|
Я тобі аналіз цього азконопроєкту робити не буду, законопроект Конституції не відповідає.
Все інше за додаткову плату.
Тягнибока і керівництво Свободи саме такими і вважаю, так само як і керівництво переважної частини наших політичних партій.
Не треба їх плутати з патріотами України справжніми, тим більше робити це навмисно.
Свої псевдокаверзні питання Демочка задавай своїм колегам пао русопатському розладу головного мозоку.
На его фюзеляже пиковый туз
Турбины ревут люфтваффе блюз
Всім русопатам необхідно повтрювати по 5 разів?
1. Дьомочка я не буду робити тобі викладку неконституціності даного законопроекту. Мені лінь, тим більше безкоштовно. Закінчи юрку, тим більше що Підрахуй тобі може знижку дасть, тай самостійно займайся юридичним аналізом.
2. Я завжди читаю закони.
Ты меня видел? "Тетка", как ты, выразился, симпатичная женщина, которая в сторону укрнацголодранцев лет 30-ти даже брезгует смотреть.
При чем тут церковь? Вы вышли молиться не Богу, а памятнику Шевченко, который, кстати, русским языком прекрасно и с успехом пользовался.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
[QUOTE] Самокритично. Особливо симпатично вигладяє напевне Бу-га-га-га в твоєму виконанні.
Одному в квасі націоналісти ввижаються, другій ві молитві Шевченко..............мда...................При чем тут церковь? Вы вышли молиться не Богу, а памятнику Шевченко, который, кстати, русским языком прекрасно и с успехом пользовался.
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Социальные закладки