Iрися,
Ирусь, называй это как хочешь. Англичане действительно гордятся своим консерватизмам, а немцы - педантичностью. И это во многом их объединяет. А нас что объединяет? Пофигизм?А ти мені скажи як?! Наведи приклад будь-якої національної ідеї будь-якої країни світу. Бо щось я так не можу згадати хоч якусь ідею, якою можна було б пишатися.
Что значит "у каждого сови деятели культуры"? Нужны общие, тех которых можно было бы цитировать в учебниках даже той же мовы.
Про Высоцкого, ксати, писали в учебниках. Его и сейчас изучают.Нафіг тобі спільні?! Для мене герой Скрипка, для сусіда якась балерина, для подруги - Жадан, для тата - Блохін. Що в тому поганогО?! Все одно одного, який би задовольнив усіх ти не знайдеш...
І навіщо цитувати у підручниках?! Сенс?! Цитований у підручниках - герой?! Про Висоцького писали у підручниках?! А став героєм для цілого покоління.
Ясно, что у каждого есть любимец. Но ведь ты не станешь отрицать достоинств других украинских диячив? В учебниках нужен, дабы дети учились. Только не нужно мне про качество образования - школу в общем-то никто не отменял в любом случае.
Цитата:
Представь себе, общался. Но прогрессивных среди них увидел мало.Наскільки давно ти спілкувався зі школярами?! Так склалися обставини, що у мене багатенько знайомих, які ще навчаються у школі. Так от, це зовсім не ті люди, про яких говориш ти. Вони набагато прогресивніші ніж зокрема я. Й читають не Шеву, а Жадана та Карпу.
Так чего ты этот погляд ко мне приплела?Та це я просто склала стереотипний погляд на "щирого українця". Ти ні до чого. Просто якщо мова зайшла про них, то я і написала.
Росія ні до чого.
Вопрос, как их сделать неравнодушными...НАФІГ?! Якщо людина цікавить певною сферою, вона буде знати. Якщо ні - то просувай чи ні, вона не знатиме все одно. От українці стали найкращими фантастами Європи. Ну і?! Люди, які не цікавляться літературою ВЗАГАЛІ і фантастикою тим більше впихувати це у свідомість даремна справа. Цим пишатися він не буде. Проте люди, які не байдужі до вітчизняної культури, - будуть.
так вот именно для таких людей нужно искать что-то общее, объединяющее.Читала тезу тут, що менталітет різний у частин України і вони ніколи не порозуміються щодо принципових питань, то це фігня. Вже зараз чимало народу порузімілися щодо, наприклад, Росії чи Петлюри. Пройде час час і людей таких стане більше. Звідки така принциповість у питання, що для сходу Росія завжди буде у фаворі?! Та фігня це. Розумні люди враховують об'єктивні обставини, а не слізливі розповіді про братський народ.
Социальные закладки