|
Вы значки на Потемкинской леснице покупали ?![]()
Вы как израильский антипавлик...который сидя в ленинграде нам про "лежащие трупы на улицах" рассказывал,только не ПР а оранжевые...Не бойтесь,кушать еще есть что.Да. И можно будет выделывать то, что сейчас выделывает ПР совершенно позабыв про формальности. Живите как хотите, Алка, но за близких, живущих в Одессе, мне страшно.
ЗЫ,кстати вы перепутали меня с обсервером.
Тому і не хочемо, бо в пакеті з державною російською нам пропонують,"более близкие отношения с Россией", невступ до НАТО та ЕС. "Россия тюрьма народов" це не я вигадав. Я хочу щоб моя родина могла вільно пересуватись не тільки територією Росії та Білорусі, а і територією Европи. Я хочу щоб нас перестали вважати людьми неспроможними жити відповідно законів своєї країни. Я хочу щоб у нас проводились реформи законодавства відповідно до европейського. Від нас це вимагає ЕС та НАТО. Що від України вимагає Росія? За останні роки я чув тільки про вступ до ЄЕП та передачу газотранспортної системи. А як ми будемо конкурувати з російськими товарами маючи таку різницю в ціні на енергоносії, в разі утворення митного союзу, що передбачає вільне пересування товарів, ми втратимо не тільки зовнішні ,а і внутрішні ринки. Для цього розпалюється мовне питання, щоб внести розлад в суспільство, привести до влади проросійських політиків та зупинити розвиток держави(приклад ситуація з сільським господарством, конкретніше з ринком зерна). А нам продовжують розповідати про якіхось "опекунов" з заходу.
Позвольте усомниться.
Ваше фантастическое утверждение что не поступили, и не имели шансов(!!!) поступить в институт из -за национальности.В 1990 году !!!!! Это в сто раз круче опуса СТК про церковные преследования во времена перестройки.
дермантиновая фраза про "украинскую мамалыгу".
Ну а "друзья" очень смахивают на газеты и ТВ репортажи...Имхо.
Не знаете вы НАШУ страну !
Сима,и я не хочу пакетом.Но отдельно то можно.Поверьте ,кауровские взгляды не доминирую(разве русский регион)Тому і не хочемо, бо в пакеті з державною російською нам пропонують,"
Ктати Вы так и не ответили.Присоединяетесь к нам ? Остановим тупую украинизацию чиновников ?
....Или она тупая но пусть продолжается ! так что ли....
Почему ситуация дестабилизируется?
Алка, я теж проти тупих чиновників на якій би мові вони не розмовляли, особливо в такій кількості яку ми маємо. Я Вам вже казав що я проти адміністративного введення мови з 1-го числа, але це не означає що її не треба популяризовувати. А що стосується "пакета", так це нам обіцяли на виборах ПР, Не ТАК, КПУ,Прогресивні соціалісти та ін. Якщо не поділяєте погляди Каурова, то що Вас непокоїть, хіба що освіта дітей українською,все інше Ви маєте на російській. А що стосується освіти, то уявіть що Вашій дитині доведеться колись працювати , або жити в україномовному середовищі. Я наприклад спілкувався в Київі з одеситкою, яка одружилася з киянином, доречі мер Боярки, де успішно проживає і розмовляє українською, і в суді вона виступала українською мовою. Так для чого Вам надавати дитині однобоку освіту, тим більше що ми всі разом живемо в державі Україна яка я сподіваюсь буде існувати довго та щасливо.
Стоп.Сима.Простой. вопрос.Остановим тупых чиновников ? Это происходит сейчас,здесь.Прошу ответить.
А популяризацией занимайтесь сами кто ж против.Создавайте радиостанции,газеты,открывайте украинский центр ....![]()
Мой ребенок будет жить в русскоговрящей Одессе.И работать с русскоговорящими людьми.Или Харькове,или киеве...А захочет в Ровно его дело.що стосується освіти, то уявіть що Вашій дитині доведеться колись працювати , або жити в україномовному середовищі.
А образование ...ну выучит украинский в школе как второй.Однобокость -это родной язык изучать как иностиранный.
Кстати старший уже закончил русскую школу и ПРЕКРАСНО себя чувствует.Необходимость в украинском- НОЛЬ.
Вот это утверждение - абсолютная и наглая ложь. Есть всё: и ущемление в правах русского языка, и насильственная украинизация, и, представьте, злые националисты со своим пресловутым "чемодан, вокзал, Россия". Всё это невидно из Израиля? Вполне возможно...
А что сейчас выделывает ПР? Расскажите нам - вместе побоимся.
А Вашим близким не страшно, что Вы можете стать жертвой интифады? Случайно...
Социальные закладки