Результаты опроса: Придать ли русскому языку статус государственного?

Голосовавшие
425. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Да

268 63.06%
  • Нет

157 36.94%

Тема: Придать ли русскому языку статус государственного?

Закрытая тема
Страница 9 из 622 ПерваяПервая ... 7 8 9 10 11 19 59 109 509 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 161 по 180 из 12427
  1. Вверх #161
    Постоялец форума
    !PUNISHER!, а колись бачили розумних людей в уряді?

2. Вверх #162
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    4e,
    бросай это дело. Тебя никто не слушает. Сама знаешь, почему.
    Та знаю я, все знаю...
    Але ж це не заважає мені тренуватися тут?! :wink:

Те шо справа даремна, то 100%. Головним моментом у дискусії має бути налаштованість опонентів на сприйняття інформації від іншої сторони. Тут таких людей майже нема. Тут ніхто нічого не хочу слухати, а головне ПОЧУТИ.

А шо ще більше прикалює, це те, що батьки піклуються про те, щоб їх дитина вивчала змалку іноземну мову, займалася спортом, творчістю якоюсь. Питання про вивчення української мови навіть не стоїть. А нафіг?!
    Набагато ж легше сказати, що такої мови нема, термінології нема, літератури нема, нічого нема, то нафіг вивчати?!
    От тільки справа в тому, що така позиція говорить про рівень культури людини набагато більше, аніж все інше. Не можна бути інтелектуальною і культурною людиною, коли ти не поважаєш мову держави, в якій живеш. Та взагалі не поважаєш якусь з мов світу.
    А людини навпаки це за достоїнство своє вважають...
    Навіть найкращі стають згодом катами

3. Вверх #163
    Постоялец форума
    Пане Мольфаре! Якби б з опитування викрелити всіх тягнибоківських фашистів... Підсумок був би напрочуд іншим.

4. Вверх #164
    Постоялец форума
    Iрися, ми з задоволенням читаємо твої пости і пишаємось що Україна має таку самовіддану патріотку як ти!
    artur_105, невже моска... росіяни вивчили українську мову

5. Вверх #165
    Постоялец форума
    Мольфаре! Мабуть , ти (звичайно я кажу форумянам Ви , але ти на це не заслуговуєш) дуже пишаєшься собою - авжеж , як я класно підрізав "моска... росіяни" ! Який я молодець! Так от , затям собі - спершу наберись розуму , достатньо для того , щоб не підтримувати відверто фашистську організацію , а потім вже повчай людей , вдвічи старших від тебе.

6. Вверх #166
    Постоялец форума
    artur_105, я фашистів ніколи не підтримував і підтримувати незбираюсь. Всеукраїнське обєднання "Свобода" - є партією національно-патріотичного спрямування, а Олег Тягнибок є єдиним українським лідером здатним захистити національні інтереси.

7. Вверх #167
    Постоялец форума
    Мольфар! По перше , в українській , як і в росйській мові "не " с дієсловами пишеться нарізно . А по друге , свої висловлювання про росіян та євреїв пан тягнибок(маленька літера зумисна) робив вочевидячки у стані афекту ?
    гастарбайтер з пiд Мэлитополя - наш помирювач!

8. Вверх #168
    Постоялец форума
    artur_105, наведіть мені, будь-ласка, ці цитати.

9. Вверх #169
    artur_105, мольфар, бойз, :davjitdruzh:

Нафіг ото суперечками собі настрій псувати?! Смайл... :wink:

10. Вверх #170
    Постоялец форума
    Iрися, ОК.

11. Вверх #171
    Постоялец форума
    Мольфар , які тобі ще треба цитати , коли тягнибока виключили з доволі націоналістичної фракції Наша Україна якраз за ці висловлювання . І не треба , як кажуть ненавистні тобі росіяни , "делать морду кирпичем". Якщо ти про ці висловлювання не знаєш , тим гірше для тебе .

Пані Ірисьо , невже Ви звернули на мою скромну персону свою дорогцінну увагу?

12. Вверх #172
    artur_105, моя увага не надто і дорогоцінна... :roll:

Я серйозно, давайте нес перечатися хто більший патріот, а хто козьол останній.

І так цей газ задовбав настільки, що від одного нового повідомлення, де є слово газ, хочеться когось в якості груші використати...

Є проблеми, їх потрібно спокійно вирішувати. Без емоцій.

Так чи інакше, є проблеми реально набагато важливіші, аніж з'ясовування стосунків тут.

Піс.

13. Вверх #173
    Постоялец форума
    Мольфар! Тримай посилання . http://ua.proua.com/news/2004/07/26/153520.html
    І не кажи , що це новина для тебе .

Ірисьо , якщо ти не помітила , про газ - це інши гілки

14. Вверх #174
    artur_105, та знаю я що в іншій гілці, але мене від нього нудить... І настрій псується...
    А тут ще ви з бійками...

Українці - мирна нація.

Піс.

А от коли такі люди як Ви починають сваритися, як тут закохатися в українську мову?!

Показуйте тільки гідний приклад!!!

15. Вверх #175
    Постоялец форума
    Ирыся , вынужден Вас разочаровать - я писал сообщения на украинском , чтобы доказать бесноватому мольфару с его апологетом тягнибоком , что жители Украины совбодно могут общаться и на украинском языке . В отличие от , повторюсь , бесноватых .

16. Вверх #176
    artur_105, а чому це має мене розчарувати?!

17. Вверх #177
    Новичок
    Можно еще требовать изменить статус испанского языка в Монголии и якутского в Парагвае. Уверен, эти проблемы пока замалчивают.

Ни для кого не секрет, что тот язык, который принят для общения в данной стране хотя бы третью ее жителей может рассматриваться как государственный или один из них. Это вполне логично и удобно для граждан. Любые искуственно насаждаемые неудобства рано или поздно отомрут, но во время своего действия доставят немало неприятностей гражданам.
    Что мы и наблюдаем сейчас. Насильственное противопоставление государственного языка и русского (принятого для общения большинством) приводит только к неудобству и страданию граждан. Но кого из правителей на Украине интересуют ее нынешние граждане? Речь у них идет о будущем, когда с них спросить будет нельзя. Это старый метод. Отсюда и все беды!
    Доброе слово и кошке приятно!

18. Вверх #178
    Борзописецъ Аватар для Скептик
    Аличка,
    Скептик, а в России украинский никому не нужен никто в нем необходимости не испытывает . Вот .... а у нас русский нужен людям позарез
    Откуда Вы знаете, что там украинский не нужен? Разве там не живут украинцы? А зачем Вам русский? У вас его забрали? Вы ежедневно на украинском говорите?
    никто и не кричит,а что в продаже есть русско-украинские словари,если в правительстве будут разумные люди русяз должен быть госязыком и будет,Вам ненужен так никому ненужен?
    Подоюдите, из вашей логики следует. что все кто говорят на украинском - безумцы? это что, фобия?
    Кому тут в телевизор?

19. Вверх #179
    Постоялец форума Аватар для Norman
    Скептик, большинство одесситов имеют корни в украинском селе и поэтому уничтожать язык своих предков непозволят.
    Non pergam ad cetera!

20. Вверх #180
    Постоялец форума Аватар для muha
    [quote="artur_105"]Мольфар! Тримай посилання . http://ua.proua.com/news/2004/07/26/153520.html
    І не кажи , що це новина для тебе .

ти бачив тількі те що показали, на той час, кучмівські ЗМІ. Так прочитай повний виступ Тягнибока на горі Яворина http://www.tiahnybok.info/media.html І скажи що це для тебе новиена.

Закрытая тема
Страница 9 из 622 ПерваяПервая ... 7 8 9 10 11 19 59 109 509 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права