Сообщение от
Будикка
Озуночка, я погоджуюсь з тобою стосовно того, що ти сказала відносно фото братів Анети, що такі фото підтирають. Але з іншого боку, брату може бути глибоко напчихати, що Анета пішла в шоу - у нього своя "свальба", а може у них не дуже дружні стосунки, тоді тим паче. Але, як не крути, рівень розвитку брата все рівно лягає тінню і на сестру, так як це характеризує Анетиних батьків і атмосферу в родині. І, наприклад мені, сАме тому і не цікава родина Анети.
Але я з тобою не погоджуюсь стосовно мами Гульони. Вона доросла жінка, вона договору з стб не складала і приїхати зі своїми двума довєсками на шоу - це її власна воля. Хоче їде, хоче не їде. Ну хай би приїхала в ролі мами, яка просто приїхала і поговорила, а вона ж своїх дітей просто вперла нам в екрани і ми цілий вечір ломали очі об них. І я запитую (риторично) якого члєна совєта дружини я мала дивитись на цих двох примітивних діток? Ну що в них такого цікавого, що їм зробили таке виключення? І суть не в тому, що їх туди вперли, а суть в тому ЧОМУ їх туди вперли. Чому інших мам і діток не впускали в шоу? І напрошується висновок, що це блат переблат. А раз блат переблат, то і є сумнів в чесній перемозі. Ну ще була б Гульона нормальна, але ж її поведінка викликає сумнів в її адекватності. Це поведінка інфантильної людини.Комусь вона просто дура. а комусь вона психологічно недорозвинена людина.
Це можна було б сказати і про Анету. Але особисто для мене її дуже врівноважена і досить розумна поведінка на ПШ врівноважує її маразм на побаченнях.
Социальные закладки