Сообщение от
Maybe
Вторая волна проверок облэнерго
Одеський ДТЕК, а також Обленерго у Вінницькій, Закарпатській, Тернопільській, Хмельницькій, Львівській, Полтавській та Київській областях чекають на позапланові перевірки щодо відключень електроенергії.
Причина: масові скарги на недотримання графіків відключень
Прямо вовремя! Я снова обратился в комиссию по поводу неотключения ряда депутатско-прокурорских домов с указанием всех адресов и номеров ТП. Просто непонятно, они так боятся темноты или им тупо нравится видеть мрак из своих окон? Чем депутаты и прокуроры лучше тех, кто их содержит? Было бы здорово премировать сотрудников-энергетиков ежемесячными выплатами в 30 000. А то, например, охрана судов так получает надбавки сидя в свете и тепле, а вот те, кто на холоде, сырости рискует жизнью и здоровьем восстанавливает разрушенное ублюдками так типа недостойны? Если бы кто петицию создал было бы здорово. Я не умею....
Портал Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг
Я накатал такого содержания жалобу:
Показать скрытый текст
"Доброго вечора. Вимушений вдруге після звернення від 14.12.2022 року звернутися до НКРЕКП із повторною скаргою на повне свавілля "ДТЕК Одеські електромережі" (Центральний РЕМ). Суть скарги полягає у вкрай несправедливому та хаотичному відключенні саме мого будинку та навколишніх на невизначений час у той самий час, як будинки, в яких мешкають депутати та прокурорські працівники взагалі ніколи (окрім ситуацій після ворожих бомбардувань) не відключаються. Ще раз перераховую перелік адрес: Фонтанська дорога, 39, Фонтанська дорога, 41, елітний 14-ти поверховий житловий комплекс "Сади Семірамиди", 9-ти поверховий бізнес-центр по вулиці Сонячній, 5. Відключення мого будинку відбувається з недотриманням графіку, без включення у "світлу зону" (графік поділений на три зони: "чорну" - 3 години немає світла), "сіру" (три години може не бути світла та "білу", коди світло повинно бути) при цьому, майже завжди чорною є й так звана "сіра зона" та пів години білої, а наступне відключення відбувається за зазначеним у графіку часом. До колл-центра ДТЕК дозвонитися неможливо. Вважаю, що справедливо було б вимикати наші будинки почергово із переліченими багатоповерхівками, де мешкають можновладці, депутати та прокурори і цілком можливо, що не було б потреби вимикати у мене світло на 6 годин, а лише на 3."
Социальные закладки