Тема: Рейтинг Ющенко

Ответить в теме
Страница 9 из 23 ПерваяПервая ... 7 8 9 10 11 19 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 161 по 180 из 443
  1. Вверх #161
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Цитата Сообщение от Проффесионал
    Независимо ни от чего, стало объективно хуже. Всем. И виной тому оранжевые революционеры.
    Прям так всім стало гірше жити?!
    Мені не стало... Стало б, так останніх кого б я звинувачувала так це владу...
    Це доля лузерів рахувати чужі гаманці і звинувачувати у всьому владу...
    Навіть найкращі стають згодом катами

2. Вверх #162
    Конечный бенефициар
    Мені не стало...
    Iрися, ты просто еще маленькая и несемейная. Папа с мамой кормят - вот и скажи им спасибо.
    А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.

3. Вверх #163
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Iрися, ты просто еще маленькая и несемейная. Папа с мамой кормят - вот и скажи им спасибо.
    Мене батьки не годують. Сама на себе заробляю. І батькам гірше не стало...
    Навіть найкращі стають згодом катами

4. Вверх #164
    Посетитель Аватар для DenisS
    а я считаю что жить стало очень тяжело, незнаеш что наш больной "Жельухой "президент выдаст на следующий день....а сейчас еще проблема с газом...короче будет весело...

5. Вверх #165
    Частый гость
    Знаете ребята, тут канечно умных ооочень много. А что бы вы сделали став президентом для того чтобы поставить страну на ноги в очень короткий срок 2-3 года? если можно поконкретней или по пунктам!?

6. Вверх #166
    Посетитель
    Цитата Сообщение от sash111
    Знаете ребята, тут канечно умных ооочень много. А что бы вы сделали став президентом для того чтобы поставить страну на ноги в очень короткий срок 2-3 года? если можно поконкретней или по пунктам!?
    Тут багато хто сміття на вулиці у смітник не навчився викидати, а ви кажете про якісь стратегію економічного зростання на 2-3 роки :)

To DenisS
    Не помиляється лише той хто нічого не робить!

7. Вверх #167
    User banned
    ага.. класная отмазкавсе нахх развалить а потом оправбыватся..мол ктож не ощибается ? звиняйте рорбята , обшибся я (а точней обо...я ) также само я о кучме могу сказать.. ну ошибся . так какого на него стока дерьма льют ??

8. Вверх #168
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Sblek
    ага.. класная отмазкавсе нахх развалить а потом оправбыватся..мол ктож не ощибается ? звиняйте рорбята , обшибся я (а точней обо...я ) также само я о кучме могу сказать.. ну ошибся . так какого на него стока дерьма льют ??
    Я ще раз наголошую - Не помиляється лише той хто нічого не робить!
    Але якщо була припущена помилка – треба її визнати, а потім зробити все щоб виправити!

9. Вверх #169
    Конечный бенефициар
    ДА О ЧЕМ ВЫ ВООБЩЕ ГОВОРИТЕ?!

Назовите ХОТЬ ЧТО ТО ОДНО, что полезного сделал Ющенко за все это время?
    Я вижу только пустой триндежь и регулярнейшую ротацию кадров.
    "Помиляється" блин...Человек, который рвал себе волосы на заднице, как хотел в президенты, с пеной у рта обещая райскую жизнь, на деле оказался обычным серым дерьмецом, которым помыкают все и вся. В результате никакой осознанной политики, старых партнеров растеряли, новых не приобрели. Абзац.

10. Вверх #170
    User banned
    Проффесионал, можно вспомнить еще 5 милионов рабочих мест , повышение зарплаты , еще каойто бред... а вспомнил! пособие при рождении ребенка ! тока все одно , уже меньше 47мил. стало, но надо признать что быстрого результата здесь небудет , а вот газ по 160 баксов будет очень скоро . ну и еще куча кризисов

11. Вверх #171
    Конечный бенефициар
    а вот газ по 160 баксов будет очень скоро
    Если будет по 160 - это еще хорошо.

12. Вверх #172
    Модератор Аватар для Mephisto

"Помиляється" блин...Человек, который рвал себе волосы на заднице, как хотел в президенты, с пеной у рта обещая райскую жизнь, на деле оказался обычным серым дерьмецом, которым помыкают все и вся. В результате никакой осознанной политики, старых партнеров растеряли, новых не приобрели. Абзац.
    Абзац это я вижу в вас...вы тоже не назвали ни одного конкретного примера что он сделал плохого....только и кричите "все плохо" при этом еще и отмахиваетесь от фактов которые вам дают почему так плохо (и вовсе не из-за Ющенко).

13. Вверх #173
    Постоялец форума Аватар для Эшли
    а вот газ по 160 баксов будет очень скоро
    Если будет по 160 - это еще хорошо.
    Да нет, 160$ остались в прошлом, только что назавали цену в 220-2230 $.

14. Вверх #174
    Частый гость
    Хватит увиливать и флуд разводить!!! Конкретно пожалуйста - что было хорошо? и что стало плохо?

15. Вверх #175
    Посетитель Аватар для Odessit
    Цитата Сообщение от sash111
    Хватит увиливать и флуд разводить!!! Конкретно пожалуйста - что было хорошо? и что стало плохо?
    Только узнав плохое, начинаешь ценить хорошее... :x

Флуда нет - есть результат деятельности нашего президента: экономический спад, постоянный и неконтролируемый рост цен на энергоносители, общественный раскол в стране. :roll:
    Odessit - это звучит!

16. Вверх #176
    Посетитель

Виконання програми Президента Ющенка: "Десять кроків назустріч людям"

"Збільшити мінімум у 10 разів грошову допомогу матері при народженні дитини"
    -Розмір допомоги матері при народженні дитини зріс у 11,7 разу (з 725 грн. до 8 497,6 грн.)
    -Розмір допомоги одиноким матерям зріс у 4,1 разу
    -На 20,8% збільшилась допомога по догляду за дитиною (до трирічного віку)

"Захистити цінність сім'ї, повагу до батьків і права дітей"
    -За 2005 рік державну соціальну допомогу отримали більше, ніж 405 тис. малозабезпечених сімей на загальну суму 546,7 млн. грн.
    -Допомогу сім'ям з дітьми отримало 978 тис. сімей (загальні нарахування становлять 583,7 млн. грн.)
    -384,6 тис. сімей отримали субсидії (готівкою) на придбання палива та газу (76,2% сімей проти 58% у 2004 році)

"Ліквідувати дитячу безпритульність"
    -7 711 безпритульних дітей отримали соціальний захист і допомогу в притулках для неповнолітніх
    -70 млн. грн. спрямовані на фінансування програми "Безпритульні діти"
    -Створені та діють 1 053 центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, 316 будинків-інтернатів, 20 центрів ресоціалізації наркозалежної молоді "Твоя перемога"
    -Збільшені майже удвічі допомога дітям-інвалідам, стипендії дітям-сиротам

"Збільшити мінімальну пенсію - вона буде більшою за прожитковий мінімум"
    -Близько 72% поточного бюджету спрямовані на соціальні потреби
    -16% ВВП направлені на пенсійну програму
    -Збільшено розмір пенсій (середній розмір пенсії нині становить 396,38 грн.), яка дорівнює встановленому законом прожитковому мінімуму

"Ліквідувати "зрівнялівку" та дискримінацію у пенсійному забезпеченні"
    -Відновлено диференціацію розмірів пенсій залежно від стажу роботи та заробітної плати. Передбачено, що розмір пенсій збільшується за кожний рік страхового стажу понад мінімальний законодавчо встановлений на 1%
    -Забезпечено стале функціонування 747 територіальних центрів соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян

"Відновити зруйновану систему охорони здоров'я в кожному місті та селі"
    -Збільшено загальний обсяг видатків зведеного бюджету 2005 року на охорону здоров'я, який складає 12,2 млрд. грн. (2003 р. - 8,5 млрд. грн., 2004 р. - 9,6 млрд. грн.)
    -В середньому на 20,3% зросла заробітна плата в галузі
    -Відновлені обсяги фінансування програми "Туберкульоз"
    -38 млн. грн. спрямовані на виконання програми "Медицина на селі"

"Держава не втручатиметься у життя людей там, де вони впораються набагато краще"
    -Виданий Указ Президента України "Про лібералізацію підприємницької діяльності та державну підтримку підприємництва", спрямований на зменшення адміністративного тиску та спрощення дозвільної системи
    -В регіонах створено близько 250 офісів "єдиного вікна" реєстрації бізнесу
    -Проблемні питання бізнес-середовища розглядаються на щотижневих засіданнях Ради підприємців при Уряді

"Зняти всі перешкоди для тих, хто хоче відкрити власну справу, сприяти їх власній ініціативі"
    -Урядом створено багатоканальну телефонну "гарячу" лінію для оперативного реагування на проблеми підприємців
    -Скасовано більше, ніж 100 нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України, що перешкоджають розвитку малого і середнього бізнесу та близько 2,5 тис. нормативно-правових актів регіональних органів виконавчої влади

"Сприяти розвитку українського села"
    -На 6,4% зросли, порівняно з попереднім роком, темпи виробництва валової продукції сільського господарства, у тому числі у сільгосппідприємствах - на 17,9%, у господарствах населення - на 1,5%
    -Інспекційними органами проведено 50 460 перевірок з дотримання вимог земельного законодавства. Виявлено 33 245 порушень
    -На 141 млн. грн. збільшено обсяги фінансування програми газифікації села

"Створення нових робочих місць з гідною зарплатою визначити критерієм оцінки діяльності влади на всіх рівнях"
    -На 20,5% зменшилася кількість безробітних
    -На 57% підвищена заробітна плата в рамках одного бюджетного року
    -На 10,7% збільшено мінімальну зарплату в бюджетній сфері
    -На 43,1% зросли номінальні доходи населення та на 35,7% - номінальна середньомісячна зарплата
    -На 1,7% зменшена сума заборгованості з виплати заробітної плати

"Змусити владу працювати для людей, провести рішучу боротьбу з корупцією"
    -Запроваджено програму "Контрабанда - стоп!", яка збільшила надходження до бюджету на 69,3%
    -За даними неурядової організації "Transparency International", боротьба з корупцією вивела Україну на 113 місце у рейтингу 159 країн (128 у 2004 р.)
    -На 7% зменшено рівень "тінізації" економіки
    -Здійснюється чесна та прозора приватизація. "Криворіжсталь" продано на суму, яка у 6 разів перевищує суму попереднього незаконного продажу і становить 24 млрд. 200 млн. грн.

"Залучити в економіку України інвестиції у 10 разів більше, ніж сьогодні - це нові робочі місця, нові технології"
    -На 8,5% зросли інвестиції в основний капітал. Найбільшу їх частку спрямовано у розвиток промисловості - 40,4%
    -Залучені інвестиції на суму 1,5 млрд. $ для будівництва нафтопереробного комплексу у Бродах, що передбачає створення 85 тис. робочих місць
    -180 млн. $ кредиту отримані на реконструкцію аеропорту "Бориспіль"

"Відновити повагу у суспільстві до вчителя, гарантувати освітянам зарплату, не нижчу середньої по промисловості"
    -На 51% збільшено посадові оклади заробітної плати працівникам освітньої галузі
    -Україна приєдналася до Болонського процесу, що передбачає інтеграцію у світові освітні програми
    -У середньому на 4% збільшено обсяги прийому до вищих навчальних закладів за державним замовленням
    -Ліквідовано заборгованість на придбання шкільних автобусів, видання і доставку підручників

"Сприяти духовності, зміцненню моральних цінностей"
    -На 37,5% збільшено фінансування культури
    -На 17,6% підвищено зарплату працівникам галузі
    -У 2,2 разу збільшено фінансування заповідників (10 млн. грн.)
    -Зросла частка капітальних видатків (279,1%), у 5,9 разу збільшені видатки на реставраційно-ремонтні роботи
    -У 2,2 разу збільшено фінансування програми "Українська книга" (на підтримку книговидавничої справи виділено 20 млн. грн.)

"Наші партнери, як на Сході, так і на Заході побачать іншу Україну - міцну, надійну, яка дотримується зобов'язань і водночас здатна захистити свої національні інтереси"
    -На 11,9% зменшено прямий зовнішній борг держави
    -Скасовані торговельні санкції США проти України
    -На 5,4 млрд. $ зріс золото-валютний резерв держави
    -Активізовано процес вступу України в СОТ

"Підвищити боєздатність армії, повагу до людей у погонах"
    -Скорочено термін строкової служби з 18 до 12 місяців, а для юнаків з вищою освітою - до 9 місяців
    -Завершені два етапи виведення військового контингенту України з Республіки Ірак
    -Утричі підвищене грошове забезпечення військовослужбовцям строкової служби
    -Підвищена середня військова пенсія до 913 грн.

17. Вверх #177
    Частый гость
    To Odessit:

1. Экономический спад? кто сказал? Янукович по телевизору?? Мне например, как бизнесмену стало легче дышать - за последний год ни одна государственная падла не пришла и не сказала: ДАЙ! - это из практики (тфу тфу тфу ).
    2. Рост цен на энергоносители? Интересно! НАПРИМЕР? Я же просил поконкретнее! А то общими фразами не сложно кидаться.
    3. "Общественный раскол в стране." - Что именно вы имеете ввиду?

Хочу отметить, что я не сторонник Ющенко. Я просто считаю что предыдущая власть была очень плоха - полная безысходность. А по поводу нынешней - через 2-3 года посмотрим - может быть она еще хуже! а может и нет ))

P.S. Юльки лучше бы вообще не было в истории Украины...

18. Вверх #178
    Посетитель Аватар для Odessit
    sash111, Ваше мнение - Ваше право! Однако, количество прозревших растет, а это сказывается на рейтинге нашего :nafique: "монарха" :nafique:... Ломать - не строить, однако...
    Odessit - это звучит!

19. Вверх #179
    От того, что вы намалевали никому неизвестные и неизвестно откуда вятые циферки люди богаче не стали, наоборот регрессия увеличила свой ход.

20. Вверх #180
    Живёт на форуме
    Госкомстат: в Украине стало больше безработных
    MIGnews.com.ua
    Согласно сообщению Государственного комитета статистики, в ноябре текущего года официальный уровень безработицы повысился на 0,2 пункта до 2,9%.
    http://www.mignews.com.ua/articles/188747.html

Это просто как пример лживости всех этих майданных заявлений и саморекламы. Как и самих деятелей...

Ответить в теме
Страница 9 из 23 ПерваяПервая ... 7 8 9 10 11 19 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права