!PUNISHER!, а колись бачили розумних людей в уряді?
|
!PUNISHER!, а колись бачили розумних людей в уряді?
4e,Та знаю я, все знаю...бросай это дело. Тебя никто не слушает. Сама знаешь, почему.
Але ж це не заважає мені тренуватися тут?! :wink:
Те шо справа даремна, то 100%. Головним моментом у дискусії має бути налаштованість опонентів на сприйняття інформації від іншої сторони. Тут таких людей майже нема. Тут ніхто нічого не хочу слухати, а головне ПОЧУТИ.
А шо ще більше прикалює, це те, що батьки піклуються про те, щоб їх дитина вивчала змалку іноземну мову, займалася спортом, творчістю якоюсь. Питання про вивчення української мови навіть не стоїть. А нафіг?!
Набагато ж легше сказати, що такої мови нема, термінології нема, літератури нема, нічого нема, то нафіг вивчати?!
От тільки справа в тому, що така позиція говорить про рівень культури людини набагато більше, аніж все інше. Не можна бути інтелектуальною і культурною людиною, коли ти не поважаєш мову держави, в якій живеш. Та взагалі не поважаєш якусь з мов світу.
А людини навпаки це за достоїнство своє вважають...
Навіть найкращі стають згодом катами
Пане Мольфаре! Якби б з опитування викрелити всіх тягнибоківських фашистів... Підсумок був би напрочуд іншим.
Iрися, ми з задоволенням читаємо твої пости і пишаємось що Україна має таку самовіддану патріотку як ти!
artur_105, невже моска... росіяни вивчили українську мову![]()
Мольфаре! Мабуть , ти (звичайно я кажу форумянам Ви , але ти на це не заслуговуєш) дуже пишаєшься собою - авжеж , як я класно підрізав "моска... росіяни" ! Який я молодець! Так от , затям собі - спершу наберись розуму , достатньо для того , щоб не підтримувати відверто фашистську організацію , а потім вже повчай людей , вдвічи старших від тебе.
artur_105, я фашистів ніколи не підтримував і підтримувати незбираюсь. Всеукраїнське обєднання "Свобода" - є партією національно-патріотичного спрямування, а Олег Тягнибок є єдиним українським лідером здатним захистити національні інтереси.
Мольфар! По перше , в українській , як і в росйській мові "не " с дієсловами пишеться нарізно . А по друге , свої висловлювання про росіян та євреїв пан тягнибок(маленька літера зумисна) робив вочевидячки у стані афекту ?
гастарбайтер з пiд Мэлитополя - наш помирювач!
artur_105, наведіть мені, будь-ласка, ці цитати.
artur_105, мольфар, бойз, :davjitdruzh:
Нафіг ото суперечками собі настрій псувати?! Смайл... :wink:
Iрися, ОК.![]()
Мольфар , які тобі ще треба цитати , коли тягнибока виключили з доволі націоналістичної фракції Наша Україна якраз за ці висловлювання . І не треба , як кажуть ненавистні тобі росіяни , "делать морду кирпичем". Якщо ти про ці висловлювання не знаєш , тим гірше для тебе .
Пані Ірисьо , невже Ви звернули на мою скромну персону свою дорогцінну увагу?
artur_105, моя увага не надто і дорогоцінна... :roll:
Я серйозно, давайте нес перечатися хто більший патріот, а хто козьол останній.
І так цей газ задовбав настільки, що від одного нового повідомлення, де є слово газ, хочеться когось в якості груші використати...
Є проблеми, їх потрібно спокійно вирішувати. Без емоцій.
Так чи інакше, є проблеми реально набагато важливіші, аніж з'ясовування стосунків тут.
Піс.
Мольфар! Тримай посилання . http://ua.proua.com/news/2004/07/26/153520.html
І не кажи , що це новина для тебе .
Ірисьо , якщо ти не помітила , про газ - це інши гілки
artur_105, та знаю я що в іншій гілці, але мене від нього нудить... І настрій псується...
А тут ще ви з бійками...
Українці - мирна нація.
Піс.
А от коли такі люди як Ви починають сваритися, як тут закохатися в українську мову?!
Показуйте тільки гідний приклад!!!
Ирыся , вынужден Вас разочаровать - я писал сообщения на украинском , чтобы доказать бесноватому мольфару с его апологетом тягнибоком , что жители Украины совбодно могут общаться и на украинском языке . В отличие от , повторюсь , бесноватых .
artur_105, а чому це має мене розчарувати?!![]()
Можно еще требовать изменить статус испанского языка в Монголии и якутского в Парагвае. Уверен, эти проблемы пока замалчивают.
Ни для кого не секрет, что тот язык, который принят для общения в данной стране хотя бы третью ее жителей может рассматриваться как государственный или один из них. Это вполне логично и удобно для граждан. Любые искуственно насаждаемые неудобства рано или поздно отомрут, но во время своего действия доставят немало неприятностей гражданам.
Что мы и наблюдаем сейчас. Насильственное противопоставление государственного языка и русского (принятого для общения большинством) приводит только к неудобству и страданию граждан. Но кого из правителей на Украине интересуют ее нынешние граждане? Речь у них идет о будущем, когда с них спросить будет нельзя. Это старый метод. Отсюда и все беды!
Доброе слово и кошке приятно!
Аличка,Откуда Вы знаете, что там украинский не нужен? Разве там не живут украинцы? А зачем Вам русский? У вас его забрали? Вы ежедневно на украинском говорите?Скептик, а в России украинский никому не нужен никто в нем необходимости не испытывает . Вот .... а у нас русский нужен людям позарез
Подоюдите, из вашей логики следует. что все кто говорят на украинском - безумцы? это что, фобия?никто и не кричит,а что в продаже есть русско-украинские словари,если в правительстве будут разумные люди русяз должен быть госязыком и будет,Вам ненужен так никому ненужен?
Кому тут в телевизор?
Скептик, большинство одесситов имеют корни в украинском селе и поэтому уничтожать язык своих предков непозволят.
Non pergam ad cetera!
[quote="artur_105"]Мольфар! Тримай посилання . http://ua.proua.com/news/2004/07/26/153520.html
І не кажи , що це новина для тебе .
ти бачив тількі те що показали, на той час, кучмівські ЗМІ. Так прочитай повний виступ Тягнибока на горі Яворина http://www.tiahnybok.info/media.html І скажи що це для тебе новиена.
Социальные закладки