|
Ніхто нікуди не відповзає...
Раз ти перейшов на ти - вчиню аналогічно...
Доказів того, що Львів був польским та єврейським не надано - мова спілкування не рахується, оскільки абсолютно реальною є стуація, що етнічні українці полонізувались, або з інших міркувань користувались польською...
(аналогічно, як сьогодні в Україні живе 20 % етнічних українців з російською мовою спілкування)
За етнічною приналежністю переписсів ніхто не проводив...
Так що, твоє скиглення про неукраїнський Львів не доведено нічим![]()
розумієте, я би перейнявся вашим дописом, якщо б не одне "але"...
надивився на цьому форумі таку кількість "дурно воспитанных, недалеких" людей "новоросійського" світогляду, що зрозумів - навіть якщо я постараюсь, стати гіршим за них в мене не вийде...
І спілкуватись із ними можна тільки на їх рівні
А мені цікаво спілкуватись з носіями іншого світогляду...
От і опускаюсь до рівня більшості "новоросів"...
ПиСи. Під новоросами я маю на увазі не місце походження, а стереотипи мислення![]()
Пояснюю востаннє для особливо обрарованих - в Україні сучасній російська рідна не тільки для росіян, але й для частини українців...
Невже ти настільки твердолобий, що не в стані зрозуміти, що перепис за мовою спілкування - маніпуляція з метою штучно збільшити кіькість "поляків" ?
Дя, "новоросійство" таки дійсно погано впливає на мізки![]()
"Не доверяйте тому, что вы слышали; не доверяйте традициям, так как их передавали из поколение в поколение; не доверяйте ничему, если это является слухом или мнением большинства; не доверяйте, если это является лишь записью высказывания какого-то старого мудреца; не доверяйте догадкам; не доверяйте тому, что вы считаете правдой, к чему вы привыкли; не доверяйте одному голому авторитету ваших учителей и старейшин. После наблюдения и анализа, когда он согласуется с рассудком и способствует благу и пользе одного и каждого, тогда принимайте это и живите согласно ему." (с)![]()
Тепер щодо курки, яка виглядає, як курка...
Візьмемо дані Польського перепису 1931 року - по Львову...
За мовною ознакою "українців" (людей, які розмовляли українською та русинською мовами) у Львові було 11,25 %...
Греко - католиків - 15,93 %...
Такий от парадокс...![]()
Социальные закладки