (тфу тфу тфу).
2. Рост цен на энергоносители? Интересно! НАПРИМЕР? Я же просил поконкретнее! А то общими фразами не сложно кидаться.
3. "Общественный раскол в стране." - Что именно вы имеете ввиду?
Хочу отметить, что я не сторонник Ющенко. Я просто считаю что предыдущая власть была очень плоха - полная безысходность. А по поводу нынешней - через 2-3 года посмотрим - может быть она еще хуже! а может и нет))
P.S. Юльки лучше бы вообще не было в истории Украины...
sash111, Ваше мнение - Ваше право! Однако, количество прозревших растет, а это сказывается на рейтинге нашего :nafique: "монарха" :nafique:... Ломать - не строить, однако...
Odessit - это звучит!
От того, что вы намалевали никому неизвестные и неизвестно откуда вятые циферки люди богаче не стали, наоборот регрессия увеличила свой ход.
Госкомстат: в Украине стало больше безработных
MIGnews.com.ua
Согласно сообщению Государственного комитета статистики, в ноябре текущего года официальный уровень безработицы повысился на 0,2 пункта до 2,9%.
http://www.mignews.com.ua/articles/188747.html
Это просто как пример лживости всех этих майданных заявлений и саморекламы. Как и самих деятелей...
Социальные закладки